Eshopy z Anglie

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
360
24.1.11 19:18

Eshopy z anglie

Ahojte,

v červnu čekám své první miminko a chtěla bych nakupovat v Anglii přes eshopy, kde mají daleko větší nabídku oblečení pro děti a dospělé než u nás. Proto jsem Vás chtěla poprosit, zda-li neznáte nějaké spolehlivé, kde bych si mohla nakoupit;-) Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
24.1.11 19:22

Zkus Marks&Spencer z Irska, tam maji vybornej vyber, jen nevim jak jsou na tom s cenovyma relacema.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
24.1.11 19:45

Ja nakupuju na www.asos.com , tam se da sehnat i pekny tehu obleceni, zadny dzinovy laclace :roll: ale fakt pekny modni kousky vcetne pradla, maji navic dobry slevy :palec: nebo pak www.yoox.com ale to je znackovy drahy, spis kdyz maji velky slevy tak jednou za cas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5922
24.1.11 21:38

Ja mam rada www.boden.co.uk jinak mam pocit, ze asos uz deti nedela, nebo se mi to nejak na strance nezobrazuje a to jsem tam obcas take neco koupila. Skoda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
24.1.11 23:04

Jo jo, pravda, asos deti nedela.pardon. ale jak rikam, maji peknou teh.modu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
25.1.11 12:21

Holky moc děkuju. už jsem se na to dívala a fakt slintám, jak jsou ty věcičky krásné. Kéž by mé konto bylo hodně velké, abych si mohla všechno koupit:-D Je to fakt něco jiného, než v shopech tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
25.1.11 12:29

www.mothercare.com

Mají úplně všechno, od těhotenství, přes oblečení a potřeby pro miminka až po postýlky a krásné hračky :-D

Je to anglická značka, obchody mají i v čr. Takže já raději nakupuji zde, v kamenném obchodě, kde danou věc můžu vyzkoušet nebo vyměnit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák