Hračka stavba - konstrukční set

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
1.8.13 23:29
@Jura007 píše:
Těch osm let je tam ze dvou důvodů. Jednak aby se výrobce zprostil veškeré právní odpovědnosti (v případě zranění dítěte) a jednak je to myšleno tak, že průměrné osmileté dítě bez cizí pomoci a z vlastního zájmu dokáže nastudovat návod k sestavení a pak stavět. Mladší se to dokážou pod vedením tatínka naučit docela dobře. No sami by to nezvládali, to je pravda… :oops:

náš tatínek ten nezvládne ani z návodem normální lego:-D :lol: to musim stavět vždy já a někdy při těch větších stavbách sem kolikrát fakt vyřízená :lol:
Po vánocích sem až do rána stavěla lod ninjago :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
2.8.13 14:10
@Markytka01 píše:
@Pe-G No duplo už kupovat nechci, máme toho obrovskou krabici a je teda pravda že si s ní vyhrají nejvíc. Ale dceři bylo šest a investovat do dupla už mi přijde zbytečné.
A můžu se zeptat jakou dřevěnou vláčkodráhu máte? A existují i dřevěné vláčkodráhy na baterky? Které se dají použít s baterkama i bez nich?

Tak to ve vašem případě už duplo nekupovat- u nás to je jiné, máme 2 děti do 2 let takže já zase nechci moc lego, bojím se těch malých kousků, mladší vše strká do pusy, takže lego má u babičky-větší sadu ještě po mně. Myslím že některé jsou už od 4 let. A dílky si hlídá, ale je už starší. City máme taky, ale tam je to od 6,ale Péťa už to zvládá, ale vy jste si myslím na to ještě malí
Vláčkodráhu máme woody, ta mi přijde kvalitní ale je drahá, ale zase vydrží. Pak máme i levnější z tesca a ikei, ale to musíme furt lepit a spravovat jak se z toho odlepí ty spojovací kolíky :zed: Mašinky elektrické k tomu nemáme, přišly mi drahé, ale u kamarádky je mají a jsou spokojeni.My máme jen elektrický duplo vláček :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí