Hotel Golden 5 Hurghada

211
20.3.12 19:12

hotel golden 5 hurghada

Ahoj holky,
tak jsem zase tady s dotazy na Egypt :)
Nakonec jsme si vybrali na zákadě tady kladných recenzí hotek Golden 5 :potlesk: tak bych se chtěla zeptat kdo jste byl v tomhle hotelu,jestli je napokoji varná konvice ALE hlavně jestli je v jídelně mikrovlnka???..abych mohla dětem ohřívat jídlo ve skleničkách…popřípadě jak jste to řešily s ohřevem jídla Vy??? :nevim:
Děkuju moc za všechny Vaše odpovědi!!!!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1913
20.3.12 21:15

Ahoj Jani,tak já v tomto hotelu byla a bylo to tam docela fajn :lol: Konvici na pokoji tam teda neměli,ale jeliž já musím mít hned po ránu kafíčko,tak jsem si koupila cestovní konvici sebou :mrgreen: Mám 6měsíčního skřítka a na dovču se chystáme tak září-říjen,až bude mít rok.Jezdíme do Egypta každý rok a vždycky si to parádně užijeme.Mikrovlnku jsem tam nikdy neviděla,ale oni jsou moc ochotní a určitě ti to tam ohřejou bez problému :mrgreen: Na pokoji je vždycky fén,ten sebou vozit nemusíš :D Konvice vyřeší všechno.Misku sebou a šup s příkrmem to žhavé vody a úplně ti to stačí :mavam: Tak si to tam krásně užíjte a já tiše závidím :lol: Musím si ještě počkat :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
21.3.12 10:07

…děkujumoc za odpověd! :mavam: taky už se strašně těšíme!..Hurghádu lítáme právě každé jaro na patnáct dní,ale s malejma klukama poprvé.Dokud jsme byli jen se starším,tak jsme to ubytování neřešili :dance: ale ted fakt musím,ještě když jsou dva,tak počítám každý gram…pleny…skleničky..atd atd :jazyk:
Tak že říkáš,že tenhle hotel s mimkama v klidu??? :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1913
21.3.12 21:17

Ahoj :mavam: No,tak to balení ti opravdu nezávidím.Pro dva a teď když změnili tu váhu kufrů na osobu :think: Teda jestli to už začalo platit.Ale do toho se vejdete :mrgreen: Někdo si na ten hotel stěžuje,ale my jsme byli docela spokojený a navíc když jedete teď,tak je to lepší.Hotel nebude nabušený a budou se vám více věnovat.Když je sezona,tak nestíhají a naní to ono :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
13.4.12 16:42

Ahoj Pájo,jen chci ještě dopsat dodatek khotelu Golden 5,Byli jsme naprosto spokojeni a díky Tvým radám i vybaveni :-) určitě tam pojedeme znovu.:-)ochotný personál,krásný pokoj-bydleli jsme v hlavní budově hned za recepcí.jediný problém byl schody do jídelny a k bazénu,ale to námochotně pomáhali :-)) tak že díky za rady a určitě tam znovu strávíme dovču :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1913
13.4.12 21:50

Ahoj Jani :mavam: Tak to je fajn,že jste si to krásně užili :dance: Nám se tam taky líbilo,ale někteří lidé si myslí,že jsou v Emirátech :lol: Tak podle toho soudí.Tak hlavně,že jste měli teplíčko a užili jste si to naplno :lol: Teď to teplíčko bude chybět viď :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí