Houpačka - od kdy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4232
30.7.11 08:22

Já Elu houpu asi měsíc. Ale ona sedí už hodně dlouho, skoro 2 a půl měsíce si sama sedá, leze a v pondělí si stoupla a snaží se chodit kolem nábytku. Houpání miluje, máme tuhle houpačku http://www.mimibazar.cz/foto.php?… a je fakt super, akorát je potřeba, aby to dítě už opravdu sedělo. Dokud neseděla, tak jsem jí neposazovala. Za ty dvě minuty se mu nic nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
30.7.11 08:57
MarketaJ píše:
Já Elu houpu asi měsíc. Ale ona sedí už hodně dlouho, skoro 2 a půl měsíce si sama sedá, leze a v pondělí si stoupla a snaží se chodit kolem nábytku. Houpání miluje, máme tuhle houpačku http://www.mimibazar.cz/foto.php?… a je fakt super, akorát je potřeba, aby to dítě už opravdu sedělo. Dokud neseděla, tak jsem jí neposazovala. Za ty dvě minuty se mu nic nestalo.

Tu máme taky :mrgreen: Teda teď už ne, už z ní nešel vytáhnout :roll: :lol: Tak čeká na půdě na druhé mimino :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
30.7.11 09:05

Děkuji moc holky za názory určitě malému nechci ublížit takže s houpáním počkáme stejně bych mu ještě houpačku nekoupila jen jsem se chtěla zeptat tak ji třeba na roček dostaneme od babičky :-) Něco vám povím mám kamarádku ta má o 14dní mladšího syna od nás a od 2měsíců ho posazuje od 4měsíců ho dává do dřevěné nepolohovatelné jíd.stoličky od 5měs.běhá v brouku a jíst mu dává snad úplně všechno dokonce i játru :-( a ted v 8měsících neumí nic pořádně se ani nevzpírá o ručičky na bříšku…to je teprve maras je mi toho miminka moc líto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
30.7.11 09:16

Lalinky - já mám stejnou kamarádku :(

Kojit přestala protože babička nekojí, byla jsem u nich, přišly jsme z procházky, i ona s malou, malou strčila mezi dveřma babičce (svojí mamce, bydlí dvougeneračně) mami přebal jí, nakrm jí 8-o … malá nemá ještě ani půl rok, chlubí se mi že sedí, že stojí (je posazovaná, je postavována), a stěžuje si že neleze a nepřetáčí se ze zad na bříško. Krmí jí od 3,5 m vším co je po ruce. Dorazila to větou že mají 3 plínky na den (a když se pokadí tuhým bobkem, že to vyklepe a plenku nasadí zpět). V tu chvíli jsem se s ní málem přestala bavit.

Ne že bych byla nějaká cíťa, jak jsem psala taky mám dítě posazované od 6m (sama si sedla v 10,5m), ale tohle bylo na mě jaksi moc. :zed:

• Citovat
  • Upravit
6263
30.7.11 09:37

Holky ja mam take takovou kamaradku. Sve dite miluje, ale posazuje a prikrmuje od tri mesicu. V peti jedla kysele zeli a klobasu a zacali ji tahat za rucicky (jako ze chodit :roll: ). Je stejne stara jako moje holcicka, ktera prikrmy dlouho odmitala, takze moje dite v 8mi mesicich jedlo pouze trosku masozeleniny, jinak kojeni a jeji proste uplne vsechno a stale (potkavame se na ruznych spolecnych akcich…). Je mi jejich male moc lito, neumi se ani pretocit ze zad na brisko, ale posadi ji na dece a sedi dve hodiny jako pecka :-( . Pardon za OT, nemam to moc kde jinak ventilovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
30.7.11 09:48
teredes píše:
Sve dite miluje

Já u své kamarádky mám obavu že jí to dítě nic nedává - ona je karieristka, nechtěné dítě (vysadili prášky a řekli si že to bude trvat dlouho než otěhotní a ejhle, po vysazení už další MS nepřišla), takže se s tím vyrovnávala, říkala mi (to byla těsně před porodem), že stále není srovnaná s tím že bude mít dítě. A taky že jo, prostě malá je chudák, ale co, kecat jí do toho nebudu.

• Citovat
  • Upravit
6263
30.7.11 10:00

Ja ji do toho take kecat nechci a nekecam. Kdyz bylo holkam asi dva mesice, tak byla u me na navsteve a ptala se, kdy dite sedi (ze se tesi, az budou deti akcni, ze ji nebavi, ze nic nedelaji. Ona ma prvni dite, ja druhe). Tak jsem ji uplne normalne tenkrat rekla, ze sezeni je podle meho uplne jedno a buh vi kdy, ze nejdriv se dite zacne pretacet, pak plazit, lozit a pak si mozna i sedne a stoupne, ale ze to teda bude trvat jeste dlouho. Take jsem ji rikala, ze muj syn zacal sedet skoro az v roce, tomu se hodne divila. Ted uz to diveni chapu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
30.7.11 10:21

No to je síla holky takové matky by snad neměly mít ani děti nebo já nevím…Oni si vůbec asi neuvědomují jak těm drobečkům ubližují…teď o možná nepoznají, ale jak dítě povyroste aby se potom nedivily a nebrečely, že mají nemocné dítko. Já teda taky občas malého posadím na chvilinku třeba jak ho oblékám, ale jinak vůbec však není kam spěchat ještě se dost v životě nasedí a naběhá…no hrůza :-( A s tím jídlem to je taky děs já taky ještě stále kojím 8,5m a trošku přikrmuji zel.polévkama ovocem a holandii, ale že bych mu dala něco z mého talíře to by mě ani nenapadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
30.7.11 16:43

Tak to je hustýýý, že takhle někdo chová k dítěti, ještě ho může zmrzačit 8-o My jsme kluka nikdy neposazovali, ani jsme s ním nechodili za ruku, i když už chodil a držel se nábytku. Naučil se všechno sám a docela brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
30.7.11 16:53

Ahoj, dceru jsem dala do houpačky prvně tento týden. Je jí osm měsíců, leze a sama si sedne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí