Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojte,
v červnu čekám své první miminko a chtěla bych nakupovat v Anglii přes eshopy, kde mají daleko větší nabídku oblečení pro děti a dospělé než u nás. Proto jsem Vás chtěla poprosit, zda-li neznáte nějaké spolehlivé, kde bych si mohla nakoupit;-) Moc děkuji.
Zkus Marks&Spencer z Irska, tam maji vybornej vyber, jen nevim jak jsou na tom s cenovyma relacema.. ![]()
Ja nakupuju na www.asos.com , tam se da sehnat i pekny tehu obleceni, zadny dzinovy laclace
ale fakt pekny modni kousky vcetne pradla, maji navic dobry slevy
nebo pak www.yoox.com ale to je znackovy drahy, spis kdyz maji velky slevy tak jednou za cas…
Ja mam rada www.boden.co.uk jinak mam pocit, ze asos uz deti nedela, nebo se mi to nejak na strance nezobrazuje a to jsem tam obcas take neco koupila. Skoda…
Jo jo, pravda, asos deti nedela.pardon. ale jak rikam, maji peknou teh.modu ![]()
Holky moc děkuju. už jsem se na to dívala a fakt slintám, jak jsou ty věcičky krásné. Kéž by mé konto bylo hodně velké, abych si mohla všechno koupit:-D Je to fakt něco jiného, než v shopech tady.
Mají úplně všechno, od těhotenství, přes oblečení a potřeby pro miminka až po postýlky a krásné hračky ![]()
Je to anglická značka, obchody mají i v čr. Takže já raději nakupuji zde, v kamenném obchodě, kde danou věc můžu vyzkoušet nebo vyměnit ![]()