Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kleofasek 5+3 je opravdu brzo, někomu na UZ vidět je, někomu ne. Já jsem ani v 6+0 neměla vidět nikde nic. A znám tu holky, co čekaly ještě dýl, než se prcek ukáže. Rozhodně bych se zatím nebála. Dokud nebudou problémy, nebo miminko nebude vidět (kdekoliv),tak bych do sebe rozhodně nenechala šťourat ![]()
@Deniska2000 píše:
@Kleofasek 5+3 je opravdu brzo, někomu na UZ vidět je, někomu ne. Já jsem ani v 6+0 neměla vidět nikde nic. A znám tu holky, co čekaly ještě dýl, než se prcek ukáže. Rozhodně bych se zatím nebála. Dokud nebudou problémy, nebo miminko nebude vidět (kdekoliv),tak bych do sebe rozhodně nenechala šťourat
zítra to pořeším s doktorkou. Bolesti nemám, tak kdyby to přesto nenašli, pokusím se s ní domluvit a chvilku to oddálit. Ale vnitřní pocit převažuje ten horší. Myslím, že to najdou v tom vejcovodu. Už minule cosi říkala, že to tam „asi“ je ![]()
@Kleofasek Já bych nedělala ukvapené závěry, rozhodně se to snažit oddálit. A myslím, že na operaci Tě stejně nevezmou hned, musí přece být proč operovat. Dokud se nebude něco dít, nebo ho nenajdou jinde než v děloze, tak proč by něco dělali? Hlavně dej vědět, jak jsi dopadla. Já měla dvě mimoděložní, tak vím, jaký máš strach ![]()
Holky
nemocnice se nekoná
Jsem 5+0tt a miminko je v děloze. tentokrát mě vyšetřovala lepší doktorka
Na další KO jdu za 10 dní
Jsem celkem šokovaná, počítala jsem uplně s operací
![]()
A můj se nosí jak páv ![]()
Každopádně už se příště s mým neprůchodným vejcovodem musíme chránit ![]()
@Kleofasek no paráda, já jsem Ti to říkala, že to dobře dopadne
![]()
Ty máš jen jeden vejcovod a ještě neprůchodný?
@Deniska2000 píše:
@Kleofasek no paráda, já jsem Ti to říkala, že to dobře dopadne![]()
Ty máš jen jeden vejcovod a ještě neprůchodný?
jo
neprůchodný
druhý už mám 2 roky vyoperovaný - ten byl prý taky neprůchodný. Ale tam se to právě šprajclo a bylo mimoděložní. Tak jsem se bála, že se bude opakovat to samé. A Adélu máme z druhého IVF.
Takže mě nějak nenapadlo se chránit
A ta ovulace se fakt shodou okolností posunula asi o 5 dní, možná o 6, takže byla fakt až k tomu 20. dni cyklu.
Uff, úleva, ale zároveň mi hlavou kmitá tolik věcí
Zas budu trošku dělat seznam, co si pro malé pořídit. Většinu podědí po Adélce, ale jestli to bude chlapeček, tak musím nakoupit modré oblečky. V růžových by to nebylo uplně echt ![]()
@Kleofasek píše:
joneprůchodný
druhý už mám 2 roky vyoperovaný - ten byl prý taky neprůchodný. Ale tam se to právě šprajclo a bylo mimoděložní. Tak jsem se bála, že se bude opakovat to samé. A Adélu máme z druhého IVF.
Takže mě nějak nenapadlo se chránit![]()
A ta ovulace se fakt shodou okolností posunula asi o 5 dní, možná o 6, takže byla fakt až k tomu 20. dni cyklu.
Uff, úleva, ale zároveň mi hlavou kmitá tolik věcíZas budu trošku dělat seznam, co si pro malé pořídit. Většinu podědí po Adélce, ale jestli to bude chlapeček, tak musím nakoupit modré oblečky. V růžových by to nebylo uplně echt
no vidḯš super, aspon budeš mít dvě děti.-)
@Kleofasek Tak to je malý zázrak
Já taky nemám jeden vejcovod kvůli mimoděložnímu a pak jsem měla ještě jedno mimoděložní, ale vejcovod mám i když si teda doktorka myslí, že je neprůchodný. Čěkají mě nějaká vyšetření a snad i já se toho druhýho prcka dočkám, vidím že zázraky se dějí ![]()
@Deniska2000 tobě ten vejcovod nechali, i když tam bylo embryo? Ono asi samo odumíralo, že? Jinak by ti ho přece řízli
Ale jj, je fakt, že ode dneška na zázraky normálně věřím
![]()
Akorát to miminko přišlo dost brzy
jedno dítě v lednu 2013 a druhé v prosinci 2013 ![]()
@Kleofasek Při prvním bylo miminko ve vejcovodu a rostlo, hrozilo prasknutí, tak mi ho vzali. Při druhém si samo v začátku odumřelo a vstřebalo se, takže vejcovod mám.
Buď ráda, že ty prcky budeš mít, je to fakt zázrak a užívej si to ![]()
@Kleofasek Četla jsem celou diskusi, GRATULUJI moc a moc
,ale budeš to mít teda drsný až se mimi narodí…takhle brzy děti po sobě ![]()
@Yamaha píše:
@Kleofasek Četla jsem celou diskusi, GRATULUJI moc a moc,ale budeš to mít teda drsný až se mimi narodí…takhle brzy děti po sobě
já vím
ale až bude mět to druhé tak 3 měsíce, bude líp, vidím to u malé. ze začátku hrůza, to jsem mysella, že to kolikrát nezvládnu ![]()
Akorát mě štve kočár. Máme drahý hartan a budem muset koupit ten sourozenecký. Akorát bych ho teď už koupila někde z druhé ruky ![]()
@Kleofasek Buď ráda, že se to podařilo, já budu mít rozdíl 8 let ![]()
a to je teprve..dlouho se nám nedařilo…budou jak 2 jedináčci. Takhle se ti tvoji spolu krásně zabaví..Bude to sice náročný fyzicky i psychicky, ze začátku nejvíc, ale podle toho jak jsi nadšená to zvládneš hravě!! Tak gratuluju a hodně štěstí. Třeba se tu někde ještě potkáme, nebo dej o sobě vědět
![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.