Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Eva.asdfghjkl píše:
Ahoj, znate? Nejaka ekniha, co obecne zeny delaji spatne kdyz cvici a nehubnou. Je toho plno, tohle na me vyskocilo na netu a plno komentaru, vsichni kupuji…
Neznám, musela jsem si to vygůglit, takže asi ne všichni to kupují ![]()
@korn123 píše:
Neznám, musela jsem si to vygůglit, takže asi ne všichni to kupují
Jasne, me prekvapil pocet komentaru s zadosti o cislo uctu, kam maji zaplatit…
@Eva.asdfghjkl Knihu mám a zvažuju, jestli se přihlásit do toho jeho osmitýdenního kurzu nebo ne.
Začíná to na začátku září.
Hrozne spatne se cte, pouziva moc prazskych a hovorovych vyrazu. Asi chce byt lidovy, ale pusobi to na mne neprofesionalne a mela jsem problem mu verit.
@Tarena Ten lidový jazyk mi taky vadí, ale horší je to v té psané formě. Asi potřebuje bejt lidovej.
![]()
@K2 8611 píše:
@Tarena Ten lidový jazyk mi taky vadí, ale horší je to v té psané formě. Asi potřebuje bejt lidovej.![]()
![]()
No je to spíše na skodu, ma asi blbyho marketingovyho poradce ![]()
@Tarena píše:
No je to spíše na skodu, ma asi blbyho marketingovyho poradce
Nebo si to chce dělat po svém. ![]()
Ale komunikativní je a reaguje do druhého dne. Zrovna včera jsme si psali, nicméně jednoznačnou odpověď jsem od něj nedostala, tak pořád nevím, jestli do toho jeho programu vlézt nebo ne. ![]()
Zdravím. Já jsem prošla programem od Honzy a za 8 týdnu jsem zhubla 11kg. Takze nelituji peněz
myslím si, ze v knize bude vše, co nam předal vlastně během těchto týdnu formou videi a příspěvků. Takže se nebojte
a mohu říci, ze se hublo lépe během programu, kdy jsem věděla, ze za týden se budu chlubit výsledky, než když už pak jsem hubla mimo program. Ale dohromady jsem díky principům co me naučil zhubla 20kg.
Ahoj, znate? Nejaka ekniha, co obecne zeny delaji spatne kdyz cvici a nehubnou. Je toho plno, tohle na me vyskocilo na netu a plno komentaru, vsichni kupuji…