Hrozi něco, když nepřijdu ve zkušeb

60
29.9.22 15:52

Hrozi něco, když nepřijdu ve zkušeb

Ahoj,
Byla by z Vás některá hodná a poradila? Potřebuji nutně skončit ve zkušebce, práce i vztahy na pracovišti jsou šílené. Dělám od pondělí do pátku, v pátek chci ještě jít a v pondělí nepřijít.
Bude stačit, když jim to hodím do schránky, popřípadě pošlu emailem s potvrzením o přečtení?
Nebo hrozí mi nějaké to áčko, když nepřijdu?

Děkuji :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15113
29.9.22 15:56

Nic ti nehrozí, ale co je to za jednání. Dojdi si na osobní, řekni, že už v pondělí nepřijdeš, že ti práce nevyhovuje, dohodni se na zápočtovém listu, kdy a jak ti pošlou. Jsi snad dospělá, tak podle toho jednej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
29.9.22 15:57

Ne nehrozí, je dobrý to vyřešit v ten pátek, aby věděli že s teou v pondělí nemají počítat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37145
29.9.22 16:01

Prostě jim v pátek řekni, že končíš, ten den ještě oddělej a konec. Jo a měj to hlavně písemně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
29.9.22 16:06

@boball
Ano, já bych si tam zašla osobně, ale nastupují do nového zaměstnání, kde mi směna začíná ráno, bohužel proto tam nebudu moct zajít v pondělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
29.9.22 16:08

@KRISTYN78 vyres to v pátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
29.9.22 16:15
@KRISTYN78 píše:
@boball
Ano, já bych si tam zašla osobně, ale nastupují do nového zaměstnání, kde mi směna začíná ráno, bohužel proto tam nebudu moct zajít v pondělí.

Já myslela, abys tam došla v pátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
29.9.22 16:16
@KRISTYN78 píše:
@boball

Tak do nového zaměstnání potřebuješ zápočtový list. Tak to vyřeš v pátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12328
29.9.22 16:27

Sepis PISEMNE vypoved a dones jim to.. nestaci rict jen “ja koncim”

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2164
29.9.22 16:30

Dej jim to v pátek, jinak bys v pondělí musela oddělat směnu. Žádný mail nestačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21783
29.9.22 16:38
@Ketris

Hlavně ne výpověď. Musí to být ukončení pracovního poměru ve zkušební době. Pokud podáš výpověď, poběží ti dvouměsíční výpovědní doba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
29.9.22 16:45

Mailem to nestačí. Takže předáš zrušení PP ve zkušební době a necháš si podepsat převzetí v pátek ke konci směny (sice je to jednostranný úkon, ale sichr je sichr).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
29.9.22 16:46

Ve zkušební době může smlouvu vypovědět zaměstnanec i zaměstnavatel, a to bez udání důvodu. Není zde ani žádná výpovědní lhůta, kterou by zaměstnanec musel dodržet a nevzniká mu ani nárok na odstupné. Výpověď musí být zaměstnanci anebo zaměstnavateli doručena do konce zkušební doby. Pracovní poměr jejím doručení končí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34393
29.9.22 16:47
@Ketris píše:

Ona ale výpověď nedává, ona ukončuje PP ve zkušební době. To je dost rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21783
29.9.22 16:53

@boball prosím používej správné pojmy. NENÍ to výpověď, ale ukončení pracovního poměru ve zkušební době.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat