Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Taky tady nepíšu, ale stále se snažím - od nového roku dole 2.5 kg…bylo by to i více, kdybych neposilovala, ze začátku do šlo hezky dolů, ale jak jsem přidala posilování, ještě jsem přibrala. taky jsem cvičila jillian jak psala @krmar, ale po 2 týdnech jsem skončila a dala se na aerobní pohyb, abych spalovala tuky a nepřibírala na svalech, moc mi to cvičení nesedlo…spíše jsem zpevňovala tuky, ale na objemu jsem teda neubírala
je to spíše na zpevnění…ale já potřebuju ještě pár kg dolů
jinak stravu se snažím dodržovat, ale občas ujedu ![]()
@Emto7 tak já jsem Jillian zkusila 2× a vůbec mě teda nenadchla, prostě mě to cvičení vůbec nebavilo, navíc mi to např. na břicho přišlo hrozně málo a tak jsem ke kalanetice přidala ještě orbitrek, takže jeden den jen kalanetika, druhý den 20 minut orbitrek a posilování břicha + kliky. Nechce se mi cvičit víc než 30 minut denně a jídlo už se mi víc řešit taky moc nechce ![]()
Tobě k úbytku moc gratuluju, to je paráda.
@miparime japato že nemůžeš kukuřici? Tu já taky ráda.
@krmar píše:
@Emto7 tak já jsem Jillian zkusila 2× a vůbec mě teda nenadchla, prostě mě to cvičení vůbec nebavilo, navíc mi to např. na břicho přišlo hrozně málo a tak jsem ke kalanetice přidala ještě orbitrek, takže jeden den jen kalanetika, druhý den 20 minut orbitrek a posilování břicha + kliky. Nechce se mi cvičit víc než 30 minut denně a jídlo už se mi víc řešit taky moc nechce![]()
Tobě k úbytku moc gratuluju, to je paráda.
@miparime japato že nemůžeš kukuřici? Tu já taky ráda.
Né že bych nemohla, ale Lucka Fialová(to je ta moje poradkyně)mi vypočítala do jídelníčku přesné množství-původně jsem si totiž myslela, že zeleniny můžu kolik chci, ale kukuřice, hrášek mají vysokou en. hodnotu, takže s mírou ![]()
@miparime jo tak to jo, to je pravda, ale tak přidat di trochu do salátku problém určitě nebude.
Jana22521 to je zajímavý, zběžně jsem nakoukla, až bude víc času ještě to prostuduju. Díky.
Jana22521 to je zajímavý, zběžně jsem nakoukla, až bude víc času ještě to prostuduju. Díky.
Holky holky, ja asi nikdy nezhubnu
ted sem si objednala neco na hubnuti, tak doufam, ze mi to pomuze…snazim se jist hodne zdrave a nesladce, ale když malej celou noc nespi a ja sem rano mrtva…proste jdu a neco sladkeho si dam..ach jo..
@Opocno já také snídám sladké
a i tak to hubnutí docela jde. Cvičím 6× týdně tu kalanetiku (cca 20 minut), omezuju spíš množství jednotlivých porcí, případně se dojídám zeleninou nebo ovocem a to sladké po ránu neřeším, ale dávám si to jako snídani, ne navíc. Někdy si kousek bábovky dám i odpoledne ke kávě.
… ještě musím dopilovat pitný režim, tam mám velké mezery ![]()
@Opocno myslím si, že cukry během dne běháním kolem malého zaručeně spálíš, spíš opatrně s tuky a taky je možné, že pokud máš takové vypětí, tělo se momentálně hubnutí brání a naopak si dělá tukové zásoby, pokud máš malý příjem potravy.
Taky se mi poslední dobou nedaří, vždycky tak jednou týdně to nedám, dám si něco dobrého a to co jsem zhubla přes týden, to naberu zpět
tak jsme zhubla 4kg od nového roku a ty teda pěkně dlouho udržuju
nějak to dolů nejde…jak se vám daří??
@krmar jsi dobrá s tím cvičením!!!
a kolik máš kg dole?
@Emto7 děkuji, ale není to tak hrozný, 20 minut se opravdu dá. Kolik kg jsem dala dolů ani nevím (asi 3), teď mám 55 a stačí my ještě 2 kila, ale těm se nějak nechce.
Tak ja bezne snidam jogurt, jen kdyz proste uz nemuzu, tak neco na energii…co se tyce tuku, tim, ze si moc nevyvarim, tak tuku ve strave moc nemam- o cemz svedci leky Xenical, ktere jsem brala- ty brani vstebavani tuku a vylouci je- kdyz jsem je brala a chodila jeste do prace, mela sem neustale prujem…ted doma vubec nic, jako bych je nebrala…tak to nemelo cenu.. spis teda asi ty porce- proste neumim prestat jist..dokud jeste zbyva, tak jim..ale abyste nemysleli buh vi co- jsou to treba testoviny, ktere zbydou po malem nebo tak..:-)Cvicit sem zacala chodit pred mesicem- ale jen jednou tydne aerobic, bohuzel vickrat nemam hlidani a pak pri televizi no..