Hubenější jsou šťastnější?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4705
31.10.10 21:51
Dana27 píše:
Zlatuska píše:
hm tak mně to fungovalo před pár lety ještě… to „je to na mně vidět hned“.
Dneska už je to na mně vidět až za drahnou dobu a za cenu šíleného úsilí.
A to by do toho husa kopla.Ale furt eště mám partie v rovnováze… za deset… haha… patnáct let už jsem na to fakt zvědavá
Jéžiš, tak to bych asi fakt měla vydržet, protože pak bych s tim, koukám, fakt už nehla. Takže nastává doba upejpání.

No, jestli je ti přes 30… kdysi mi stačilo nežrat sladký a šlo to, pomalu, ale šlo to dolů. Teď jsem si nasadila Mirenu (buď ta nebo věk) a trápila jsem se hlady, běhala jsem a nic… strašný, skoro půl roku trápení. Pak teda náhoda chtěla dělenou stravu a šlo to samo.
Nevím proč, ale tělo už mi teda nefunguje jako dřív, že dietka byla jen to, že jsem si odpustila mlsání… a byla jsem zase v poho…
Ten půlrok s Mirenou mi váha pořád stoupala bez ohledu na to, kolik naběhám a kolik sním…prostě furt.
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
StřeLenka
31.10.10 21:53

Kdyby se nás tu sešlo víc, které chtějí zhubnout, mohly by jsme založit skupinu, ve které by jsme se podporovaly a společně by šla kila dolů. Také by jsme tam psaly, co nám pomáhá. Kdybych věděla, že se do skupiny někdo přidá, založím jí. Mně by to moc pomohlo, kdybych četla pozitivní komentáře, jak někdo zhubnul a dalo by mi to dobrý pocit, že já to zvládnu taky. ;) A víte co, já jí založím. Třeba se přidá společná podpora v hubnutí. :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
13114
31.10.10 21:56
Liberte píše:
Ne každý, kdo je štíhlý, se celý život omezuje :roll: Já se neomezuju v ničem, jak sladkosti, tak živočišné tuky jsou v mém jídelníčku každý den a sport neprovozuju. Naopak bych neskonale ráda přibrala, připadala bych si víc jako ženská. Bohužel mi to nejde a nevím, jak na to :nevim:

Hmmm, tak jsi jedna z těch „štastnějších“ :mrgreen: Docela závidím, já mám někdy chut zhřešit a dát si třeba večer čokošku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
31.10.10 21:57
StřeLenka píše:
Kdyby se nás tu sešlo víc, které chtějí zhubnout, mohly by jsme založit skupinu, ve které by jsme se podporovaly a společně by šla kila dolů. Také by jsme tam psaly, co nám pomáhá. Kdybych věděla, že se do skupiny někdo přidá, založím jí. Mně by to moc pomohlo, kdybych četla pozitivní komentáře, jak někdo zhubnul a dalo by mi to dobrý pocit, že já to zvládnu taky. ;) A víte co, já jí založím. Třeba se přidá společná podpora v hubnutí. :dance: :dance:

Myslím, že už tady pár diskusí o hubnutí je. :think: Mně by stačilo jen se udržovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
31.10.10 21:58
NiKina píše:
Dana27 píše:
Zlatuska píše:
A to by do toho husa kopla.Ale furt eště mám partie v rovnováze… za deset… haha… patnáct let už jsem na to fakt zvědavá
Jéžiš, tak to bych asi fakt měla vydržet, protože pak bych s tim, koukám, fakt už nehla. Takže nastává doba upejpání.
No, jestli je ti přes 30… kdysi mi stačilo nežrat sladký a šlo to, pomalu, ale šlo to dolů. Teď jsem si nasadila Mirenu (buď ta nebo věk) a trápila jsem se hlady, běhala jsem a nic… strašný, skoro půl roku trápení. Pak teda náhoda chtěla dělenou stravu a šlo to samo.
Nevím proč, ale tělo už mi teda nefunguje jako dřív, že dietka byla jen to, že jsem si odpustila mlsání… a byla jsem zase v poho…
Ten půlrok s Mirenou mi váha pořád stoupala bez ohledu na to, kolik naběhám a kolik sním…prostě furt.
NiKi

Niki, taky mám Mirenu a zrovna jsem si před týdnem říkala, že prostě mi ta váha pořád stojí, jestli to nebude tím tělískem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
31.10.10 21:59

Nikina:
toto mi cosi připomíná.
U mě ovšem bez Mireny.
Půl roku jsem za strašnýho martiria shazovala tři kila. (nebo dvě… teď bych kecala)

Dřív? Tejden mírné snahy a čtyři kila pryč. AUUUUUU AUUUUUU VYJU NA MĚSÍC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
31.10.10 22:04
Zlatuska píše:
Nikina:
toto mi cosi připomíná.
U mě ovšem bez Mireny.
Půl roku jsem za strašnýho martiria shazovala tři kila. (nebo dvě… teď bych kecala)Dřív? Tejden mírné snahy a čtyři kila pryč. AUUUUUU AUUUUUU VYJU NA MĚSÍC

Hezky diskuze…
A auuuauuuu-s kazdym ditkem nejaka kila nahore zustala.....
Ditka mam ctyri-tak si to asi umite predstavit,zeee :think: :think: :think: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3870
31.10.10 22:04
NiKina píše:
Dana27 píše:
Zlatuska píše:
NiKi

No je mi 31, ale sladký jim opravdu vyjímečně, takže skoro ne. Jím hodně zeleniny, ovoce, ryby, ale tak nějak jsem pořád stejná no. Můj problém je v tom, že se za celý den pořádně nenajim a pak večer si naložim porci jako pro horala a narvu to do sebe. A to ne, teď se snažim víckrát za den a po troškách. Tak se uvidí. Ale jak tu tak sedim s noťasem na klíně a vidim tu pneumatiku, tak bych nejradši vzala kudlu a ufikla jí. Ble.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3870
31.10.10 22:05
farska píše:
Zlatuska píše:
Nikina:
toto mi cosi připomíná.
U mě ovšem bez Mireny.
Půl roku jsem za strašnýho martiria shazovala tři kila. (nebo dvě… teď bych kecala)Dřív? Tejden mírné snahy a čtyři kila pryč. AUUUUUU AUUUUUU VYJU NA MĚSÍC
Hezky diskuze…
A auuuauuuu-s kazdym ditkem nejaka kila nahore zustala.....
Ditka mam ctyri-tak si to asi umite predstavit,zeee :think: :think: :think: :wink:
:-D :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
31.10.10 22:06

Doktor mi tuhle doměnku vyvrátil (samozřejmě nebude shazovat lobby, jež ho živí) a tvrdil, že prej tloustnu proto, že nemusím mít při sexu starosti s otěhotněním… - DEBIL!!! Sorry, ale mě dožral!
Samozřejmě, je v tom hormon a nějak to tělo ovlivňuje…

… u mě to vážně bylo tím, že přesně od té doby se mi váha nehnula, šla nahoru - taky jsem trochu víc žrala, to je fakt… vlčí hlady a kolísání… to mi dělená strava urovnala…
Ale Mirenu bych v podezření vedla - nicméně je to prd platný, protože ji za rok ven nedám, za těch 6000,–Kč. I když… kdyby to bylo na mě, bez sexu, či spíše bez sperma bych se obešla… čili už k Mireně chovám negativní city…
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
31.10.10 22:08

Nejštastnější je ta co sežere kachnu a nepřibere ani gram.. :mrgreen: :mrgreen:
Asi takhle - ono to není o tom, že ten člověk SÁM chce být co nejštíhlejší, ale že VÍ, že pro ostatní je to nějaké měřítko..
Ted mám jako pro okolí třeba mírnou nadváhu, ale před 50 ti lety, bych byla úplně v pohodě - možná krasavice..
Jako, děláme si to samy.. štíhlejší nejsou štastnější - protože jsou štíhlí, ale protože se to předpokládá..Všechno to dobré se tomu podřizuje - láska, sex, práce, peníze..
Být štíhlí je v dnešní době roven úspěchu..Pak můžeš být blbej jak necky, ale hlavně, že jsi štíhlí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
31.10.10 22:10
NiKina píše:
Doktor mi tuhle doměnku vyvrátil (samozřejmě nebude shazovat lobby, jež ho živí) a tvrdil, že prej tloustnu proto, že nemusím mít při sexu starosti s otěhotněním… - DEBIL!!! Sorry, ale mě dožral!
Samozřejmě, je v tom hormon a nějak to tělo ovlivňuje....... u mě to vážně bylo tím, že přesně od té doby se mi váha nehnula, šla nahoru - taky jsem trochu víc žrala, to je fakt… vlčí hlady a kolísání… to mi dělená strava urovnala…
Ale Mirenu bych v podezření vedla - nicméně je to prd platný, protože ji za rok ven nedám, za těch 6000,–Kč. I když… kdyby to bylo na mě, bez sexu, či spíše bez sperma bych se obešla… čili už k Mireně chovám negativní city…
NiKi

Niki, já mám dvě kamarádky gynekoložky a obě mi tvrdily, že v té Mireně je tak málo hormonů, že po ní prostě nemůžu přibírat. Ale je pravda, že od té doby co ji mám, tak prostě nemůžu hnout se dvěma kily. A to každý den běhám 5kilometrů a sladký vidím tak akorát v časopise. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
31.10.10 22:12
derida píše:
NiKina píše:
Samozřejmě, je v tom hormon a nějak to tělo ovlivňuje....... u mě to vážně bylo tím, že přesně od té doby se mi váha nehnula, šla nahoru - taky jsem trochu víc žrala, to je fakt… vlčí hlady a kolísání… to mi dělená strava urovnala…
NiKi
Niki, já mám dvě kamarádky gynekoložky a obě mi tvrdily, že v té Mireně je tak málo hormonů, že po ní prostě nemůžu přibírat. Ale je pravda, že od té doby co ji mám, tak prostě nemůžu hnout se dvěma kily. A to každý den běhám 5kilometrů a sladký vidím tak akorát v časopise. :zed:

já nevím, asi trpím představou, že gynekologové tohle přece nebudou ventilovat, ženský by se jim pak na tyhle kšefty vyprdly!!!
Pro mě Mirena vinna - šmitec!
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
31.10.10 22:12
Lizbeth píše:
Nejštastnější je ta co sežere kachnu a nepřibere ani gram.. :mrgreen: :mrgreen:
Asi takhle - ono to není o tom, že ten člověk SÁM chce být co nejštíhlejší, ale že VÍ, že pro ostatní je to nějaké měřítko..
Ted mám jako pro okolí třeba mírnou nadváhu, ale před 50 ti lety, bych byla úplně v pohodě - možná krasavice..
Jako, děláme si to samy.. štíhlejší nejsou štastnější - protože jsou štíhlí, ale protože se to předpokládá..Všechno to dobré se tomu podřizuje - láska, sex, práce, peníze..
Být štíhlí je v dnešní době roven úspěchu..Pak můžeš být blbej jak necky, ale hlavně, že jsi štíhlí..

Ahoj Liz, ty ještě nechrníš??? Po shlédnutí tvé fotky, bych neřekla, že máš nějaká kila navrch, jestli ty nebudeš anorektička, která tady nadává na svou postavu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3870
31.10.10 22:13

Liz, já bych byla taky v kurzu tak před sto lety. Minule dávali nějakej dokument, kde byly v novinách a na letácích reklamy na čokoládu, aby jí ženský jedly a přibíraly, protože byly in baculky. A kdo byl vychrtlej, tak in nebyl a snad neměl ani chlapa. Takže si koupim korzet, stáhnu se, aby se mi ještě víc vyvalily kozy a prdel a nastoupim do stroje času. Anebo odcestuju do nějaké rovníkové země, na nějakej ostrov, kde hubený ženský jsou taky rarita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová