Hromadné hubnutí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2204
6.2.13 10:33

Taky tady nepíšu, ale stále se snažím - od nového roku dole 2.5 kg…bylo by to i více, kdybych neposilovala, ze začátku do šlo hezky dolů, ale jak jsem přidala posilování, ještě jsem přibrala. taky jsem cvičila jillian jak psala @krmar, ale po 2 týdnech jsem skončila a dala se na aerobní pohyb, abych spalovala tuky a nepřibírala na svalech, moc mi to cvičení nesedlo…spíše jsem zpevňovala tuky, ale na objemu jsem teda neubírala :( je to spíše na zpevnění…ale já potřebuju ještě pár kg dolů
jinak stravu se snažím dodržovat, ale občas ujedu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
7.2.13 17:13

@Emto7 tak já jsem Jillian zkusila 2× a vůbec mě teda nenadchla, prostě mě to cvičení vůbec nebavilo, navíc mi to např. na břicho přišlo hrozně málo a tak jsem ke kalanetice přidala ještě orbitrek, takže jeden den jen kalanetika, druhý den 20 minut orbitrek a posilování břicha + kliky. Nechce se mi cvičit víc než 30 minut denně a jídlo už se mi víc řešit taky moc nechce :oops:

Tobě k úbytku moc gratuluju, to je paráda.

@miparime japato že nemůžeš kukuřici? Tu já taky ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
miparime
24.2.13 19:37
@krmar píše:
@Emto7 tak já jsem Jillian zkusila 2× a vůbec mě teda nenadchla, prostě mě to cvičení vůbec nebavilo, navíc mi to např. na břicho přišlo hrozně málo a tak jsem ke kalanetice přidala ještě orbitrek, takže jeden den jen kalanetika, druhý den 20 minut orbitrek a posilování břicha + kliky. Nechce se mi cvičit víc než 30 minut denně a jídlo už se mi víc řešit taky moc nechce :oops:

Tobě k úbytku moc gratuluju, to je paráda.

@miparime japato že nemůžeš kukuřici? Tu já taky ráda.

Né že bych nemohla, ale Lucka Fialová(to je ta moje poradkyně)mi vypočítala do jídelníčku přesné množství-původně jsem si totiž myslela, že zeleniny můžu kolik chci, ale kukuřice, hrášek mají vysokou en. hodnotu, takže s mírou 8)

• Citovat
  • Upravit
7479
25.2.13 14:08

@miparime jo tak to jo, to je pravda, ale tak přidat di trochu do salátku problém určitě nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
25.2.13 14:12

Jana22521 to je zajímavý, zběžně jsem nakoukla, až bude víc času ještě to prostuduju. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
25.2.13 14:12

Jana22521 to je zajímavý, zběžně jsem nakoukla, až bude víc času ještě to prostuduju. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
miparime
25.2.13 16:34
@krmar píše:
@miparime jo tak to jo, to je pravda, ale tak přidat di trochu do salátku problém určitě nebude.

To určitě nebude :P

• Citovat
  • Upravit
217
30.3.13 14:04

Holky holky, ja asi nikdy nezhubnu :-( ted sem si objednala neco na hubnuti, tak doufam, ze mi to pomuze…snazim se jist hodne zdrave a nesladce, ale když malej celou noc nespi a ja sem rano mrtva…proste jdu a neco sladkeho si dam..ach jo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
30.3.13 18:43

@Opocno já také snídám sladké ;) a i tak to hubnutí docela jde. Cvičím 6× týdně tu kalanetiku (cca 20 minut), omezuju spíš množství jednotlivých porcí, případně se dojídám zeleninou nebo ovocem a to sladké po ránu neřeším, ale dávám si to jako snídani, ne navíc. Někdy si kousek bábovky dám i odpoledne ke kávě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
30.3.13 18:48

… ještě musím dopilovat pitný režim, tam mám velké mezery :oops:

@Opocno myslím si, že cukry během dne běháním kolem malého zaručeně spálíš, spíš opatrně s tuky a taky je možné, že pokud máš takové vypětí, tělo se momentálně hubnutí brání a naopak si dělá tukové zásoby, pokud máš malý příjem potravy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
30.3.13 22:05

Taky se mi poslední dobou nedaří, vždycky tak jednou týdně to nedám, dám si něco dobrého a to co jsem zhubla přes týden, to naberu zpět :zed: tak jsme zhubla 4kg od nového roku a ty teda pěkně dlouho udržuju :lol: nějak to dolů nejde…jak se vám daří??
@krmar jsi dobrá s tím cvičením!!! :) a kolik máš kg dole?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
31.3.13 10:18

@Emto7 děkuji, ale není to tak hrozný, 20 minut se opravdu dá. Kolik kg jsem dala dolů ani nevím (asi 3), teď mám 55 a stačí my ještě 2 kila, ale těm se nějak nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
3.4.13 14:00

Tak ja bezne snidam jogurt, jen kdyz proste uz nemuzu, tak neco na energii…co se tyce tuku, tim, ze si moc nevyvarim, tak tuku ve strave moc nemam- o cemz svedci leky Xenical, ktere jsem brala- ty brani vstebavani tuku a vylouci je- kdyz jsem je brala a chodila jeste do prace, mela sem neustale prujem…ted doma vubec nic, jako bych je nebrala…tak to nemelo cenu.. spis teda asi ty porce- proste neumim prestat jist..dokud jeste zbyva, tak jim..ale abyste nemysleli buh vi co- jsou to treba testoviny, ktere zbydou po malem nebo tak..:-)Cvicit sem zacala chodit pred mesicem- ale jen jednou tydne aerobic, bohuzel vickrat nemam hlidani a pak pri televizi no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup

• (5) + 1 recenze