Hospodaření domácnosti

575
3.12.13 14:54

hospodaření domácnosti

Ahoj jen by mě zajímalo, když všechno poplatíte kolik vám zůstane… jde mi o to že podle ostatních v okolí nám zůstane dost a ja stejnak neušetřím ani korunu :-D jen bych prosila už někde se objevila diskuse, kde maminka psala že jí nic nezůstane a ptala se jak jsou na tom ostatní a některe se tu chlubily že mají a utratu 50 tisíc chtěla bych aby se sem zapojili jen do tématu maminky ktere žijou normálně nebo mají málo ne ty co si žijí pohádkově je to jen tak na odlehčení to téma nechci aby zas vznikla slepičí válka :-) děkujuu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5768
3.12.13 14:59

Cca 2-3 tis. plus přítelova proměnlivá výplata, ovšem nejsem na rodicaku zatím, to budeme tak o sedm osm tisíc níž. takže se jen modlil, aby mel přítel praci i v zimě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
3.12.13 15:01

Ahojky, tak ti asi nezbyde nic jineho, nez si par mesicu vydaje opravdu poctive psat… Ale opravdu kazdou korunu, kterou jsi vydala a pak zjistis, kterym nespravnym smerem penize tecou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
3.12.13 15:04

@Ter91 no tak nevím kolik máš třeba dětí a jak staré.

• Citovat
  • Upravit
Missy_X
3.12.13 15:05

Po tom co vše poplatíme, a nakoupíme zarytou klasiku jako klukovi plíny, a kosmetiku. Zbyde nám asi 5 tisíc na jídlo, naftu, atd… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
575
3.12.13 15:08

Tak my mame s přitelem peníze dohromady jsme rodina takže neřešíme co je jeho a moje a ani neplatíme nic na půl proste přijdou penize je dáme dohromady a platíme a co se má a utrácíme společně přitel má kolem těch 18tisíc já mám 13 byt, paušal 2× internety, pujčky když všechno poplatíme co se má tak nám zustane na utratu a jídlo kolem 12 000 ale nikdy do další výplaty nevycházíme já nevím jestli moc utracime za jidlo nebo za co a právě proto se ptám jak je to u ostatních

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.12.13 15:08

Když poplatíme, co máme, zbyde nám cca 20 tisíc a taky nic neušetříme. L.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.12.13 15:11

Jsme dva + dvě školkové děti a po zaplacení všeho nám zbyde 11,000 ale před 2 lety manžel přišel o práci a to nám zbývali 2,000 na měsíc bylo to příšerné období, chodila jsem uklízet po večerech na brigádu a manžel si po 3 měsících našel novou práci a už se to dalo.

• Citovat
  • Upravit
575
3.12.13 15:14
@Anonymní píše:
Jsme dva + dvě školkové děti a po zaplacení všeho nám zbyde 11,000 ale před 2 lety manžel přišel o práci a to nám zbývali 2,000 na měsíc bylo to příšerné období, chodila jsem uklízet po večerech na brigádu a manžel si po 3 měsících našel novou práci a už se to dalo.

no s toho mám obavy o prací příjdeš a ani nemrkne jak se to valí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3220
3.12.13 15:20

@Hadí ocásek tý joo, jen? jako dohromady? a vyžijete? my to máme taky tak, a je to fakt dřina :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.12.13 15:22

@Ter91 No právě nikdy nevíš co se může stát i z toho důvodu se snažím dávat si aspon něco z výplaty bokem a na ty peníze prostě nešahám. Je to sice málo, ale aspon něco. V dnešní době je to prostě šílené, hypotéky, splátky půjčky a pak stačí když ten co vydělává onemocní anebo ztatí práci a už se to všechno veze. Jenže to je pořád něco, nové boty dětem, ve školce se taky pořád něco platí do toho finance s bydlením, je to děs :!

• Citovat
  • Upravit
mončís
3.12.13 15:31

Ahoj,
neumím šetřit :( po zaplacení nájmu, benzinu atd. nám zbyde 15000,– Zajímavé je, že když jsme měli já a přítel leasing kterej vyšel na 9000,– tak jsme vyšli líp než teď když jsou zplacený :oops: No vyřešili jsme to tak, že si založíme spoření alespoň na 8000,– měsíčně. Tak budeme zase schopný něco našetřit.

• Citovat
  • Upravit
9318
3.12.13 15:39

My si posem treti mesic rozpocet. najem, uver, vydaje na auto+benzin, manzelovi cigarety, pojistky, duchodovi, stavebko, penize malymu na ucet(o adkladam mu),drogerie+pliny atd, necekane vydaje (darky, apod).a ted splacime pujcku od rodiny na reko. na jidlo nam zbyde cca 5-6 tisic. nekdy vyjdem nekdy zbudee. s zbytku splavcime mimoradne a az vsecko zaplatime bud hej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
3.12.13 15:41

Jo msnzel je kuchar tak semtam neco usetrime tim ze nosi zvanec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
510
3.12.13 15:45
@Anonymní píše:
Když poplatíme, co máme, zbyde nám cca 20 tisíc a taky nic neušetříme. L.
8o 8o 8o 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný