Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravím
chtěla bych se zeptat, jaké hrací hračky pro 3, 5 měsíčního chlapečka? Ty, které máme doma, se musí pořád mačkat a zvuky vydávají krátce. Máte nějaké typy? Moc děkuji za odpovědi ![]()
Zrovna nadávám na to jak nám tu všechny ty hračky hrají hrozné melodie ![]()
ale taky se musí mačkat, tak nevím ![]()
@rebeccca bud to hrozně řve a jsou to nepříjemné melodie, a nebo se musejí pořád mačkat ![]()
Přesně tak, všechno hraje strašně dlouho, fuj. Máme mašinku, sama jezdí, houká, hraje a jak do něčeho narazí, tak se otočí a jede dál. Jako super hračka, jen kdyby nehoukala a nehrála
ještě svítí. pro masochistu perfektní
Jinak docela dlouho hraje kolotoč od Fisher price a má dálkové ovládání, může se ovládat z gauče ![]()
Tak já třeba měla ze sparkys medvídky a ten svítí a hraje potichu ae zas moc potichu je to na noc ale stojí 500 a pejsek fiher má taky docela některý dlouhý a nebo mu pust píssničky z you tube
![]()
@araw tak já masochistka nejsem
a jak se ten kolotoč jmenuje, abych i ho vyhledala?
@koralina11 to už mě taky napadlo, ale musela bych u něho sedět z notebookem
máš odkaz na pejska?
My dostali, kdyz se mala narodila, hraci deku, kde na jedne strane jsou klavesy a jak kope, tak to hraje.bud jen tony, nebo kratke pisnicky, libilo se ji to od mesice a i ted v 6.pak jsme dostali neco jako dataprojektor, kt. Se upevni na postylku. poustim ji to vecer tak na 10min, kdyz uz je skoro tma, pred koupanim.meni se ji tam 2 obrazky na strope-zebra a zirafa a hraje to jemne melodie, dokonce i jen zvuky prirody.ale je to pasivni hracka pro ni, vydrazi na to cucet chvili. obecne moc nemam rada blaznive zvukove hracky. dostala taky jako darek hraci zelvu a melodie a svetylka jsou desne, ted v 6mes do toho sice tluce sama, ale nelibi se mi to.
Ted na vánoce jsem mu koupila kostku od chicco s projekcí, tak hnusný a hlasitý melodie jsem ještě neslyšela, a nechápu jak by u toho měl usínat. A do melodie tam začne kuňkat žába
alepon ta projekce je hezka, ale na usínání to opravdu neni. a já myslela, jak to z kostkou vyhraju, a malej bude usínat sám, a ono ho… ![]()
@bismarck ta deka s klávesy zní dobře
malej ted na dece dost kope.
@backjay píše:
@araw tak já masochistka nejsema jak se ten kolotoč jmenuje, abych i ho vyhledala?
http://www.zbozi.cz/…lku-motylci/ má příjemné melodie, to byla naše nejlepší investice. Jinak pejska musíš mačkat a zas moc dlouho nehraje ![]()
@backjay ona ji miluje, jine hraci deky uz nechtela, kdyz jsme meli pujcene. klavesy se daji oddelat a jak bude mit z toho rozum, muze i v sede jen do nich triskat:)je to, myslim, od fisher price
@araw jj ten už jsem viděla, ale ta cena
to jsem se měla vyprdnout na tu hrací kostku a koupit tohle
malej většinou usnu v náručí, takže potřebuji hračku na hrací deku. moc děkuji ![]()
@backjay píše:
@araw jj ten už jsem viděla, ale ta cenato jsem se měla vyprdnout na tu hrací kostku a koupit tohle
malej většinou usnu v náručí, takže potřebuji hračku na hrací deku. moc děkuji
Tak použitý na MMB nebo aukru se dá sehnat za 400-500,– a pak ho zas prodáš
pro nás nebyla investice do hraček nikdy ztrátová ![]()
@backjay píše:
@araw jj ten už jsem viděla, ale ta cenato jsem se měla vyprdnout na tu hrací kostku a koupit tohle
malej většinou usnu v náručí, takže potřebuji hračku na hrací deku. moc děkuji
Ještě jsme měli takovouhle hrazdičku, visela na tom housenka. Když do ní dítě zavadí, tak začne hrazda hrát, jezdilo tam to sluníčko, blikat, docela dlouho
taky nebyla špatná, dá se přidělat i na mříže do postýlky