Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Larr píše:
Ten zmužnělý - proč balí krabice![]()
.
jsem to špatně napsala, balil si do krabic hračky…
dneska ráno už to dělali oba.. pak přišli na to, že máme doma dva stejné bublifuky a přestalo je to bavit
![]()
Jasni -
zatím tvůj nejhorší obrázek - co to je
- Ferda mravenec.
@Jasněnkaa píše:
pravda a lež.
@Larr píše:
Jasni -zatím tvůj nejhorší obrázek - co to je
- Ferda mravenec.
to je Ferdův bratranec.
A jako už toho mám dost, pořád se někomu něco nelíbí, to je pořád dej si tohle, dej si tamto, tak si to dejte vy
jako zas jsem uplně celá vynervýrovaná
![]()
@Jasněnkaa no je fakt, že když to na mě takhle juká, tak to ve mně budí představu těhulky, co se těší na mimíska a neví, jestli může mít tuleníčko ![]()
mně se nejvíc líbil anděl Trojan, jaks ho měla ze začátku ![]()
@Etcetera78 píše:
@Jasněnkaa no je fakt, že když to na mě takhle juká, tak to ve mně budí představu těhulky, co se těší na mimíska a neví, jestli může mít tuleníčko
mně se nejvíc líbil anděl Trojan, jaks ho měla ze začátku
až takhle to působí jo?
jdu pohledat něco jiného, fuj to je mi blbě ![]()
Mně se to nelíbí a ty si vynervovaná
- asi založím diskuzi na téma ferda mravenec v profilovkách - proč to ty holky dělají
.
@Jasněnkaa píše:
to je Ferdův bratranec.A jako už toho mám dost, pořád se někomu něco nelíbí, to je pořád dej si tohle, dej si tamto, tak si to dejte vyjako zas jsem uplně celá vynervýrovaná
![]()
Mně ne - mně se furt něco nelíbí abyste tu byly vynervýrovaný
.
@Etcetera78 píše:
@Jasněnkaa no je fakt, že když to na mě takhle juká, tak to ve mně budí představu těhulky, co se těší na mimíska a neví, jestli může mít tuleníčko
mně se nejvíc líbil anděl Trojan, jaks ho měla ze začátku
@Larr píše:
Mně se to nelíbí a ty si vynervovaná- asi založím diskuzi na téma ferda mravenec v profilovkách - proč to ty holky dělají
![]()
![]()
.
no protože jsem neustále ve stresu, abych se zavděčila a zalíbila všem, aby mě měl každý rád a chtěl se se mnou kamarádit.
@Jasněnkaa pravda, máme tě rádi ne proto, jaká doopravdy jsi, ale proto, jak vypadáš ![]()
@Jasněnkaa píše:
no protože jsem neustále ve stresu, abych se zavděčila a zalíbila všem, aby mě měl každý rád a chtěl se se mnou kamarádit.
Tak sakra neblbni s dietama a vrať se zpátky ke kořenům své osobnosti ![]()
Jsem chtěla zjistit, co se tu hraje za hru a jsem teda ale úplně mimo
Nevstoupila jsem náhodou omylem do nějaké skupiny? ![]()
@Etcetera78 píše:
@Jasněnkaa pravda, máme tě rádi ne proto, jaká doopravdy jsi, ale proto, jak vypadáš
a hlavne proto, jakou ma profilovku ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ten zmužnělý - proč balí krabice
.