Hospitalizace po porodu - uplatnění úrazové pojistky

Anonymní
25.1.21 19:04

Hospitalizace po porodu - uplatneni urazove pojistky

Ahoj, je tu nektera, ktera uplatnila urazovou pojistku na hospitalizaci v souvislosti s porodem v Podoli? Jde mi o to, kolik v Podoli stoji vyplneni formulare skodni udalosti lekarem. A jestli to jde platit kartou :D
 Diky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2193
25.1.21 19:12

Tak laicky když nad tím přemýšlím hospitalizace úrazem či nemoci.. Nevim zda se vztahuje na hospitalizaci po porodu když nebyl uraz ani nemoc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101980
25.1.21 19:19

Netuším, ale koukni do podmínek své pojišťovny, třeba moje nevyžaduje vyplnění formuláře lékařem, stačila propouštěcí zpráva, kde byla uvedena doba hospitalizace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101980
25.1.21 19:20

@kavulenka Tak laické přemýšlení je k ničemu, tohle se řeší přečtením si pojistných podmínek u své smlouvy. A jinak ano, moje pojistka se na to vztahuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.21 19:22
@j.a.n.i1 píše:
@kavulenka Tak laické přemýšlení je k ničemu, tohle se řeší přečtením si pojistných podmínek u své smlouvy. A jinak ano, moje pojistka se na to vztahuje.

Diky. Moje pojistka se na to take vztahuje. Ale pojistovna vyzaduje vyplneny svuj formular.

• Citovat
  • Upravit
101980
25.1.21 19:26
@Anonymní píše:
Diky. Moje pojistka se na to take vztahuje. Ale pojistovna vyzaduje vyplneny svuj formular.

Nebo ho zkus vyplnit ty, přiložit zprávu a poslat, nic horšího, než že ti to pošlou zpět se nestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
25.1.21 19:33

Vporadku… Ne hádám se jen mě to napadlo, jestli se to vztahuje… V tom případě bych také zkusila vyplnit formulář a přiložit zprávu např. V propouštěci by mohlo být napsáno hospitalizace od do… To na proplacení hospitalizace stavili u mne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.21 19:33

@j.a.n.i1 No ja to chtela vyridit behem hospitalizace. Abych pak nemusela do Podoli jen kvuli tomu. Propousteci zpravu vyzaduji jako prilohu. Ale ten formular chteji taky vyplneny a podepsany lekarem :nevim: Uz jsem parkrat uplatnovala urazovou pojistku. Formular uz mam v tasce do porodnice :) No asi si jeste pribalim dvoustovku :D

• Citovat
  • Upravit
5571
25.1.21 19:36

Aby ti ta dvoustovka stačila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101980
25.1.21 19:53

Jo, já taky a přestože tam měli kolonku na podpis lékaře, tak mi to prošlo bez toho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.21 19:54

@mamina2017 To je fakt. Tak petistovku :)
@j.a.n.i1 Pojistovna mi pak proplati to, co zaplatim doktorovi za vyplneni. Jen proste bezne nepouzivam hotovost, tak si budu muset nejakou pro jistotu sehnat. Divila bych se, kdyby to slo kartou.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.1.21 10:16

Tak uz jsem to nasla primo na strankach UPMD. Stoji to 250 Kc a lze platit kartou v jejich pokladne :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100