Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Zdravím všechny. Máte někdo typ na houpačku, která by houpala sama, měla polohy i pro mimi i pro větší děti? Budu mít děti 18 měsíců od sebe a určitě pár minut budu rada v klidu bez šátku:) ale té starší by to asi bylo líto, že ma mimo houpačku:) do které se ona nevleze.
Ahojky, existuje vůbec houpačka pro miminko s možnosti připojení MP3? Děkuju!
@Viki00 píše:
jestli se ale prodava v CR netusim:
http://www.mamasandpapas.com/…swings/5648/
@Viki00 píše:
Nevím jestli jsem dobře pochopila otázku, ale moje kámoška má Sweetpeace, můžeš mrknout. fakt netuším kde houpačku koupila.
@kala0 píše:
Nevím jestli jsem dobře pochopila otázku, ale moje kámoška má Sweetpeace, můžeš mrknout. fakt netuším kde houpačku koupila.
přesně o něco takového mi šlo! kamarádka je s houpačkou spokojená?
Ahoj holky… nemela by ste nektera tu houpacku na prodej?.. Levne.. nejlepe do te tisicovky.. pobliz Plzne.. klidne i pouzitou.. jen aby splnila svuj ucel.. Bylo by to pro holcicku..:).. Diki.. ![]()
Bez té houpačky se dá obejít ale mě se hrozně líbí ty od fisher price, jsou celkem drahé ale můžeš si jí koupit z druhé ruky ![]()
@Safiye tak prto se ptam jestli ji tady nema nekdo n prodej.. ![]()
Dobrý den,
my si pořídili houpačku LOVIN HUG je do zásuvky, s pultíkem na hračky, kolotočem a hudbou. A hlavně se dá jednoduše složit, což potřebujeme jelikož hodně cestujeme a bereme ji všude s sebou.
Dobrý den,
máte houpačku LOVIN HUG už delší dobu? Kamrádka si kupovala nějkou od Fisher price a hned ji reklamovala. Taky přemýšlíme že si pořídíme lovin hug, tak jestli funguje vše jak má? Děkuji
Nataska787: Dobrý den, kupovala jsem ji od kamarádky, která ji používala a teď používáme my a bez problému.
Naše měsíční Terezka má ráda houpačku/kolébku Sumner od Bright Stars.
Ahoj holky uvažuji o koupi houpačky pro mimčo, ale nevím kterou. Našla jsem si dvě, ale jedna houpe dopředu a dozadu a druhá jakoby ze strany na stranu. Kterou byste mi doporučili? ![]()
Ze strany na stranu. Je to pohyb, ktery dite zarucene uspi viz. kolebky.