Hrozí mi mimoděložní?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5382
7.4.13 19:24

@Kleofasek 5+3 je opravdu brzo, někomu na UZ vidět je, někomu ne. Já jsem ani v 6+0 neměla vidět nikde nic. A znám tu holky, co čekaly ještě dýl, než se prcek ukáže. Rozhodně bych se zatím nebála. Dokud nebudou problémy, nebo miminko nebude vidět (kdekoliv),tak bych do sebe rozhodně nenechala šťourat :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
7.4.13 20:34
@Deniska2000 píše:
@Kleofasek 5+3 je opravdu brzo, někomu na UZ vidět je, někomu ne. Já jsem ani v 6+0 neměla vidět nikde nic. A znám tu holky, co čekaly ještě dýl, než se prcek ukáže. Rozhodně bych se zatím nebála. Dokud nebudou problémy, nebo miminko nebude vidět (kdekoliv),tak bych do sebe rozhodně nenechala šťourat :pankac:

zítra to pořeším s doktorkou. Bolesti nemám, tak kdyby to přesto nenašli, pokusím se s ní domluvit a chvilku to oddálit. Ale vnitřní pocit převažuje ten horší. Myslím, že to najdou v tom vejcovodu. Už minule cosi říkala, že to tam „asi“ je :|

• Citovat
  • Upravit
5382
8.4.13 09:56

@Kleofasek Já bych nedělala ukvapené závěry, rozhodně se to snažit oddálit. A myslím, že na operaci Tě stejně nevezmou hned, musí přece být proč operovat. Dokud se nebude něco dít, nebo ho nenajdou jinde než v děloze, tak proč by něco dělali? Hlavně dej vědět, jak jsi dopadla. Já měla dvě mimoděložní, tak vím, jaký máš strach :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
8.4.13 10:24

Holky :mavam: nemocnice se nekoná :D Jsem 5+0tt a miminko je v děloze. tentokrát mě vyšetřovala lepší doktorka :palec: Na další KO jdu za 10 dní :) Jsem celkem šokovaná, počítala jsem uplně s operací :mrgreen: :cert:
A můj se nosí jak páv :mrgreen:
Každopádně už se příště s mým neprůchodným vejcovodem musíme chránit :oops:

• Citovat
  • Upravit
5382
8.4.13 10:47

@Kleofasek no paráda, já jsem Ti to říkala, že to dobře dopadne :dance: :dance:
Ty máš jen jeden vejcovod a ještě neprůchodný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
8.4.13 11:01
@Deniska2000 píše:
@Kleofasek no paráda, já jsem Ti to říkala, že to dobře dopadne :dance: :dance:
Ty máš jen jeden vejcovod a ještě neprůchodný?

jo :lol: neprůchodný :mrgreen: druhý už mám 2 roky vyoperovaný - ten byl prý taky neprůchodný. Ale tam se to právě šprajclo a bylo mimoděložní. Tak jsem se bála, že se bude opakovat to samé. A Adélu máme z druhého IVF.
Takže mě nějak nenapadlo se chránit :nevim: :oops: A ta ovulace se fakt shodou okolností posunula asi o 5 dní, možná o 6, takže byla fakt až k tomu 20. dni cyklu.
Uff, úleva, ale zároveň mi hlavou kmitá tolik věcí :D Zas budu trošku dělat seznam, co si pro malé pořídit. Většinu podědí po Adélce, ale jestli to bude chlapeček, tak musím nakoupit modré oblečky. V růžových by to nebylo uplně echt :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6945
8.4.13 12:16
@Kleofasek píše:
jo :lol: neprůchodný :mrgreen: druhý už mám 2 roky vyoperovaný - ten byl prý taky neprůchodný. Ale tam se to právě šprajclo a bylo mimoděložní. Tak jsem se bála, že se bude opakovat to samé. A Adélu máme z druhého IVF.
Takže mě nějak nenapadlo se chránit :nevim: :oops: A ta ovulace se fakt shodou okolností posunula asi o 5 dní, možná o 6, takže byla fakt až k tomu 20. dni cyklu.
Uff, úleva, ale zároveň mi hlavou kmitá tolik věcí :D Zas budu trošku dělat seznam, co si pro malé pořídit. Většinu podědí po Adélce, ale jestli to bude chlapeček, tak musím nakoupit modré oblečky. V růžových by to nebylo uplně echt :mrgreen:

no vidḯš super, aspon budeš mít dvě děti.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5382
8.4.13 13:31

@Kleofasek Tak to je malý zázrak :dance: Já taky nemám jeden vejcovod kvůli mimoděložnímu a pak jsem měla ještě jedno mimoděložní, ale vejcovod mám i když si teda doktorka myslí, že je neprůchodný. Čěkají mě nějaká vyšetření a snad i já se toho druhýho prcka dočkám, vidím že zázraky se dějí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
8.4.13 14:02
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
8.4.13 14:10

@Deniska2000 tobě ten vejcovod nechali, i když tam bylo embryo? Ono asi samo odumíralo, že? Jinak by ti ho přece řízli :nevim: Ale jj, je fakt, že ode dneška na zázraky normálně věřím :mrgreen: :pankac: :andel:
Akorát to miminko přišlo dost brzy :mrgreen: jedno dítě v lednu 2013 a druhé v prosinci 2013 :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
29577
8.4.13 15:03

@Kleofasek :lol: super! Tak atˇse miminku daří a za 8 měsíců tady ;) :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5382
8.4.13 16:25

@Kleofasek Při prvním bylo miminko ve vejcovodu a rostlo, hrozilo prasknutí, tak mi ho vzali. Při druhém si samo v začátku odumřelo a vstřebalo se, takže vejcovod mám.
Buď ráda, že ty prcky budeš mít, je to fakt zázrak a užívej si to :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yamaha
8.4.13 16:32

@Kleofasek Četla jsem celou diskusi, GRATULUJI moc a moc :hug:,ale budeš to mít teda drsný až se mimi narodí…takhle brzy děti po sobě 8o

• Citovat
  • Upravit
Twitter
8.4.13 17:08
@Yamaha píše:
@Kleofasek Četla jsem celou diskusi, GRATULUJI moc a moc :hug:,ale budeš to mít teda drsný až se mimi narodí…takhle brzy děti po sobě 8o

já vím :roll: ale až bude mět to druhé tak 3 měsíce, bude líp, vidím to u malé. ze začátku hrůza, to jsem mysella, že to kolikrát nezvládnu :mrgreen:
Akorát mě štve kočár. Máme drahý hartan a budem muset koupit ten sourozenecký. Akorát bych ho teď už koupila někde z druhé ruky :roll:

• Citovat
  • Upravit
Yamaha
8.4.13 20:59

@Kleofasek Buď ráda, že se to podařilo, já budu mít rozdíl 8 let :zed:
a to je teprve..dlouho se nám nedařilo…budou jak 2 jedináčci. Takhle se ti tvoji spolu krásně zabaví..Bude to sice náročný fyzicky i psychicky, ze začátku nejvíc, ale podle toho jak jsi nadšená to zvládneš hravě!! Tak gratuluju a hodně štěstí. Třeba se tu někde ještě potkáme, nebo dej o sobě vědět :hug: :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty