Hraní přes den mimi?

3011
27.8.09 12:06

Hraní přes den mimi?

Ahoj,

mám takový dotaz ohledně hraní miminka. Dcerce je 8 měsíců a na 1 místě dlouho nevydrží, tak měníme stále „stanoviště“…poloh.lehátko,hraní na dece s hrazdičkou,nejlépe se jí zamlouvá vajíčko, ve kterém se může houpat, to je spokojená, tam ji však nechci dlouho nechávat.

Už docela pěkně sedí, v sedě se jí líbí a tak hledám čím jí „obložit“ když chytá balanc při hraní ať nespadne. Polštářky nejsou to pravé, a tak mě napadlo jestli nevíte o nějaké tipu, např. nějaký sedak s okraji kolem, blbě se to popisuje :roll: , snad mě pochopíte, ty sedací vaky jsou fajn, ale až na větší dítko a kojící polštář když svážu je už pro ní malý, chtělo by to nějaký polstrovaný větší kruh :wink:
 Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23847
27.8.09 12:16

Sice si nějak nedovedu představit co to vyvádíte s tím sezením, ale když chceš polstrovaný větší kruh napadl mne nafukovací bazének. :wink:
To se chystám Myšákovi koupit až začne lézt - bazének plný míčků jako mají v dětských koutkách. Dokonce i na cvičení nám říkali, že je to zrdavé, že to rozvíjí motoriku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9262
27.8.09 12:18

No asi ti neporadím, ale myslíš že to má cenu. Mě teda obě holky se bezpečně sedět naučily dost rychle to občasné padání byla otázka max. 14ti dnů. Obkládala jsem velkými polštáři z gauče. Nepodkládal jsem jen jistila v případě pádu - sedaly si samy a samy seděly. Nevím možná to mají jiné děti jinak tak nechci špatně radit. Jen mě to napadlo. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
27.8.09 13:02

ja si tedy nemyslim ze obkladani je vhodne,vzdyt ona si na to pak zvykne a bude vedet ze pada do mekkeho a co potom budes delat az zacne chodit?Vysteles byt polstari?
Nedavala jsem nic,mala brzy pochopila ze kdyz sedi tak sedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
27.8.09 13:09

Ahoj, asi vim co myslis. U nas maminky docela casto pouzivaji tohle http://www.mothercare.com/…2274-3563333?…

nebo tohle http://www.mothercare.com/…1355-7770014?…

a nebo http://www.mothercare.com/…6312-6647626?… .

Podle me je to tedy take zbytecna investice, ale na druhou stranu te chapu, mam taky hodne padave dite a to v 8mi mesicich uz stal. Kdyzbych k tomu mela doma dejme tomu dlazbu, asi bych neco takoveho shanela z druhe ruky.

Ty odkazy jsou teda dlouhy, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
27.8.09 13:12

Teredes , ten poslední odkaz takového něco jsem myslela :lol: Dá se to sehnat u nás, nevíš?

Asi jsem se nějak blbě vyjádřila, já jí nechci obkládat jako housku, je mi jasné, že to není dobré…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
27.8.09 13:25

Ja bych to opravdu nekupovala ale je to tve rozhodnuti.
Hlavne at si na to nezvykne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
27.8.09 13:25

No, to ja nevim, kde to v CR sehnat, spis jsem ti chtela dat vedet, ze to existuje :) . Jestli je v CR Mothercare, tak to tam mit budou. Jestli ne, tak bych si vytiskla fotku a obesla s tim nejaka vetsi hrackarstvi, urcite ti poradi. Bych rekla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
27.8.09 13:32

No já nevím, ale mně to přijde jako velké a drahé krámy - co po:,–(it dítě na peřinu 8O ?
Naše děti jsou naprosto nepadací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
27.8.09 13:34

Ale teda jak pise Tami, taky bych to spis nehrotila. Mala si na sezeni brzy zvykne a nebude to potrebovat. Je to dost drahy, s kratkodobym vyhledem na pouziti. Musis posoudit sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
27.8.09 13:41

také si myslím, že je to kontraproduktivní. Mimčo se MUSÍ naučit padat, musí zvládnout obranné reakce, kdy před sebe musí dát ruce (když padá dopředu), případně když padá dozadu, tak se nahrbit, aby se nebouchnul do hlavy. A je lepší, když se to naučí při pádu vsedě, než když se to naučí při pádech ze stoje … Ten druhý případ je bohužel můj syn, který dřív stál, než seděl :? Na ty opravdu ošklivé pády si pamatuji, kdo nezažil, nepochopí, proč se my mámy pak snažíme sehnat nějaké udělátko, co by ty pády zmírnilo. Ale teď zpětně vím, že to opravdu není potřeba, padat se hodně brzo naučí a pády nebudou tak hrozivé .....
Radím tedy, abys spíš vydržela a moc to mimču neulehčovala - to mu podle mne spíš neprospěje …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
27.8.09 13:43

Katrinko, já jsem první dítě obkládala polštáři z gauče. Když jsem vařila v kuchyni, po:,–(ila jsem ji na deku a kolem jsem ji obložila polštáři. Padala sice málo, ale nějak si nedokážu představit, že by s sebou švihla o zem…Že si na to dítě zvykne, to nemyslím. Myslím si, že rovnováhu a jistotu získá dítě celkem brzo. Zbytečně bych neutrácela za věc, kterou pak nevyužiješ. Však uvidíš.. :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9262
27.8.09 13:49

A co toto?
http://www.malvik.cz/…tverec-Farma

zkus zadat hrací deky či hnízda pro miminka do vyhledávání - někde jsem to viděla, jen teda už si nevzpomenu kde. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
27.8.09 13:52

Já bych taky nic k obkládání nekupovala, ať si sama vyzkouší, co zvládne a co ne. Sedět musí bezpečně sama, jinak by se posazovat neměla.
Ale aby nepadala do tvrdého, tak bych ji dávala na pěnové puzzle. Pád ztlumí a dětem se většinou líbí.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2733
27.8.09 13:55

No podle mě je to zbytečný krám na který se bude jen prášit. Pokud má 8 měsíců tak ti přece bude už ze všeho vylézat ven, jak z hrací deky s mantinely, tak z nějakého toho sedacího medvěda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí