Hrací deka-neprochladne miminko???

4239
28.3.09 14:04

Hrací deka-neprochladne miminko???

Ahoj maminky…opět zakládám nové téma..............ačkoli mám druhé dítko, tak jsem taková ustaraná, přesněji řečeno ustaranější, než při prvním…pořád o něčem přemýšlím :roll: :oops:

Jde mi o to, že moje dvouměsíční holčička právě leží na hrací dece-už pozoruje hračky a mě ted napadlo, jestli nemůže nedejBůh prochladnout :roll: :? Sice má pod hrací dekou jednu silnější deku a je samozřejmě přikrytá, ale!!!!!
Vím to podle sebe, že když ležím na zemi, tak i když mám pod sebou nastláno-rovnám si takhle záda, tak prostě po určité době mi je zima :roll: :roll: :roll:

Nestalo se vám, že by vaše miminko mělo z hrací deky nějaké potíže?????
Popřípadě-jak dlouho necháváte miminko na hrací dece?????
Díky díky díky.................

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13768
28.3.09 14:50

Tak na ní jednoduše šáhni, pokud bude studená, tak dooblékni nebo zvedni ze země, pokud bude teplá, tak je OK :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1652
28.3.09 14:56

Ditto,

jestli máš pod hrací dekou ještě jednu a ještě je malá přikrytá…tak podle mě nemůže prochladnout…upřímně, nikdy jsem děti na zemi nepřikrývala ani nedávala druhou deku pod hrací a problém nebyl…

pokud by se ti něco nezdálo, šáhni na ni a uvidíš. ;-)

Zdenik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
28.3.09 17:42

Adam si hrál na dece cca od 2 měsíců a pod hrací dekou měl také ještě jednu deku a bylo to vždy v pohodě. Vydržel tam vždy tak slabou hodinku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
28.3.09 18:12

Ahoj, syn na dece vydrží i hodinu. Jen zavřu dveře, aby nebyl pruvan a občas kouknu, jestli je teplounkej. Zatim, ale nikdy neprochladnul a to ho nepřikrývám. Takže je malá určitě dobře chránená :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
28.3.09 19:14

Haha,docela me potesilo ze je nekdo jeste vetsi plasan nez ja :potlesk: :wink:
Jinak ja taky kontrolovala ,ruce,nohy a pod dvere treba dala deku,aby netahlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
28.3.09 19:17

Jojo, to jsem zapomela dodat, pod dveře deku :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
28.3.09 20:20

Holky všem moc díky…tak jste mě uklidnily............
Jo plašan-to já jsem teda.............kolikrát už ze mě i rodina nemůže, na co všechno nepřijdu-no ale co můžu dělat…ta hlava pracuje pořád :oops: :oops: :lol:

Tak díky :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
28.3.09 20:22

Klarka je na zemi na hraci dece od narozeni temer cely den (vyjma kojeni, prochazky ap.), od mala tam pres den spavala (ted uz bohuzel ne, jak usne a polozim ji, je rev :-( ). V obyvaku na koberci mam hraci deku, kdyz spala prikryla jsem ji, ale jinak nic dalsiho neresim. V kuchyni mame jen lamino, pokud se plazi mimo hraci deku, dam ji teplejsi dupacky, at ma bricho v teple, jinak pod hraci deku dalsi deky nedavam. Ale patrim k tem, ktere nefandi oblikani deseti vrstev a pak jeste dite do fusaku, kdyz se jde na prochazku, tak tady mozna budu vyjimka. Kdyz sedim na zemi, taky si pod zadek nic nedavam, tak proc davat pod dite? ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10459
28.3.09 20:25

Ditto, malou na dece nepřikrývám, ale pod hrací dekou mám ještě jednu a pod ní takové to velké puzzle, skvěle izoluje :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí