Horúčka 41,7°C

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3429
29.6.12 22:15

@TornadoLou Dej vědět, jak to dopadlo ;)
Jinak ty digitální teploměry jsou opravdu k ničemu, nám měřil o celý stupeň blbě, většinou teda míň, a to jak obyč digitální, tak i ten dražší na čelo a do ucha :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35323
29.6.12 22:18

Ted vubec necilim na zakladatelku… jen me prekvapuje, jake mate doma teplomery… usni, digitalni… my mame doma digitalni( jeste z doby, kdy byly deti mimina), protoze zadecku s normalnim bychom se nedockali… a pak samozrejme normalni, jeste totiz presnejsi nevymysleli… vsechny ostatni vzdycky vysly v testech hur…mate nejak overeno, ze ty teplomery fakt meri spolehlive? Protoze teplomer, ktery meri teplotu pokazde jinak nebo spatne( byt pohodlne na cele nebo v uchu) je fakt naprd…
ale ja teda deti stejne merim rukou na cele, teplomer vytahuju jen v pripade, ze si nejsem jista… nebo se mi to zda hodne… ale mam nastesti deti docela zdrave a na hodne vysoke horecky casto netrpici… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34541
29.6.12 22:22

@mroe ja teda celej zivot pouzivam ten klasickej co se dava do podpazdi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35323
29.6.12 22:24

No to ja taky, ale u deti, kdyz musis merit v zadecku, to fakt nejde :mrgreen: Nikde jinde podle me digital pouzit nejde, kvuli pomerne velkemu zkresleni vysledku mereni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
29.6.12 22:28

Já bych jela do nemocnice. Ale já normálně horečky nemívám a když už tak mám klidně přes 43 (moje nejvyšší horečka byla 43,1 při zánětu ledvin, ležela jsem v nemocnici, byla jsem 20tt)

:kytka: nepodceňovat horečky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
29.6.12 22:30

@mroe my máme doma taky rychloběžku, bohužel klasický rtuťový jsem rozbila :roll: Pořídila jsem galiové, ale ty teda taky nejsou nic moc. Jeden neměří vůbec, u druhého, než se stihnu podívat, sloupek sjede někam k 35°. Ten ušní používám spíš pro orientační měření, jestli teplota klesla. Na čele to moc nepoznám, moje děti mají při teplotě čelo většinou studené :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35323
29.6.12 22:31

Tak kdyz nevim, saham na zada pod tricko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35323
29.6.12 22:33

Ja na horecky netrpim a nejvic jsem mela 40,5 u zanetu prsu( horsi nez porod, muj nejhorsi zdravotni zazitek vubec, na tu bolest nezapomenu nikdy a to mam prah bolesti dost vysoko)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11952
29.6.12 22:34

Chladit nejlépe přes velké tepny.. čili chladivé zábaly do třísel a do podpaží, hodně pít, Paralen a já osobně bych jela k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
29.6.12 22:40

Srazim horecku, ze dam vlaznou cepicku na hlavu, vlazne ponozky a porad to menim,+cipek do zadku
at vam je brzy lepe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
29.6.12 22:50

Není digitální teploměr jako teploměr. Náš měří v poho, ověřovala jsem to nepočetněkrát i na rtuťovém. Takže házet všechny do jednoho pytle je blbost. Měřit by se mělo na spáncích či na krku na tepnách a v uchu jde o sklon toho teploměru i o zakřivení středního ucha, takže trefit se je někdy problém…
A nepřijde mi fér, když zakladatelka řeší dost závažný problém, valit oči, že je to vtip. Jestli má doma ještě takto postiženého syna, opravdu to není sranda, když ještě do toho musí řešit jeho záchvaty.
Přečetla jsem poctivě celou diskuzi a nevšimla jsem si, že by zakladatelka psala pokaždé něco jiného…
Vysoká teplota může značit něco velice vážného.
Zakladatelko dej vědět, jak to dopadlo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.6.12 22:53

Ahojky figl nasich babicek, das ji ponozky a jeste jedny na to a do tech druhych nakrajis na platky cibuli. POmaha!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
29.6.12 22:58

Ja radsi merim digitalem, pac v zadecku u mrskajiciho ditete je to lepsi, ale mam nejaky skleneny, ne teda rtutovy a kdyz se neco deje, tak to jim kontroluju. Blby je, ze jde hrozne spatne sklepat.

jo jeste jsem zapomnela, dobre fungujou octove ponozky, nebo zabalit nohy do tvarohu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
29.6.12 23:00

Ahoj jak jste na tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35323
29.6.12 23:03

Digitalem na tepnach 8o jako jak? to jen tak prilozit? My mame teplomer co vyhral myslim nejaky D test ( uz si to presne nepamatuju) a stejne teda v podpazi nezmerim presne ani nahodou. V puse jsem to nezkousela a do zadku si ho strkat nehodlam. Jina mista neznam.
Usni jsem zkousela u sestry a moje deti ho tedy mit nemohou, asi maji nejake divne zvukovody…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí