Hrozi něco, když nepřijdu ve zkušeb
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Hrozi něco, když nepřijdu ve zkušeb
Ahoj,
Byla by z Vás některá hodná a poradila? Potřebuji nutně skončit ve zkušebce, práce i vztahy na pracovišti jsou šílené. Dělám od pondělí do pátku, v pátek chci ještě jít a v pondělí nepřijít.
Bude stačit, když jim to hodím do schránky, popřípadě pošlu emailem s potvrzením o přečtení?
Nebo hrozí mi nějaké to áčko, když nepřijdu?
Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nic ti nehrozí, ale co je to za jednání. Dojdi si na osobní, řekni, že už v pondělí nepřijdeš, že ti práce nevyhovuje, dohodni se na zápočtovém listu, kdy a jak ti pošlou. Jsi snad dospělá, tak podle toho jednej.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne nehrozí, je dobrý to vyřešit v ten pátek, aby věděli že s teou v pondělí nemají počítat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prostě jim v pátek řekni, že končíš, ten den ještě oddělej a konec. Jo a měj to hlavně písemně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@boball
Ano, já bych si tam zašla osobně, ale nastupují do nového zaměstnání, kde mi směna začíná ráno, bohužel proto tam nebudu moct zajít v pondělí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KRISTYN78 píše:
@boball
Ano, já bych si tam zašla osobně, ale nastupují do nového zaměstnání, kde mi směna začíná ráno, bohužel proto tam nebudu moct zajít v pondělí.
Já myslela, abys tam došla v pátek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KRISTYN78 píše:
@boball
Tak do nového zaměstnání potřebuješ zápočtový list. Tak to vyřeš v pátek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sepis PISEMNE vypoved a dones jim to.. nestaci rict jen “ja koncim”
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dej jim to v pátek, jinak bys v pondělí musela oddělat směnu. Žádný mail nestačí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ketris
Hlavně ne výpověď. Musí to být ukončení pracovního poměru ve zkušební době. Pokud podáš výpověď, poběží ti dvouměsíční výpovědní doba.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mailem to nestačí. Takže předáš zrušení PP ve zkušební době a necháš si podepsat převzetí v pátek ke konci směny (sice je to jednostranný úkon, ale sichr je sichr).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ve zkušební době může smlouvu vypovědět zaměstnanec i zaměstnavatel, a to bez udání důvodu. Není zde ani žádná výpovědní lhůta, kterou by zaměstnanec musel dodržet a nevzniká mu ani nárok na odstupné. Výpověď musí být zaměstnanci anebo zaměstnavateli doručena do konce zkušební doby. Pracovní poměr jejím doručení končí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ketris píše:
Ona ale výpověď nedává, ona ukončuje PP ve zkušební době. To je dost rozdíl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@boball prosím používej správné pojmy. NENÍ to výpověď, ale ukončení pracovního poměru ve zkušební době.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit