Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Kde kupujete kalhoty vy z vás, které máte postavu „hrušku“, tj. s výraznějším zadkem a stehny?
Dříve jsem pořizovala kalhoty v Orsayi, ale v posledních letech tam šla kvalita oblečení hodně dolů, tak bych uvítala tipy na jiné obchody. Vyzkoušela jsem i S. Oliver, ale poměr kvalita: cena mne zklamal (kalhoty za 1500 jsou při občasném nošení do roka dost jeté.)
Díky za vaše tipy ![]()
@renata123 Za poslední rok jsem koupila dvoje kalhoty v Lindexu a byla jsem velmi příjemně překvapena, že mi sedli perfektně. Žádné škrcení přes stehna a několikacentimetrový přebytek látky v pase.
Tak zkus kouknout tam.
@renata123 píše:
Kde kupujete kalhoty vy z vás, které máte postavu „hrušku“, tj. s výraznějším zadkem a stehny?
Dříve jsem pořizovala kalhoty v Orsayi, ale v posledních letech tam šla kvalita oblečení hodně dolů, tak bych uvítala tipy na jiné obchody. Vyzkoušela jsem i S. Oliver, ale poměr kvalita: cena mne zklamal (kalhoty za 1500 jsou při občasném nošení do roka dost jeté.)
Díky za vaše tipy
CA - cena je zcela v poměru s kvalitou
Alternativní řešení - kupte si kalhoty, které jsou vám větší a jsou z co nejkvalitnějšího materiálu a nechte si je u krejčové upravit na míru.
jinak mám jiný tvar postavy (řeším zejménba krátké nohavice a buď mi to je přes zadek a nebo to sedí v pase) a tedy kalhoty mám nejčastěi z boden, dorothy perkins a sportovní z tchiba.
Skvělý střihy má Gerry Weber, i na hrušky, navíc má i kvalitní materiály, kalhoty často s elastanem, pevné, vydrží, neškrtí.
@renata123 píše:
Díky za vaše tipy
Taky mam ten problem. V pase velke, pres stehna uzke. Kupuju vetsi cislo a pres zadni sev upravuju ![]()
Omlouvám se, strašně mě pobavil ten nadpis. V Levisu maj kalhoty taky podle typu postav.
Ja jsem spokojena s dziny z Lidlu ted konecne zacali delat I na silnejsi stehna a I trochu sirsi lytka aby to clovek nemel jak elastaky. Maji slim fit a ty fakt sedi. Hned jsem si jak Bohus koupila troje v ruznych barvach ![]()
@Framik píše:
Ja jsem spokojena s dziny z Lidlu ted konecne zacali delat I na silnejsi stehna a I trochu sirsi lytka aby to clovek nemel jak elastaky. Maji slim fit a ty fakt sedi. Hned jsem si jak Bohus koupila troje v ruznych barvach
Taky doporucuji, Lidl! Jednou jsem si tam koupila dziny a v zivote mi zadny tak perfektne nesedly. Bohuzel sem je tam uz nikdy nepotkala ![]()
Jinak mimochodem spodni pradlo mi od tamtzd taky sedi naprosto perfektne…a kdyby neco, nemaj absolutbe zadny problem s vracenim penez ![]()
Já mám taky tento problém, navíc mám věk.46, takže často nakoupím v C&A, černé kalhoty zn. Aeronautic.
@Svistice píše:
@renata123 Za poslední rok jsem koupila dvoje kalhoty v Lindexu a byla jsem velmi příjemně překvapena, že mi sedli perfektně. Žádné škrcení přes stehna a několikacentimetrový přebytek látky v pase.
Tak zkus kouknout tam.
Do jaké velikosti dělá Lindex?
@Lístečka píše:
Do jaké velikosti dělá Lindex?
To nevim. Ja mam po detech 42.
Já už několik let nosím jen legíny
ty se přizpůsobí na každou postavu ![]()
Mám je myslím z tesca
ono je to jedno. Kdekoliv kde nějaké vidím tak zkouším ![]()