Hotel America - Mallorca

10468
13.11.14 21:19

Hotel America - Mallorca

Byl jste někdo v tomto hotelu? Jak jste byli spokojeni a je to hotel vhodný pro malé děti (necelý rok a 3)?
Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
220
13.11.14 23:38

Obavam se, ze je to moc konkretni dotaz na to, aby se tu nekdo nasel. Zkus recenze na tripadvisoru, to je takovy zaklad pro hodnoceni hotelu. Kdyby byl problem s anglictinou, tak napis, muzu pomoct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10468
13.11.14 23:57

@Gregory díky moc, tam jsem koukala, ale moje angličtina na to nestačila :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
14.11.14 00:13

Ja nasla jen „Hotel Globales America“, je to ono?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
panamera9
14.11.14 00:21

Jak píše kolegyně vyhledej recenze
Mallorca je moc pěkná, hledej něco s bazénem, nevím odkud jsi, ale létá se hlavně z Prahy počítej 3 hodiny letu, pro dítě je to dost otravné, bolí je ouška.

Hotely jsou dost opotřebované, je to vše z doby, kdy tam jezdilo mnoho Němců. Nyní je tam dost německých důchodců, kteří jsou v pohodě.
Pěknou dovolenou

• Citovat
  • Upravit
220
14.11.14 00:35

Tak pokud to je on, tak je druhy z jedenacti hotelu v danem meste. Coz je obecne dobre, moje zkusenost je, ze hotely v prvni tretine byvaji ok. Recenze jsem jen proletla. Jsou tam i lide, kteri mu dali nejhorsi znamku, ale toho bych se nebala, to je temer u vsech hotelu. Jaou tam 2 bazeny, jeden z nich detsky. Podle obrazku to presne odpovida, jak napsala @panamera9, takove osuntele, teda hlavne ta budova a a okoli, treba pokoje vypadaly docela dobre. S jidlem je docela spokojenost, ale vse buffetovou formou. Doporucuji vyssi patra, ale pokud to mate pres cestovku, tak to tezko ovlivnite. Suma sumarum, urcite to bude patrit k tem lepsim hotelum, jestli je to nabidka za dobrou cenu, musite zvazit vy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
14.11.14 09:17

Byla jsem tam a hotel je urcite vhodny i pro male deti. Maji tam animace. Detsky klub, kam muzes dat deti napr. pres poledne, aby nebyli na slunicku. Animatori s nimi kresli apod. A jestli se dobre pamatuji, jsou tam tri bazeny, ne dva. Jeden malinky detsky, pak dva pro dospele. Jeden je tak uplne z boku.
Doporucuji se ubytovat ve vyssich patrech, kvuli hluku z vecernich programu, ktere se odehravaji u bazenu.
No za me teda strava hlavni jidlo dobre, ale takove to mezi - nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1693
14.11.14 13:40

Také jsme v tomto hotelu byli a vzhledem k tomu, jak moc se nám tam líbilo, hned dvakrát. Příští rok se tam chystáme se synem (budou mu 3), uvažovali jsme o tom už letos, ale nakonec nám to nevyšlo. Myslím, že pro malé děti je tento hotel velmi vhodný. Je tam čisto, děti mají i svůj švédský stůl. Moře - úplně nejlepší. Velký kus od břehu mělko, krásná čistá tyrkysová vodička :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10468
14.11.14 20:42

Holky, moc vám děkuju, jste zlaté

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie