Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Tak jednu deku jsem vratila a nakonec objednala od yookiddo modrou s takovym strasakem a hejblatama, snad bude dobra. Penove puzzle me nadchlo, az se prestehujeme, dame ho male do pokojicku misto koberce, aspon to pujde lepe udrzovat. Hrazdicku koupim v bazaru tak do 100,– a budu na ni veset kde co ![]()
My mame hrací deku a měla velký úspěch, když malé byly 2 měsíce… máme od Lamaze, takové melodické jezírko… hraje a hrazdičky se hýbou, malá pod ní vydržela ležet klidně hodinu, brzy na to začala hračky brát do ručiček… myslím, že hrazdička je dobrá věc.. ale samotná hrací deka bez hrazdičky taky není špatná
@baroma ja jsem chtela deku velkou, aby dlouho vydrzela a zabavila i batole, coz myslim jsem nakonec sehnala:)) hrazdicku mam obyc plastovou, nehybe se… Pochopila jsem totiz z ruznych prispevku, ze ta hrazdicka je na chvilku, a deky dohromady s hrazdickama byly take vetsinou hodne male.. No cas ukaze, jak jsem to vymyslela:))
@Chocolatelover ja myslim, ze dobře…pravda ze hrazdick jsou spise pro mensi deti ☺
@Ťuhík píše:
Tak já jsem jako druhou hrací deku koupila od youkidoo a naprosta spokojenost. Je parádní a nebude se hrnout, protože se navléká jako kdyby na konstrukci. Takže je krásně naplá a měkoučka, je to jen po okrajích. Dá se celá vyprat.
Ahoj, myslíš Yookidoo s tou hrazdou?
Mame tuto a mala je z ni nadsena i v 6,5 mesicich
se shrnovanim nikdy problem nebyl. Mame teda pouzitou, jako novou, nova je draha, ale nevim kolik stoji ty ostatni. V zahranici se da sehnat levneji.