Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@jane-e v Bohnicích je hezky, je tam minizoo, koníčci a velký park, ve kterém se dobře jezdí na bruslích ![]()
@Jasněnkaa píše:
když budem oddělené Mezi ploty tak přijedu
to bys nebyla Mezi ploty ale za plotem ![]()
@Etcetera78 píše:
@jane-e v Bohnicích je hezky, je tam minizoo, koníčci a velký park, ve kterém se dobře jezdí na bruslích
jo, ale taky je tam hospic, kam jsme jezdili za chlapovo umirajici babickou, tak nic moc prostredi pro me ![]()
@jane-e píše:
pravda a chlap myslim nejsemu me nepochodis ani s cokoladou, ani s buckem
co jíš? ![]()
@jane-e píše:
to bys nebyla Mezi ploty ale za plotem
já vím, nedělej ze mě blba jo?
![]()
@Jasněnkaa píše:
co jíš?
tak normalne, akorat bucek staci 2× do roka a cokolada taky tak
ja radsi susenky, muffiny a tak ![]()
@Jasněnkaa píše:
já vím, nedělej ze mě blba jo?![]()
ja jenom upresnuju pozice ![]()
@Jasněnkaa píše:
no tak já jsem normální, takže se v takové společnosti nepohybuju, Bohnice znám jen z televize, kdybych byla magor tak znám i Opavu
manžel jezdí do Opavou za klientem a vždycky říká, že už se nevrátí, že si půjde odpočinout do blázince
![]()
@jane-e píše:
pravda a chlap myslim nejsemu me nepochodis ani s cokoladou, ani s buckem
zelenina a ovoce?? nebo držíš dietu?
@jane-e píše:
tak normalne, akorat bucek staci 2× do roka a cokolada taky takja radsi susenky, muffiny a tak
já už se lekla
a to já teda zase radši čokoládu ![]()
Pravda - přidávám se..i kdyby jste mě vyhodili, přihlásím se znovu pod jiným nickem a tak pořád dokola
![]()
@jane-e píše:
tak normalne, akorat bucek staci 2× do roka a cokolada taky takja radsi susenky, muffiny a tak
bůček nejím, ale čokoládu jo a hodně a furt a pořád ![]()
@moky píše:
Pravda - přidávám se..i kdyby jste mě vyhodili, přihlásím se znovu pod jiným nickem a tak pořád dokola![]()
to víš že jo, nedej se ![]()
@pavlasu píše:
zelenina a ovoce?? nebo držíš dietu?
no tak dietu teda ani omylem, to slovo samo je mi cizi
razim heslo: co bych z toho zivota mela, kdybych se nemohla ani poradne nazrat ![]()
a cokoladu jsem driv taky mohla pod tlakem, ted je to na me uz moc sladky a ja bych ted sladky nemela vubec ![]()
@moky píše:
Pravda - přidávám se..i kdyby jste mě vyhodili, přihlásím se znovu pod jiným nickem a tak pořád dokola![]()
sakra, skoda, ze nejsme ve skupine, bych te zkusmo vyhodila
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat