Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, nemáte někdo doma už nějakou hru z Alberta? Podle krabice to vypadá na hodně malou cestovní verzi. Tak by mě zajímalo jestli se to dá hrát nebo raději velký originál.
@mar772 píše:
Právě že nejsou. Krabička má tak odhadem 20×20 cm.
Tak to je na pendrek. To si radši koupím velkou hru, než nechat tisíce Albertu za kapesní hru.
Taky jsem na to vcera koukala…je to blby. Ale zase jsem si rikala ze pro ne by to byla celkem draha sranda… jen by me zajimala ta hra twister
to bude asi na prsty ne?
Já mám Monopoly, zatím jsem si četla jen pravidla, je to cestovní verze, ale myslím, že to nebude zase tak špatné.
Neměl by někdo body na hry z Alberta kterého tu nemáme- výměnou za body do Penny na polštáře, mám zatím 38 bodů-bude i víc, Míla
Prosím pěkně, má někdo navíc nějaký ten bodíček na hry? Děkuji
Ahoj,
mám body na jednu hru a pětiletou holčičku. Pokud už máte doma hry z Albrerta, doporučily byste mi nějaké, co by malou bavily? Díky ![]()
@evelin12 píše:
Ahoj,
mám body na jednu hru a pětiletou holčičku. Pokud už máte doma hry z Albrerta, doporučily byste mi nějaké, co by malou bavily? Díky
z toho snad jen Twister ![]()
Tak máme doma Cluedo, detektivní hru. Je to dost prťavé. Krabička měkká, plán hry taky.
Grafika pěkná. Jsou u toho panáčci, karty, kostky. Ještě jsme nehráli. Snad to bude aspoň fajn hra. ![]()
@toya píše:
Neměl by někdo body na hry z Alberta kterého tu nemáme- výměnou za body do Penny na polštáře, mám zatím 38 bodů-bude i víc, Míla
Mám jednu vylepenou kartu, pokud máš zájem, můžeme si je přeposlat ![]()
Ahoj, sbírala jsem body a oni to jaksi zkrátili…no dost mně to naštvalo…