Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Boudová píše:
On ti na klasický kontrole neřekne, že tam máš kvasinky, když vyloženě nevidí ten klasickej výtok. Nebo tu bude ta alergická reakce. Zkusila bych si koupit něco v lékárně, třeba takovej ten gel s tee try olejíčkem. Ten na takovýhle nepříjemný pocity pomáhá. Jinak větrat samozřejmě taky radím@Anonymní píše:
Minulý týden jsem byla na gynekologii na kontrole a nic nezjistili zkusím se znovu objednat
Pokud nemáš doma nic proti kvasinkám, zkus si udělat sedací koupel z vody a lžíce jablečného octu, kvasinky nesnáší kyselé prostředí
Zkus prodává se v takových baleních přímo na zavádění rovnou do pochvy, to mi přijde dobrý… a kdyby se to rozjelo v klasický „kasnice“ jak říká můj přítel, tak canesten ![]()
@Ester13 píše:
Pokud nemáš doma nic proti kvasinkám, zkus si udělat sedací koupel z vody a lžíce jablečného octu, kvasinky nesnáší kyselé prostředí
@CokeLady píše:
Co je špatného na označení poštěvák![]()
![]()
![]()
![]()
tak to mě nechává chladnou
![]()
@Boudová píše:
Tak to se asi začnu nakládat do octa
bacha na překyselení organismu ![]()
@omites píše:
bacha na překyselení organismu
dá si do toho lžičku cukru… ![]()
Zvláštní mluva
![]()
Ale jinak bych to typla na kvasinky, pokud na nic nemáš alergii (gel, nový kondom atd.).
@CokeLady píše:
Co je špatného na označení poštěvák![]()
![]()
![]()
![]()
Nemohla jsem si vzpomenout na kliktoris myslím, že název není podstatný. Jdu zkusit ten ocet a přípaně tee try, Děkuji za rady
@miisenka píše:
Hod si tam kostku ledu..
tebe nikdy nepálila, že ![]()