Hooodně živé dítě...

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1291
12.3.11 22:02

ale je fakt, ze tesne pred narozenim druhyho zacaly vztekacky a drzelo ji to asi ctvrt roku - ale to slo fakt hlavne o ty odchody z hriste nebo jit vecer do postele… cim byla starsi, tim lip se s ni dalo domluvit a postupne se i tohle lepsilo - ted ma tri a ctvrt a myslim, ze se toho skoro zbavila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
12.3.11 22:02
Amabilis77 píše:
Holky a ještě řekněte, že byste takové laxní dítko ala mouchy snězte si mě, chtěly. Vždyť bychom se unudily k smrti :mrgreen:

no někdy i jo… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
12.3.11 22:06
verusle píše:
Amabilis77 píše:
Holky a ještě řekněte, že byste takové laxní dítko ala mouchy snězte si mě, chtěly. Vždyť bychom se unudily k smrti :mrgreen:

No, ráda bych si to aspoň zkusila, jaké to je mít takové dítě :lol: Ale je pravda, že radši temperamentní zdravé, než ála panenka a pořád přemýšlet, jestli není něco špatně. Jen jsem si vždycky, když jsem podobné dítě viděla, pomyslela „fracek jeden rozmazlenej, bych ho řezala od rána do večera a rychle by ho to přešlo“ :lol: :lol: a najednou už nejsem na koni. To byl asi trest za to rouhání :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
12.3.11 22:08
verusle píše:
a nebyl jste někdo s takovým zlobínkem co tady máme u moře?.. nevíme zda máme někam vyrážet aby to pak nebylo spíš za trest :lol:
jinak takové ty rady , že zlobí, že ho furt sleduju taky znám..(jakmile přestanu sledovat už leze po žídli, padá na rohy stolů atd :mrgreen:

To taky znám, to bylo samé: sedni si, však jí nech atd. Už jsem si připadala, že jsem nějaká přecitlivělá matka.
Babička se s ní bála chodit ven, protože by jí nedohonila, když začala utíkat. A já se přiznám, že byly doby, kdy jsem bez tatínka ven s malou taky chodit nechtěla. :oops:

Ale dceři jsou teď 3 roky a musím zaklepat, že už je „rozumnější“, takže už to není takový teror. Teď mně zase ubíjí svými dotazy „co a proč a jak“.
Tak přeji, ať z toho dítka vyrostou jako to naše. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
12.3.11 22:08
Kakika píše:
verusle píše:
Amabilis77 píše:
No, ráda bych si to aspoň zkusila, jaké to je mít takové dítě :lol: Ale je pravda, že radši temperamentní zdravé, než ála panenka a pořád přemýšlet, jestli není něco špatně. Jen jsem si vždycky, když jsem podobné dítě, pomyslela „fracek jeden rozmazlenej, bych ho řezala od rána do večera a rychle by ho to přešlo“ :lol: :lol: a najednou už nejsem na koni. To byl asi trest za to rouhání :mrgreen:

haha moje řeč.. u nás neplatí nic, na zadek, výhrůžky ani strašení..vím že se to nemá, ale..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
12.3.11 22:11

Nedá mi to,abych taky nepřispěla :-D Ségra žije ve švýcarsku a má dva kluky,9 a 5 let.Mladší David je hyperaktivní a dokonce chodí na nějaký sezení k psycholožce a bere nějaký asi homeopatika na uklidnění.Ségra už byla tak vyřízená,že chtěla skočit do Rýna :-D a kolikrát mi říkala,že hned jak ráno vstane,těší se,až bude večer a děti půjdou spát.Prej ze života nic nemá atd.Když přijela s dětma do čech,nebo já k nim do švýcarska,byla jsem hotová po pár hodinách :oops:
David je prostě nezřízená střela,nechodí,on běhá nebo poskakuje,nevydrží sedět ani u jídla,neustále ječí,provokuje.Starší Samuel si staví lego,vydrží utoho i 2 hod.ale David přilítne,kopne mu do toho a Sam začne brečet.A tohle dělá celý den.Ubližuje,tahá za vlasy,štípe,vrazí facku atd.Doktorka říká,že za to nemůže,že si to neuvědomuje :nevim: Když naposledy odjížděli,chtěl mi dát pusu,jak jsem se k němu ale nahnula,dal mi pohlavek.Nebo pohladí psa a v zápětí ho uhodí.Já ségru obdivuju,takový dítě bych asi nezvládla a ujely by mi nervy :nevim: Každej jí říká,jak má zlobivý a nevychovaný dítě,máme ho všichni rádi,ale je nám to líto :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
12.3.11 22:11
barah píše:
verusle píše:
a nebyl jste někdo s takovým zlobínkem co tady máme u moře?.. nevíme zda máme někam vyrážet aby to pak nebylo spíš za trest :lol:
jinak takové ty rady , že zlobí, že ho furt sleduju taky znám..(jakmile přestanu sledovat už leze po žídli, padá na rohy stolů atd :mrgreen:

To taky znám, to bylo samé: sedni si, však jí nech atd. Už jsem si připadala, že jsem nějaká přecitlivělá matka.
Babička se s ní bála chodit ven, protože by jí nedohonila, když začala utíkat. A já se přiznám, že byly doby, kdy jsem bez tatínka ven s malou taky chodit nechtěla. :oops:

Ale dceři jsou teď 3 roky a musím zaklepat, že už je „rozumnější“, takže už to není takový teror. Teď mně zase ubíjí svými dotazy „co a proč a jak“.
Tak přeji, ať z toho dítka vyrostou jako to naše. :mavam:

já stále jen čekám a čekám a zatím to spěje jen k horšímu :mrgreen: malej brečel od narození.. to bylo furt bříško a když přešlo to tak začla akčnost :wink:
takže sem furt jen poslochala.. to ej 3 měsíční kolika.. trvala ná do 9 měs. a pak už začínal pomalu stát a chodit a začal jak píšeš teror s hrabošením věcí v bytě..no do ted máme skoro holobyt aby si ś něčím neublížil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
12.3.11 22:14

odpovědo jsem jen prolítla …

což takhle k tomu vaření ho přizvat?? Dej mu misku ať míchá,povidej, neustále kecej co děláš abys ho zaujala vtáhni ho do tvé činnosti :).
Hračky problém jsou to vím … hlavně když je takhle malej :think: co to nádobí? to ho neba?? mě třebapomohlo že jsem si járu posadila na linku a koukal co dělám … furt sem kecala a furt :D.

OT - klidně ho pošli, s naším járou si může po zahradě lítat celý odpol :)

• Citovat
  • Upravit
273
12.3.11 22:14
mahdalka píše:
Nedá mi to,abych taky nepřispěla :-D Ségra žije ve švýcarsku a má dva kluky,9 a 5 let.Mladší David je hyperaktivní a dokonce chodí na nějaký sezení k psycholožce a bere nějaký asi homeopatika na uklidnění.Ségra už byla tak vyřízená,že chtěla skočit do Rýna :-D a kolikrát mi říkala,že hned jak ráno vstane,těší se,až bude večer a děti půjdou spát.Prej ze života nic nemá atd.Když přijela s dětma do čech,nebo já k nim do švýcarska,byla jsem hotová po pár hodinách :oops:
David je prostě nezřízená střela,nechodí,on běhá nebo poskakuje,nevydrží sedět ani u jídla,neustále ječí,provokuje.Starší Samuel si staví lego,vydrží utoho i 2 hod.ale David přilítne,kopne mu do toho a Sam začne brečet.A tohle dělá celý den.Ubližuje,tahá za vlasy,štípe,vrazí facku atd.Doktorka říká,že za to nemůže,že si to neuvědomuje :nevim: Když naposledy odjížděli,chtěl mi dát pusu,jak jsem se k němu ale nahnula,dal mi pohlavek.Nebo pohladí psa a v zápětí ho uhodí.Já ségru obdivuju,takový dítě bych asi nezvládla a ujely by mi nervy :nevim: Každej jí říká,jak má zlobivý a nevychovaný dítě,máme ho všichni rádi,ale je nám to líto :cry:

sestru naprosto chápu.. těším se taky vždy až půjde spát nebo až někdo přijde a nebudu na něj sama :lol: :lol: :lol:
Kuba má doma přezdívku forest gump- pořád jen běhá.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
12.3.11 22:17
andela píše:
odpovědo jsem jen prolítla …

což takhle k tomu vaření ho přizvat?? Dej mu misku ať míchá,povidej, neustále kecej co děláš abys ho zaujala vtáhni ho do tvé činnosti :).
Hračky problém jsou to vím … hlavně když je takhle malej :think: co to nádobí? to ho neba?? mě třebapomohlo že jsem si járu posadila na linku a koukal co dělám … furt sem kecala a furt :D.

OT - klidně ho pošli, s naším járou si může po zahradě lítat celý odpol :)

když on nevydrží na místě.. když mu dám nějaké nádobí tak mi ho odnese pryč do obyváku, nebo s ním jde třeba mlátit do TV atd.. :lol: pak se vrátí, ozvírá lednici, šumuje .. problém je že se delší dobu ensoustředí ani když na něj mluvím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
12.3.11 22:18
verusle píše:
takže sem furt jen poslochala.. to ej 3 měsíční kolika.. trvala ná do 9 měs. a pak už začínal pomalu stát a chodit a začal jak píšeš teror s hrabošením věcí v bytě..no do ted máme skoro holobyt aby si ś něčím neublížil :lol:

Jo jo, nejdřív kolika, pak zuby, pak kdoví co a musím říct, že zejména první rok jsem si ho vůbec neužila…hrozně plačtivé mimi se separační úzkostí trvající cca půl roku. Záchvaty smíchu začal mít až teď poslední měsíc a je to balzám na duši, když se dítě krom řevu a vzteku občas i rozhihňá. Jinak, nevím jak vaše děcka, ale Luky pořád nedokáže celou noc spát. A nejdřív..je miminko, má hlad, pak že má žízeň (bylo léto), pak ty zuby, pak asi noční děsy…v noci nekojím cca třičtvrtě roku, před 4mi měsíci jsem odstavila úplně, flašku s vodou má k dispozici v postýlce a i se sám obslouží, ale stejně se min. 4× za noc vzbudí s řevem :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
12.3.11 22:20

my bydlime u more a ver mi je to uplne jedno jestli jses u more nebo u rybniku.moje zive deti si najdou zabavu vsude.ostani deti delaji babovicky a ja beham po plazi s detmi mezi prolezacky piskem morem.nikdy jsem aspon nemusela drzet po porodu dietu deti me udrzi v kondici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
12.3.11 22:21

veru - útěchou ti může být to že se později zklidní ;). resp. jak dostane víc „rozumu“ na hraní a tak, bude to lepší. Tenhle věk je nejhorší že si děti neumí, prostě neumí hrát, vymýšlet a tak … Járovi už je 5 a oproti tomu co byl se neuvěřitelně změnil. Jako ptákoviny vymejšlí furt, venku i doma lítá skáče a pod … ale klidně 2hodiny si už umí rát s legem .. staví vymejšlí příběhy panáčků povidá si .. (až na to že lego je všude :twisted: )
Já jsem si ho kolikrát třeba brala do babyvaku a vařil se mnou, uklízel a pod … :nevim: jen abych ho udržela bez řevu a na očích.
na zadek dostal v extrému taky, z toho si až tolik nedělám.. někdy jelepší hned jednana zadek než sáhodlouhé vysvětlování :)

• Citovat
  • Upravit
273
12.3.11 22:22
Kakika píše:
verusle píše:
takže sem furt jen poslochala.. to ej 3 měsíční kolika.. trvala ná do 9 měs. a pak už začínal pomalu stát a chodit a začal jak píšeš teror s hrabošením věcí v bytě..no do ted máme skoro holobyt aby si ś něčím neublížil :lol:
Jo jo, nejdřív kolika, pak zuby, pak kdoví co a musím říct, že zejména první rok jsem si ho vůbec neužila…hrozně plačtivé mimi se separační úzkostí trvající cca půl roku. Záchvaty smíchu začal mít až teď poslední měsíc a je to balzám na duši, když se dítě krom řevu a vzteku občas i rozhihňá. Jinak, nevím jak vaše děcka, ale Luky pořád nedokáže celou noc spát. A nejdřív..je miminko, má hlad, pak že má žízeň (bylo léto), pak ty zuby, pak asi noční děsy…v noci nekojím cca třičtvrtě roku, před 4mi měsíci jsem odstavila úplně, flašku s vodou má k dispozici v postýlce a i se sám obslouží, ale stejně se min. 4× za noc vzbudí s řevem :zed:

tak to Tě lituju..to náš večer většinou lehne (ovšem bez náznaků únavy) a spí až do rána.. málokdy se vzbudí.. za to přes den si to fakt vybere :roll:
tak přeju hodně sil.. už jdu ať sem ráno na něj fit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
12.3.11 22:22
andela píše:
odpovědo jsem jen prolítla …

OT - klidně ho pošli, s naším járou si může po zahradě lítat celý odpol :)

Jééé, kéž by to pomohlo. Posadit na linku..to jsem udělala dvakrát. Hned po ní začal lítat, nedal se přikovat na místo, zapínal rychlovarku..prostě děs. V tu chvíli těžký nezájem o to, co dělám, ale přehnaný zájem o obsah kuch. linky a skříněk nad nimi :lol: Pomoci konkrétně s jídlem zatím neumí (strouhat, loupat apod.). Ale pořád doufám, že se to brzy zlomí. Zajímavé je, že s taťkou dokáže celkem v klidu vydržet…stojí na štokrleti u kuch. linky a montují autíčka, táta si předělává světýlka do auta apod. Sice krade a ničí součástky, pilkou už mu uřezal spoustu věcí, tatínek by se z něj kolikrát potřeboval ve finále ožrat :lol: , ale stojí na místě!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí