Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojky holky, chtěla bych se vám zeptat kde kupujete parfémy a vonavky? Někde třeba jak je notino nebo tak? popřípadě nějaké stránky s kterými jste spokojené? děkuju
za mě třeba obchod marionnaud a notino ![]()
@onajeblond na parfums.cz., občas tam přihazuji ještě jiné věci… A v kamenném obchodě v Sephoře.
Ja beru z avonu, mam par oblibenejch co beru uz roky a i cenove jsou celkem prijatelny ![]()
Já před Vánoci nakoupila v albertu, resp. byli tam ti lidé s voňavkami a já jim naletěla
Jinak kupuji v drogérii, když jdu do obchodního centra, tak se stavím v parfumérii, ale nevím jak se jmenuje, nicméně, ráda tam očuchávám ty voňavky ![]()
@Saatine píše:
Chtěla jsem nebýt tak komerční a v Paříži si zašla do Fragonarda, výklad a muzeum hezké, ale ty vůně mi neseděly (opravdu silné, jak sami při výkladu říkají, jsou to parfémy s vyššími procenty), tak holt budu nudně komerční
Taky jsem byla v jejich parfumerii ve Fragonard, tvare mi horely, oci slzely…
Jinak na notino.cz … to je myslim nejaka odnoz parfums.cz
@Tarinka píše:
Taky jsem byla v jejich parfumerii ve Fragonard, tvare mi horely, oci slzely…Jinak na notino.cz … to je myslim nejaka odnoz parfums.cz
Notino je parfums. Sjednotili nazev ve vsech zemich, kde se vyskytuji.
Notino (dříve parfums) a nebo Douglas - mam rada jejich dekorační kosmetiku.
@Eveelin píše:
@onajeblond na parfums.cz., občas tam přihazuji ještě jiné věci… A v kamenném obchodě v Sephoře.
to prafums je právě ted to notino ![]()
Avon. Vím, nuda, komerce, jen parfémovaná voda, ale pro mě nejpodstatnější je, že je to vůně, která mi opravdu sedí. Malá flakonka vydrží věky, drží dlouho na těle, cítím se v ní skvěle, vůně opravdu přesně na míru pro mě.
Já nakupuji na lékárně. cz protože tam můžu uplatňovat zaměstnanecké benefity i vlastně všechnu kosmetiku tam nakupuju za ty benefity mám pak pocit, že jsem neutratila ani korunu
Ale dá se tam platit i normálně mají tam super slevy ![]()
@Kriss Tina píše:
Ja beru z avonu, mam par oblibenejch co beru uz roky a i cenove jsou celkem prijatelny
jo, i já uplně jsem na to zapoměla, ale přijde mi že ty vuně moc dlouho nevydrží, ikdyž některé ano, ale většina moc ne no ![]()
@Poison Eve píše:
Notino je parfums. Sjednotili nazev ve vsech zemich, kde se vyskytuji.
přesně tak
to notino je takový roztomilejší název ![]()
Aha, já myslela, že Notino je jen nějaká součást Parfums, máme totiž jejich halu kousek od baráku, tam maj všude popisy Parfums, ale asi ještě nestihli vše přejmenovat. ![]()
@Saatine píše:@Tarinka tak špatně jsem na tom nebyla, ale velmi výrazne citrusy i těžké tóny parfémů. Bylo mi to vcelku líto, byli moc příjemní. Hlavně jsem si říkala, že tu vůni nebudu cítit vždy, když vejdu do výtahu. U nás v domě to zvládám s přehledem identifikovat, strašně frčí Calvin Klein Euphoria a Armani Acqua
Já si tenkrát odvezla malej flakonek Marche aux fleur (jsem to teď hledala na netu), to mi moc vonělo, dlouho to vydrželo, i když to je snad jen toaletní voda…ale jinak to tam na mě bylo taky dost těžký a agresivní, ale snad to potom na těle není tak silný, si myslím…ale bylo to tam fajn ![]()