Hrůza z injekcí

2528
7.11.12 10:55

Hrůza z injekcí

Ahoj řešíme doma takový problém, můj syn má strašnou hrůzu z injekcí(užil si je v nemocnici až dost)a ve středu má jít na sedimentaci.Ted nevím, mám mu o tom říct, to ho tam pak nedostanu, nebo neříct i když se mně pokaždé ptá jestli dostane včeličku? Mám strach, že pokud ho na to nějak nepřipravím, tak mi pak nebude důvěřovat a dostat ho pak k doktorovi bude horor. Předem dík za odpovědi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31672
7.11.12 11:08

Určitě bych mi to řekla předem…neříct muto, to by byl pěknej podraz :,( slíbit mu nějakou odměnu, když bude statečnej. a hlavně podporovat a chválit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
7.11.12 11:27
@slavuska1 píše:
Určitě bych mi to řekla předem…neříct muto, to by byl pěknej podraz :,( slíbit mu nějakou odměnu, když bude statečnej. a hlavně podporovat a chválit

Vidím to stejně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
7.11.12 11:27

Tak záleží jak je syn starý.. Určitě bch dopředu neplašila 3,4 s tím, že ho budou píchat…
Ono stačí pak když se jde tam mu to říct s tím, že to nic nebude, že pak půjdem třeba koupit maličkost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
7.11.12 11:30

Nezáleží na tom kolik malému je, když se zeptá zda dostane včeličku, musíš mu říct pravdu, právě proto aby Ti mohl věřit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
7.11.12 11:33

Na mého syna báječně zabíraly „úplatky“ - sladkost, hračka apod. Ale to dneska asi neklapne, když mají děti tyhle věci běžně. (To nijak nerejpám, jen že byla jiná doba a lidi měli míň peněz - i když se to možná nezdá)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
7.11.12 11:33

Jako za mě říct, ale určitě ne několik dní dopředu, aby se stresoval, ale já bych to řekla při odchodu, kdy už půjdem, že včelička dneska teda bude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7499
7.11.12 11:35

Starší dcera byla taky často nemocná a odběrů jsem si užili mraky, ze začátku to snášela dobře, ale čím byla starší, tím horší to bylo.Ale nikdy jsem jí nelhala, vždycky jsem uplácela, i když vím, že se to nemá dělat, ale slibovala jsem hory doly, jen když bude hodná. Teď jí bude sedm a nefunguje už ani slibování, posledně jsem jí potřebovala dostat k zubaři na vytržení zubu, lákala jsem jí, že si bude moc v hračkárně vybrat co chce(samozřejmě jí pak směřuju k něčemu maličkému :mrgreen: ),ale ona mi s řevem vysvětlila, že nic nechce a nepotřebuje a do ordinace jsem jí poprvé fakt nedostala, protože už má i sílu a fakt to nešlo. Ale jinak mi díky tomu nelhaní věří a když jdeme k lékaři, kde žádný zákrok nehrozí, tak se zeptá já odpovím a jdeme dál s úsměvem. Ale jak jí dovleču na příští očkování netuším :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
7.11.12 11:35

A hrozně chválit, když se hned nesesype. „já věděla, že nebudeš vyvádět, jsi velkej kluk, udělal jsi mamince radost“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.11.12 12:19

Mám doma to samé, mladý má panickou hrůzu z doktorů jako celku, odběr je vždycky horor. Ale ať je to jak chce, tak mu pokaždé dopředu řeknu, co ho čeká, protože sice si pobrečí, ale kdybych mu to neřekla, tak ho příště k dr vůbec nedostanu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
7.11.12 12:28

Na Majdu docela zabírá přesně jí všechno říct a nejlépe ukázat, co se bude dělat.
Ale ona nemá nějakou extra hrůzu, jen běžný strach z doktorů…
Plus úplatky, že jo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
7.11.12 12:29

Rekla bych mu to pred odchodem, presne jak pise @kvaček .Par dni predem bych mu nerikala nic. A urcite bych mu neco cestou z odberu neco koupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
7.11.12 12:55

Dík za odpovědi, nejspíš mu to povím v čekárně a pokusím se ho na to trošičku připravit. Odměna určitě bude, sladkost a nějaka malá hračka, vezmu to raději sebou at ho aspon trochu uklidním, už ted mám z toho hrůzu minule jsem ho musela zalehnout, :zed: jinak by utekl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
7.11.12 17:17

Trenovat na plysakovi (samozrejme bez jehly)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí