Horečka- co s ní?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
902
31.8.10 15:13

Přesně takhle to dělám, jak je studená(ruce, nohy), neochlazuju jí, spíš teplé ponožky a deka. Jak je horká celá, pomalinku od spodu chladím, ale fakt děsně pláče (máma, néééé, mámaááá), takže se snažím jen chvíli a málo. mám ale pocit, že jí ty horečky zmáhají, tak přeci jen chladím. Střídavě dostává nurofen a paralen…přes den dobrý, večer blbý. Snad to brzy skončí. Doktorka říkala, ať počítám do čtvrtka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
31.8.10 15:19

já pod 38,5 nesrážím (měředno v zadku bez odečtu) jinak když už malej horečku má tak mu sirup nikdy nezabere na víc jak 1 max. ty 2 hodiny proto kombinuju Paralen a Nurofen sirup . tak že dám paralen a za dvě hodiny Nurofen a za další 2zas Paralen dle dávkování.Pozaor nesmí se kombinovat dva sirupy se stejnou účinou látkou jako Paralen a Panadol (pro příklad) a mezitím průběžně měřím teplotu a podávám tekutiny jako je čaj .Nejsem zastánce zábalů,dám spíš obklad na čelo a nebo se mi dobře osvědčila vlažná koupel .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
17.1.11 12:59

Holky, tak my byli dneska u dr, s kašlem, ráno horečku neměl a jakmile jsme dorazili domů tak 39,5, dala jsem paralen, ted se vyspal a za hodku mu dám asi nurofen protože ji píořád má a do toho kašel + rýma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
17.1.11 13:01

a taky máme ty studené ruce i nohy takže zábaly asi nebudu dávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí