Hubené dítě - rada lékařky: přestat kojit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
teresa20
20.6.14 14:17
@Lili5 píše:
@madi jenže koupit kalhoty hubeňourovi jde - ikdyž pas nejde regulovat, jde zapošít, otesánkům nejde koupit nic :-(. Jak jsem si oddechla, když dcera vyrostla do velikosti, kdy jí jdou koupit zkrácené dámské džíny!!!

taky to není jednoduché, ono jim to totiž přes ty boky je volné a když to zapošiješ, tak v tom vypadají hrozně. prostě jenom úzké střihy :)

• Citovat
  • Upravit
teresa20
20.6.14 14:17
@Luisiana píše:
@Lili5 Já za něho děkuju bohu, právě se řežou trojky a bez dudlíku a calgelu bych byla v Opavě…

:lol: :lol: taky rostou zuby.. bez dudlíku :x

• Citovat
  • Upravit
19015
20.6.14 14:19

@madi Tak to tě lituju. Dudlík nechce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
20.6.14 14:24

@robinka ahoj necetla jsem diskuzi, ale kolik vase mala meri?? My jsme totiz na prohlidce byli cca v 11m a vazily jsme 7670g a merili asi 73 cm takze skoro v roce taky necelych 8kg a s tou vahou to mame porad tak, ze vazime min nez ostatni ale nikdy jsme teda kvuli tomu nikam nemuseli na vysetreni apod… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
20.6.14 14:26
@Luisiana píše:
@madi Tak to tě lituju. Dudlík nechce?

nechce odmala :)

• Citovat
  • Upravit
5436
20.6.14 14:27

Syn má 17 měsíců a jí mizerně. Má období, kdy je to lepší, ale i období, kdy za den sní třeba dva piškoty a pár rozinek. Kojím hodně, klidně 10× a víc denně, jak si řekne. Váhu má dobrou, něco přes 11 kilo. Takže v MM to nebude.
Kamarádka takto přestala v roce a půl kojit syna, aby se rozjedl, a výsledek byl jen ten, že dala majlant za sunar, protože on prostě stejně nejedl a pořád chtěl jen mlíčko. Takže já bych nepřestávala. A to mám doma taky závisláka. Naopak jsem ráda, že to kojení máme, když třeba rostou zuby nebo je jiný problém, protože on v ten moment přestane i úplně pít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
20.6.14 14:44

Rozhodně bych nepřestávala, jestli nechcete. Naše dcera měla v roce 7,8 kg, doktorka jí napsala, že je drobnější, ale jinak nic neřešila. Teď je z ní puberťačka, pořád je teda drobnější, ale nijak extrémě…u nás je to určitě dané tím, že oba jsme spíš menší…Jéé, tak teď až mi to docvaklo, že stejnou váhu (7,8 kilo) má náš nejmladší syn teď v 5 měsících :mrgreen: Je to sranda, jak jsou ty děti různé :potlesk: Vůbec si s tím nelamte hlavu, řiďte se tím, jak to cítíte…a jestli jste taky spíš menší, tak ji netrapte různýma vyšetřeníma, to je pak začarovaný kruh a tím tuplem nebude jíst :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
20.6.14 14:48
@Krrysa píše:
@Hobitka tak tak, u svých třech dětí se mi potvrdilo, že čím víc něco řeším, tím víc se šparjacnou :mrgreen: :mrgreen: takže jsem kompletně přestalal řešit jídlo, plínky, dudlíky a podobně a od té doby děti nestávkujou a je totální pohoda…

Pod to bych se podepsala :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
20.6.14 14:52

@Luisiana malému stoličky, nedávám ani jedno, zabavíme ho, dudlík je zlozvyk a bez něj se dítko právě obejde - protože ho nezná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1310
20.6.14 14:56

Teď měří 77 cm. Teď jí rostou dvojky nahoře, takže to, že se zase zhoršila v jídle, může být i tím, ale taky nemusí. Máme to jako na houpačce, a to, co někdo považuje za málo (sní např. půlku rohlíku), je u nás uspokojivý stav.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
20.6.14 15:21

Asi nebudu ve většině, ale kojení bych utla nebo dala třeba jen ráno. Buď se rozjí a o to přeci jde, nebo se nic nezmění, tak můžete pokračovat s um/km. Nevěřím tomu, že v tomhle věku je pro dítě prospěšnější kojení, než vyvážená strava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2655
20.6.14 15:31

Nic si z toho nedělej, my máme zase opačný problém, malý má necelé 3 měsíce a už váží 7 kilo/65cm. Narodil se s váhou 4650 g. Nemyslím si, že by se přejídal, pije jen mléko. A naše téměř 3letá Simonka má 14,5 kilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí