Kopie Hra pro všechny :-)

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6078
23.5.14 21:51
@svycarka píše:
chlap nastoupi na policejni komando, to co delal kdyz byl Kurdistan ve valce o nezavislost no a ja? planuju jeste jedno ditko-chtela bych dcerusku :srdce: a pak asi zkusim neco na letisti vzhledem k reci, nebo bytova architektka nebo budu proste jenom mama.

Jsi hustá 8o

• načítám...
7626
23.5.14 21:52
@svycarka píše:
presneji Duhok. a nejpresnej schelad-ze

a neziji-jejich automonni Oblast zasahuje do hranic 5 statu, plus kurdove co ziji za hranici a priklani se k nim.

• načítám...
7626
23.5.14 21:53

@mlsalkaM proc?

• načítám...
7626
23.5.14 21:56
@ShadowHunter píše:
záleží jestli pojedeš na Bazaly nebo do klidnější části MS kraje :lol: :lol:

no BO NENI CAS P… fuj, vtip :mrgreen:

• načítám...
ShadowHunter
23.5.14 22:01
@svycarka píše:
chlap nastoupi na policejni komando, to co delal kdyz byl Kurdistan ve valce o nezavislost no a ja? planuju jeste jedno ditko-chtela bych dcerusku :srdce: a pak asi zkusim neco na letisti vzhledem k reci, nebo bytova architektka nebo budu proste jenom mama.

policejní komando? No pěkně teda.

• Upravit
ShadowHunter
23.5.14 22:01
@svycarka píše:
no BO NENI CAS P… fuj, vtip :mrgreen:
:pankac: :pankac: neurazila bych se. Já ten vtip miluju  :*
  • Upravit
6078
23.5.14 22:02
@svycarka píše:
@mlsalkaM proc?

Policejní komando, letiště, stěhování do místa, které jsem musela hledat na mapě…v mých očích masakr!!! :palec: já jsem takový domácí tvor, odstěhovala jsem se od našich 200 metrů k mojemu :mrgreen: milují cestování, ale pak šup domů

• načítám...
ShadowHunter
23.5.14 22:04
@mlsalkaM píše:
Policejní komando, letiště, stěhování do místa, které jsem musela hledat na mapě…v mých očích masakr!!! :palec: já jsem takový domácí tvor, odstěhovala jsem se od našich 200 metrů k mojemu :mrgreen: milují cestování, ale pak šup domů

200m :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• Upravit
6078
23.5.14 22:04

@svycarka @ShadowHunter
Přijde Maradona do nebe a Svatý Petr mu otevře bránu. „Ty sem nemůžeš, fotbalisti jdou do pekla.“ „Ale já jsem Maradona rozumíš?“ „To je fuk kdo jsi, fotbalisti jdou do pekla“ „Ale ty to nechápeš, já jsem Maradona, nejlepší fotbalista na světě.. zlatý míč a tak.. je ti to jasný.“ „Je mi to jasný, ale sem fotbalisti prostě nepatří, jdi do pekla“
Najednou si Maradona všimne že kousek od brány jsou nějací maníci a kopou do míče tak se podívá na Svatýho Petra a říká: „No počkej, ty mi tady tvrdíš že všichni fotbalisti musí do pekla.. a co je tohle?“ „To je Baník, p. čo.“

• načítám...
ShadowHunter
23.5.14 22:07
  • Upravit
7626
23.5.14 22:10
@ShadowHunter píše:
policejní komando? No pěkně teda.

oh to je na dlouhou trat, muj byl zu jako 14.-cti lety ve valce vyslouzil si cest, ze zachranil zivoty chlapu v jedvotce kde se plizil lesem a uslesel jak se demlouvaji, ze prepadnou tabor. A pritom to nyli sami kurdove, ale syrska strana-takze neco jako nasi cigani. no a za to ma tu medail i a plus dalsi 3 roky jako valecnik. Popravde se divim, ze je schopny lasky.

• načítám...
7626
23.5.14 22:12

@ShadowHunter no ted to vidis, ty preklepy, jak to nekontroluju, pisu jak d.bil :roll:

• načítám...
ShadowHunter
23.5.14 22:12

@svycarka 8o ve 14? Ty jo.. A jak jste se poznali? :think:

• Upravit
ShadowHunter
23.5.14 22:13
@svycarka píše:
@ShadowHunter no ted to vidis, ty preklepy, jak to nekontroluju, pisu jak d.bil :roll:

když se to dá přečíst :* trénuju mozek

• Upravit
6078
23.5.14 22:17
@svycarka píše:
oh to je na dlouhou trat, muj byl zu jako 14.-cti lety ve valce vyslouzil si cest, ze zachranil zivoty chlapu v jedvotce kde se plizil lesem a uslesel jak se demlouvaji, ze prepadnou tabor. A pritom to nyli sami kurdove, ale syrska strana-takze neco jako nasi cigani. no a za to ma tu medail i a plus dalsi 3 roky jako valecnik. Popravde se divim, ze je schopny lasky.

A on je cizinec?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak

• (5) + 5 recenzí