Hračky s dlouhou melodií a zvuky pro 3,5měsíčního

7164
13.1.14 17:14

hračky s dlouhou melodii a zvuky

Zdravím :mavam: chtěla bych se zeptat, jaké hrací hračky pro 3, 5 měsíčního chlapečka? Ty, které máme doma, se musí pořád mačkat a zvuky vydávají krátce. Máte nějaké typy? Moc děkuji za odpovědi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
rebeccca
13.1.14 17:20

Zrovna nadávám na to jak nám tu všechny ty hračky hrají hrozné melodie :D
ale taky se musí mačkat, tak nevím :think:

• Citovat
  • Upravit
7164
13.1.14 17:27

@rebeccca bud to hrozně řve a jsou to nepříjemné melodie, a nebo se musejí pořád mačkat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
13.1.14 17:28

Přesně tak, všechno hraje strašně dlouho, fuj. Máme mašinku, sama jezdí, houká, hraje a jak do něčeho narazí, tak se otočí a jede dál. Jako super hračka, jen kdyby nehoukala a nehrála :-) :-) ještě svítí. pro masochistu perfektní :-) Jinak docela dlouho hraje kolotoč od Fisher price a má dálkové ovládání, může se ovládat z gauče :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16783
13.1.14 17:29

Tak já třeba měla ze sparkys medvídky a ten svítí a hraje potichu ae zas moc potichu je to na noc ale stojí 500 a pejsek fiher má taky docela některý dlouhý a nebo mu pust píssničky z you tube :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7164
13.1.14 17:40

@araw tak já masochistka nejsem :mrgreen: a jak se ten kolotoč jmenuje, abych i ho vyhledala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7164
13.1.14 17:40

@koralina11 to už mě taky napadlo, ale musela bych u něho sedět z notebookem :mrgreen: máš odkaz na pejska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
13.1.14 17:41

My dostali, kdyz se mala narodila, hraci deku, kde na jedne strane jsou klavesy a jak kope, tak to hraje.bud jen tony, nebo kratke pisnicky, libilo se ji to od mesice a i ted v 6.pak jsme dostali neco jako dataprojektor, kt. Se upevni na postylku. poustim ji to vecer tak na 10min, kdyz uz je skoro tma, pred koupanim.meni se ji tam 2 obrazky na strope-zebra a zirafa a hraje to jemne melodie, dokonce i jen zvuky prirody.ale je to pasivni hracka pro ni, vydrazi na to cucet chvili. obecne moc nemam rada blaznive zvukove hracky. dostala taky jako darek hraci zelvu a melodie a svetylka jsou desne, ted v 6mes do toho sice tluce sama, ale nelibi se mi to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7164
13.1.14 17:43

Ted na vánoce jsem mu koupila kostku od chicco s projekcí, tak hnusný a hlasitý melodie jsem ještě neslyšela, a nechápu jak by u toho měl usínat. A do melodie tam začne kuňkat žába :zed: alepon ta projekce je hezka, ale na usínání to opravdu neni. a já myslela, jak to z kostkou vyhraju, a malej bude usínat sám, a ono ho… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7164
13.1.14 17:44

@bismarck ta deka s klávesy zní dobře :think: malej ted na dece dost kope.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
13.1.14 17:49
@backjay píše:
@araw tak já masochistka nejsem :mrgreen: a jak se ten kolotoč jmenuje, abych i ho vyhledala?

http://www.zbozi.cz/…lku-motylci/ má příjemné melodie, to byla naše nejlepší investice. Jinak pejska musíš mačkat a zas moc dlouho nehraje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
13.1.14 17:51

@backjay ona ji miluje, jine hraci deky uz nechtela, kdyz jsme meli pujcene. klavesy se daji oddelat a jak bude mit z toho rozum, muze i v sede jen do nich triskat:)je to, myslim, od fisher price

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7164
13.1.14 17:52

@araw jj ten už jsem viděla, ale ta cena :roll: to jsem se měla vyprdnout na tu hrací kostku a koupit tohle :zed: malej většinou usnu v náručí, takže potřebuji hračku na hrací deku. moc děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
13.1.14 17:54
@backjay píše:
@araw jj ten už jsem viděla, ale ta cena :roll: to jsem se měla vyprdnout na tu hrací kostku a koupit tohle :zed: malej většinou usnu v náručí, takže potřebuji hračku na hrací deku. moc děkuji :kytka:

Tak použitý na MMB nebo aukru se dá sehnat za 400-500,– a pak ho zas prodáš :lol: pro nás nebyla investice do hraček nikdy ztrátová :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
13.1.14 17:58
@backjay píše:
@araw jj ten už jsem viděla, ale ta cena :roll: to jsem se měla vyprdnout na tu hrací kostku a koupit tohle :zed: malej většinou usnu v náručí, takže potřebuji hračku na hrací deku. moc děkuji :kytka:

Ještě jsme měli takovouhle hrazdičku, visela na tom housenka. Když do ní dítě zavadí, tak začne hrazda hrát, jezdilo tam to sluníčko, blikat, docela dlouho :lol: :lol: :lol: taky nebyla špatná, dá se přidělat i na mříže do postýlky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí