Výrobky Medela

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
488
25.1.11 18:23

Výrobky Medela

Ahoj holky, chtěla jsem si koupit nějaký balíček na začáte od Aventu (flaštičky, dudlíky apod.), ale byla mi doporučena značka Medela, že je lepší. Nakupujete někdo od nich tyto věcičky? Nakupujete je v obchodech, v lékárně nebo někde na netu? Na internetu je hodně odkazů a po pravdě řečeno, nechce se mi moc rozklikávat každá věcička a pak hledat, kde je nejlevnější, budu ráda za odkazy a za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19746
25.1.11 18:30

Já měla od medely odsávačku + speciální lahvičky pro syna a spokojenost :palec: . Mají široký sortiment všeho a na oficiálních stránkách se dá kdykoliv dokoupit jakýkoliv náhradní díl nebo součástka, když je potřeba :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
25.1.11 18:34

Ahoj, já mám od Medely akorát odsávačku a nějaké lahvičky k tomu, měli jsme totiž první týden půjčenou elektrickou odsávačku, než se mi začalo pořádně tvořit mlíčko, manžel mi pak, když to byl vrátit, koupil tu ruční a nějaké další doplňky k tomu. Jsem s tím spokojená, ale jestli je to lepší, než Avent ,to nevim. Vim,že tu Medelu vozí ze Švýcarska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
25.1.11 18:35

Mám odsávačku Medelu Swing a naprostá spokojenost. Lahvičky mám Tommee Tippee, ale ty zatím nevíme, protože kojíme, ale údajně se můžou i při kojení, protože tvar připomíná bradavku a navíc jsou antikolikové. Nejlepší je objednat na internetu, já to dělám tak, že zadám na seznamu vyhledat do zboží a vyhledat od nejlevnějšího. Pak ještě koukám, jestli eshop není někde poblíž, že bych vyzvedla osobně a ušetřila na poštovném

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
25.1.11 18:36

Já kojím a pro staršího mám na mlíko flašku od Aventu, ale radím toto: pokud kojíš a jen potřebuješ nějak přechodně krmit z flašky, pak klidně Medelu (tak trošku simuluje prso, stejně tak flaška od Lovi a další je Tomee Tepee), ale pokud nekojíš, tak je defakto jedno, co pořídíte, jen koukej, aby to neobsahovalo BPA :nevim: A rozmysli se, jak to má vypadat. Avent má flašku, na to se nasadí kroužek s membránou a na to šroub s dudlíkem, značka Mam má zase membránu vespod, takže se dá rozšroubovat nahoře dudlík i dole dno… atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
25.1.11 18:39

Medela má obchod v Brně blízko zastávky Hudcova, jinak se to dá objednat na http://www.medela.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
25.1.11 20:49

Super prsni vlozky do kojici podprsenky. Zatim jsem lepsi neobjevila. Vetsinou mliko protece, tyhle od Medely jsou naprosto perfektni. Mam i odsavacku, ale zatim jsem nepouzila, kojim normalne a neodstrikavam. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
25.1.11 21:00

Podle mě patří Medela k nejkvalitnějším značkám, ale Avent je taky dobrý.
Od Medely mám odsávačku, od Aventu taky, navíc od Aventu flaštičky a zásobníčky - dobře se umívají.
Od Medely jsem taky používala prsní kloboučky a byly nejlepší, na jiné se mi malý nechytal.
Myslím, že ať se rozhodneš pro kteroukoli z těchto dvou značek, obě jsou ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
25.1.11 21:08

Já mám od Medely ruční odsávačku Harmony a naprostá spokojenost. Jen se musí dávat pozor, aby se někde uvnitř nedrželo staré mléko. Ale dají se objednat v pohodě samostatné náhradní díly, takže bezva služby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
25.1.11 23:20

Zakladatelko a ty už dítě máš nebo teprve čekáš? V takovém případě je totiž zbytečné cokoliv pořizovat. Jen si zjisti nformace, co kdyby náhodou a kupovat to, až to bude skutečně potřeba. My první flašku kupovali synovi, když mu bylo devět měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
25.1.11 23:40

Mela jsem odsavacku Medela Harmony a byla jsem s ni moc spokojena. Precetla jsem tehdy mnoho diskusi a reviews na obe znacky a v odsavackach pro me vyhrala Medela a byla jsem za ni rada. Lahvicka, ktera prisla s odsavackou mi slouzila jen k uskladneni mlicka v lednici. K zamrazovani jsem pouzivala zasobniky od Aventu, lahvicku jsem mela koupenou jednu malinkou a jednu normalni take od Aventu, ale v podstate krome jedineho krmeni jsme ji az do obdobi odstavovani nepotrebovali. Nemela jsem vubec problem s tim, ze kombinovanim Medely a Aventu jsem se „pripravila“ o komfort cele sady, ktera by na sebe padla, proste jsem si z kazde znacky vybrala to, co mi prislo lepsi a praktictejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
26.1.11 10:38

Ještě se mi od Medely hrozně osvědčily takové umělohmotné pytlíčky na sterilizaci do mikrovlnky (na tu odsávačku, lahvičky a dudlíky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
27.1.11 15:20
Amabilis77 píše:
Zakladatelko a ty už dítě máš nebo teprve čekáš? V takovém případě je totiž zbytečné cokoliv pořizovat. Jen si zjisti nformace, co kdyby náhodou a kupovat to, až to bude skutečně potřeba. My první flašku kupovali synovi, když mu bylo devět měsíců.

Dítě teprve čekám, ale chci si už koupit nějaké věci dopředu a něco mi chce koupit i mamka, tak ať už koupí pořádné věci. Taky chci vědět už teď, co je dobré a nekupovat na poslední chvíli cokoliv. Nemám a nebudu se mít koho zeptat jak přijdu z porodnice a pochybuji, že si najdu čas, abych se šla podívat na net.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
30.1.11 21:22

ahoj, myslím, že avent i medela jsou dobré značky. Tady jde o to, zda budeš kojit, nebo brzy krmit uměle, což se nikdy dopředu nedá předpovědět:) Dle tohoto se odvíjí má odpověď. Já bohužel kojila jen krátce.
Medela mi přijde taková specializovanější na kojení a odsávačky, ani nevím, zda-li mají výběr lahviček na krmení…a neviděla jsem jejich produkty moc na krámech tady v praze. ALe jak tu někdo psal, moc chválím Medela prsní kloboučky. Jsou z nejjemnějšího silikonu /kdybys nááááhodou potřebovala/.
Avent seženeš všude a maj opravdu široký sortiment. Mrkni na aventbaby.cz (pozor, není ale nejlevnější, je tam zato kompletní sortiment/Já mám od avent skoro vše a jsem moc spokoená!
Jinak ti nebudu mluvit do výbavičky, ale já zbytečně koupila některé věci, odsávačku jsem použila jednou, ohřívačka láhví je mi úplně k ničemu… (ale vím, na to ses neptala :)/
Myslím ale, že je dobře mít doma lahvičku s dudlíkem, nikdy nevíš, co se stane.
Už končím, přeju příjemné nakupování :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák