Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Kriss Tina píše:
Ja beru z avonu, mam par oblibenejch co beru uz roky a i cenove jsou celkem prijatelny
jo, i já uplně jsem na to zapoměla, ale přijde mi že ty vuně moc dlouho nevydrží, ikdyž některé ano, ale většina moc ne no ![]()
@Poison Eve píše:
Notino je parfums. Sjednotili nazev ve vsech zemich, kde se vyskytuji.
přesně tak
to notino je takový roztomilejší název ![]()
Aha, já myslela, že Notino je jen nějaká součást Parfums, máme totiž jejich halu kousek od baráku, tam maj všude popisy Parfums, ale asi ještě nestihli vše přejmenovat. ![]()
@Saatine píše:@Tarinka tak špatně jsem na tom nebyla, ale velmi výrazne citrusy i těžké tóny parfémů. Bylo mi to vcelku líto, byli moc příjemní. Hlavně jsem si říkala, že tu vůni nebudu cítit vždy, když vejdu do výtahu. U nás v domě to zvládám s přehledem identifikovat, strašně frčí Calvin Klein Euphoria a Armani Acqua
Já si tenkrát odvezla malej flakonek Marche aux fleur (jsem to teď hledala na netu), to mi moc vonělo, dlouho to vydrželo, i když to je snad jen toaletní voda…ale jinak to tam na mě bylo taky dost těžký a agresivní, ale snad to potom na těle není tak silný, si myslím…ale bylo to tam fajn ![]()
@Saatine píše:
Chtěla jsem nebýt tak komerční a v Paříži si zašla do Fragonarda, výklad a muzeum hezké, ale ty vůně mi neseděly (opravdu silné, jak sami při výkladu říkají, jsou to parfémy s vyššími procenty), tak holt budu nudně komerční
Tam mi stříkaly doslova slzy a neskutečně se mi spustila rýma, cítila jsem se velmi trapně
páč to vypadalo, jak když hladovec dostane kůrku chleba a dojme ho to
Smrkala jsem pak ještě několik dní, měla jsem neskutečně ucpaný a oteklý nos, ale tak jako nikdy.
@Saatine ale alespoň mám spoustu voňavek, dali mi asi 5 dámských, 1 pánskou a nějaký krém, za 1500, no nekupto
sice mi to už nevoní tak pěkně jak se mi zdálo v obchodě, ale nevadí
teď budu darovat krém a jednu voňavku kamarádce k narozeninám ![]()
@Saatine to oni se mnou šli i k bankomatu
no jsem hloupá, to snad ani není možný
Já se jim také vždy vyhýbala, ale byl tam takový pěkný chlap
![]()
Parfums tedy Notino, pak z Avonu, tak jsem si oblibila jednu vuni, ale ted v tehu se moc vonet nemuzu, dela se mi z toho zle, ale kupuju tam kde si muzu vuni ocuchat ![]()
parfums. cz, tam mají vše.. často mají v Rossmannu super akce, hlavně v období Adventu a taky mají výprodeje ![]()
Jinak mám pár oblíbených vůní i v Avonu.
Ale momentálně frčim Lanvina a Salvatora Ferragamo ![]()