Hrazdička - poraďte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7569
7.1.15 15:05

@Lena_T má, bouchá do toho rukama..na kolotoč jen kouká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1140
7.1.15 15:10

Určitě!! ;), máme třetí dítě a dovedu si představit nemít spoustu jiných věcí, ovšem hrazdička je prostě nepostradatelná :-D. Minimálně, když si budeš potřebovat něco poudělat, mimčo se tím krásně zabaví, i se mu tím zase o něco zlepší jemná motorika.
Stačí i něco levného, klidně za 3 stovky, nemusí to vyhrávat na celé kolo, hlavní, že tam jdou lehce zavěsit hračky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
7.1.15 15:15
@martina.se píše:
@Lena_T jasně, že má. Na kolotoč nemůže šáhnout, na hrazdičce má zavěšené věci, na které šahá :think: u nás hrazda jede :palec:

Taky tak :mrgreen: máme deku z hrazdičkou a momentálně je to ta největší zábava ( malej má 3,5 měsíce ). Chytá hračky, cpe si je do pusy, zabaví se tam sám klidně i hodinu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25199
7.1.15 15:19

@Lena_T Určitě, to byla jedna z nejlepších věcí, co jsem měli. A nejlepší jsou ty nejjednodušší a nejlevnější.
Př.:http://detsky-bazar.hyperinzerce.cz/…bidka-decin/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
7.1.15 15:22

Záleží, zda zakladatelka lpí na nové - já koupila za 120 v TOP stavu (plastovou, která se dá omýt)…a kolik to nadělalo služby :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1263
7.1.15 15:36

@Lena_T určitě ano. Já nakonec koupila takovou obyc. Zavesuju různé hračky a měním a ještě teď stale úspěch. Takže hrazdicku doporučuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
7.1.15 16:05

Taky doporučuji, máme taky tu platovou od Chicco ta vedla u všech 3 dětí. Navíc je bytelná a rozkládací. Holky když se učily chodit tak jim to pomáhalo při prvních krůčkách. Už je zabalená a zase půjde do světa. Měla jsem jak tu starší žlutou verzi a teď tu zelenou Jungle a obě spokojenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
7.1.15 16:07

Jasně. Hrazdička je super! Starší ji měl od 2 měsíců skoro do roku. Pak už se začal stavět a bylo to nebezpečný, když se o ni opíral. Teď ji má mladší 6 měsíční. Krásně se zabaví a trénuje si motoriku. Máme obyčejnou asi za tři stovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.1.15 16:51
@Lenka512 píše:
Záleží, zda zakladatelka lpí na nové - já koupila za 120 v TOP stavu (plastovou, která se dá omýt)…a kolik to nadělalo služby :nevim:

my ji dostali od kámoše a byl to nej dar :mrgreen: i když není nová, kluk ji miluje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
7.1.15 18:41

Děkuju moc za odpovědi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie