Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Tak laicky když nad tím přemýšlím hospitalizace úrazem či nemoci.. Nevim zda se vztahuje na hospitalizaci po porodu když nebyl uraz ani nemoc?
Netuším, ale koukni do podmínek své pojišťovny, třeba moje nevyžaduje vyplnění formuláře lékařem, stačila propouštěcí zpráva, kde byla uvedena doba hospitalizace.
@kavulenka Tak laické přemýšlení je k ničemu, tohle se řeší přečtením si pojistných podmínek u své smlouvy. A jinak ano, moje pojistka se na to vztahuje.
@j.a.n.i1 píše:
@kavulenka Tak laické přemýšlení je k ničemu, tohle se řeší přečtením si pojistných podmínek u své smlouvy. A jinak ano, moje pojistka se na to vztahuje.
Diky. Moje pojistka se na to take vztahuje. Ale pojistovna vyzaduje vyplneny svuj formular.
@Anonymní píše:
Diky. Moje pojistka se na to take vztahuje. Ale pojistovna vyzaduje vyplneny svuj formular.
Nebo ho zkus vyplnit ty, přiložit zprávu a poslat, nic horšího, než že ti to pošlou zpět se nestane.
Vporadku… Ne hádám se jen mě to napadlo, jestli se to vztahuje… V tom případě bych také zkusila vyplnit formulář a přiložit zprávu např. V propouštěci by mohlo být napsáno hospitalizace od do… To na proplacení hospitalizace stavili u mne
@j.a.n.i1 No ja to chtela vyridit behem hospitalizace. Abych pak nemusela do Podoli jen kvuli tomu. Propousteci zpravu vyzaduji jako prilohu. Ale ten formular chteji taky vyplneny a podepsany lekarem
Uz jsem parkrat uplatnovala urazovou pojistku. Formular uz mam v tasce do porodnice
No asi si jeste pribalim dvoustovku ![]()
Jo, já taky a přestože tam měli kolonku na podpis lékaře, tak mi to prošlo bez toho ![]()
@mamina2017 To je fakt. Tak petistovku ![]()
@j.a.n.i1 Pojistovna mi pak proplati to, co zaplatim doktorovi za vyplneni. Jen proste bezne nepouzivam hotovost, tak si budu muset nejakou pro jistotu sehnat. Divila bych se, kdyby to slo kartou.
Tak uz jsem to nasla primo na strankach UPMD. Stoji to 250 Kc a lze platit kartou v jejich pokladne ![]()
Ahoj, je tu nektera, ktera uplatnila urazovou pojistku na hospitalizaci v souvislosti s porodem v Podoli? Jde mi o to, kolik v Podoli stoji vyplneni formulare skodni udalosti lekarem. A jestli to jde platit kartou
Diky