Horečka a nic jiného u 20 měsíční

32
26.2.14 11:34

horečka a nic jiného

Ahoj mamky. Chci se zeptat malá 20měsíců. Ma od včerejška horečku 38.7 ráno dokonce 39.2. Po nurofenu klesne. Ale nic jiného nevidím ani kasel, rýmu nic. Možná rostou zoubky, ale taky bych neřekla. Doktorka mi řekla, že to nechá na me jestli chci přijet nebo ne.. Jenže já vůbec nevím jestli nemám počkat. Co myslíte? Nechtěla bych něco podcenit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3429
26.2.14 11:36

@lucik89 Asi se něco rozjede. Moje holky to tak mívají, dva nebo tři dny horečky a pak se přidá rýma, kašel… Nebo to taky může být šestá nemoc, pokud ji tvoje malá ještě neměla. U toho jsou tři až čtyři dny horečky a pak se osype. Pokud jí zabírá sirup, počkala bych a k doktorce jela až tak za tři dny od nástupu horeček

Příspěvek upraven 26.02.14 v 11:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
26.2.14 11:36

@lucik89
Pokud pojedes, tak idealne s moci k vylouceni infekce moc.cest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
26.2.14 11:41

A šestku už malá měla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
26.2.14 11:42

Může to být viróza, angína, zánět moč. cest, uši, nebo taky 6. nemoc, nebo ty zuby - těžko říct. Je potřeba počkat jak se to bude vyvíjet. Podívej se do pusinky jestli nemá afty. Jestli máš strach zajdi k dr. Ale jestli ti jde teplota srážet a dítě jí, pije, není apatické tak bych počkala. Jestli po třech dnech nebude zlepšení, nebo se neosype - 6. nemoc tak bych to řešila s dr.

Příspěvek upraven 26.02.14 v 11:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
26.2.14 11:42

@AdaAda Ne jeste ne…a jak to probíhá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
26.2.14 11:48

@lucik89 měla už šestou nemoc? to jsou tři dny jen horečky, pak to odejde a dítě se osype. za dva dny je vyrážka pryč a je po všem.

• Citovat
  • Upravit
21899
26.2.14 11:55

Dcera takhle horeckovala dva dny, pak z toho byla v obou pripadech spala..Vysoka horecka, bez jinych priznaku me desi a pokud trva dele, nez den-dva, vyrazime k lekari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2247
26.2.14 11:59

Zdenecek mel horecky od soboty taky i pres 39 a nic jinyho myslela sem zuby v pondeli sem sla k dr a angina dostal atb… Radej bych zasla at se dr koukne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
26.2.14 11:59

@Eemii a pozná doktorka tu spálu hned? naše čekala na ten čtvrtej den, jestli se malej neosype.. nemá spála ještě jiné příznaky?
ale jinak teda k dr bych šla, my šli s tou šestou nemocí druhej den, malýmu bylo 8 měsíců

• Citovat
  • Upravit
1189
26.2.14 12:03

@lucik89 jela bych i s močí, nechte udělat CRP

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21899
26.2.14 12:07

@Lizzi mela prvni dva dny bily jazyk, nad cimz jsem mavla rukou, protoze to ma vzdy pri teplote.No a treti den ten povlak slezl a jazyk byl klasicky pri spale-malinovy.Na brichu mela vyrazku, sotva znatelnou.Dr koukla a vedela.
Ja jsem zdravotni sestra a tohle jsem vubec neodhadla.
Navic dr rikala, ze v jejim krku to vypada silene, presto si dcera na bolest pri polykani nestezovala.Krom te horecky zadne potize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
26.2.14 12:08

@lucik89 už to tu někdo psal. Šestá nemoc - tři dny horečky a po poklesu teplot se osype.
Doktorka to poznala, že se mu podívala do krku. My jsme za ní šli až třetí den (před tím byl totiž víkend, horočky začaly v pátek v noci, jak naschvál), to pondělí ráno, dle slov doktorky - jsme už měli to nejhorší za sebou.
Můj to měl v 8 měsících, ale přes den byl normální - i si hrál apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joaska
26.2.14 12:34

Ona ta sesta nemusi byt jen tri dny horecek.

mám nedávnou zkusenost 5 dni tezko srazizelne neklesajici horecky od 39,5 do 40,4. (dite 10 m) litali jsme od doktora k doktorovi. zadny jiny priznak. jo vlastne akorat ridsi a casta stolice. vsechna vysetreni cista. na muj nesmely dotaz zda nemuze mit sestou nemoc, odpoved ne, ta se vyskytuje na jare a v lete.
nakonec z hodiny na hodinu po peti dnech horecka odeznela, dalsi den slaboulinka, sotva znatelna vyrazka na zadech. uzavreno jako sesta nemoc :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA