Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojky holky,malý dávám k příkrmům pít jinak je kojená.No a flašku mi nechce.Je jí 9 měsíců.Tak jsem jí koupila hrneček,bylo tam psáno,že neteče,ale i přesto když ho nahnu tak sám teče a já jsem chtěla takovej ten co když ho dítko nahne že neteče,nekape nic,jen když pije.Nevíte jaký to jsou hrnečky od jaké značky? ![]()
s tím nesouhlasím nám teda tekl a vím,že si i tady holky stěžovaly, že tečou.
Jj,to máte pravdu,že některý tečou
Asi musí být štěstíá při výběru.Jěště jsme měli NUk,ten netekl ,ale malej z něj zase neuměl pít ![]()
netekl nám DM hrníček, Avent občas tekl a Nuk úplně. Osvědila se až láhev s brčkem od CB
jsem měla hrneček z DM, a byl supr
Avent jsem měla taky, a byla jsem nsštvaná .. 300,– v tahu a hrneček na prd
.Lépe fakt poslouil ten z DM za tuším cca 80kč.
Je fakt ,že ten s tím brčkem neteče,ale to brčko se strašně špatně myje
![]()
Taky mame ten s brckem..to myti je na prd,ale ja to jednou tydne nalozim do Sava na hodinu,tak snad to vsechno zle znici
..nekdy to prostouchnu spejli s trochou vaty.
Jinak teklo vse,co jsme mely
my máme hrneček love 360 a je super a taky neteče, klárka ho taha všude po byte a ani kapka
merett píše:
netekl nám DM hrníček, Avent občas tekl a Nuk úplně. Osvědila se až láhev s brčkem od CB
K tomu NUKU je třeba koupit netekoucí pítko ![]()
verenika píše:
Je fakt ,že ten s tím brčkem neteče,ale to brčko se strašně špatně myje![]()
Jojo myje, já jsem teda u babčy objevila takovou supertenkou štětku na lahve, tak jsem si jí vzala domu a to brčko tím kráně umeju. Jinak jsem namotala kus papírový útěrky na špejli a vyšistila…
Ale jinak opravdu neteče, náš malý nedokázal pochopit, že ůlahvičku si musí naklonit, aby se napil, takže lahev s brčkem nám moc pomohla.
Ještě je teda nevýhoda, že nejde koupit náhradní brčko.
Eemii píše:
Taky mame ten s brckem..to myti je na prd,ale ja to jednou tydne nalozim do Sava na hodinu,tak snad to vsechno zle znici..nekdy to prostouchnu spejli s trochou vaty.Jinak teklo vse,co jsme mely
A to savo z toho pak dostaneš jak?já to teda myji jen ve vařící vodě a vatičkou na špejli, savo bych si do toho neodvážla dát ![]()
Eemii píše:
Taky mame ten s brckem..to myti je na prd,ale ja to jednou tydne nalozim do Sava na hodinu,tak snad to vsechno zle znici..nekdy to prostouchnu spejli s trochou vaty.Jinak teklo vse,co jsme mely
jsem ho vždycky projela vatovou tyčinkou
ale s brčkem je to stejně spíš pro větší děti.Oni ty prťata ještě moc tahat z brčka neumí a járovi byť byl větší chvíli trvalo něž si zvykl že hrnek nemá otáčet dnem vzhůru (pak je brčko logicky ve vzduchu že) když pije ![]()