Hubnutí 13 let

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
27.8.21 21:16

@Oriseka Jako to jo ale chtělo by to míň no

• Citovat
  • Upravit
22619
27.8.21 21:33
@Anonymní píše:
@Oriseka Jako to jo ale chtělo by to míň no

Jenomze 45 kg uz znamena podvaha. Neni to zdrave. Tvoje telo pri teto vaze nemusi uz fungovat spravne. Tady jsou vetsinou same zkusene zeny, matky. Nikdo z nas tu nebude radit hubene mlade slecne, jak ma jeste vic zhubnout, aby byla uz nezdrave hubena a zadelala si na mnoho problemu. Jestli ti nekdo rekl, ze nejsi hubena, tak se na neho vykasli. Nemyslel to s tebou dobre. Podvaha neni sranda. Muzes si uhnat poruchu prijmu potravy, pak se ti bude kazit plet, vypadavat zuby, selhavat organy. Telo nebude mit dost vyzivy. Vubec to za to nestoji. Nepoustej se do hubnuti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1641
27.8.21 21:53

Nehubni, ať máš z čeho růst, potřebuješ živiny. Ještě pravděpodobně budeš růst do výšky, tak si to nekaž dietou. Váha je jenom číslo, záleží spíš na typu postavy. Spíš dělej nějaký sport, ať máš tělo pevnější a ne rosol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1217
28.8.21 14:51

Zbytečné hubnout.. A ano když jsem měla pod 47kg menstruace se vytratila, vlastně i když jsem klesla už pod 50… Prostě podváha a to není dobré. Nehubni jsi ve vývinu budeš ještě růst.. Tělo potřebuje živiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
26.12.21 08:25

Dobrý den chci požádat o radu potřebuji zhubnout měřím 158 cm a vážím 70 kg věk 39. Můj problém je, že mám vyhřezle plotýnky a při jakém koliv prudčim pohybu mě vystřeluje obrovská bolest do zad již 2 měsíce jsem nehybna sotva chodím bez léků nefungují. Když se cítím dobře snažím se cvičit, ale na druhý den opět ustřel a sem tak kde jsem byla. Jídelníček mám takoví že málo jim kolikrát se musím do jídla nutit horší je že neodolá sladkostem zda se mě snad že jsem závislá na cukru. Váha stále roste a já jsem nešťastna na nic jiného celí den nemyslím. Prosím dá se stim něco dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
26.12.21 08:38
@IVANA1982 píše:
Dobrý den chci požádat o radu potřebuji zhubnout měřím 158 cm a vážím 70 kg věk 39. Můj problém je, že mám vyhřezle plotýnky a při jakém koliv prudčim pohybu mě vystřeluje obrovská bolest do zad již 2 měsíce jsem nehybna sotva chodím bez léků nefungují. Když se cítím dobře snažím se cvičit, ale na druhý den opět ustřel a sem tak kde jsem byla. Jídelníček mám takoví že málo jim kolikrát se musím do jídla nutit horší je že neodolá sladkostem zda se mě snad že jsem závislá na cukru. Váha stále roste a já jsem nešťastna na nic jiného celí den nemyslím. Prosím dá se stim něco dělat?

Neblázni, přece se neodrovnáš. Zdraví je důležitější, máš ty plotýnky dočasně čeká tě operace nebo léčba? Já taky nemůžu shodit po porodu a to už jsem rok. Jenže mě vyskočila v těhotenství kýla, tak jakýkoliv prudký pohyby jsou vyloučený. Nesmím se ani prudce pohnout, nebo cokoliv dělat s břišním svalstvem.Hned mě to bolí. Takže mi zbývá jenom hladovka, musím mít klidový režim a i na blbý úklid potřebuji břišní pás. Vtipný je že mi řekli že se mám objednat na operaci až se uklidní situace kolem covidu.To se načekám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
24.12.22 13:54

Dobrý den, je mi 13 meřím 148 cm a vážím 40-41kg a chci zhubnout přibližně do 39-38kg ale nevím jak. Prosím poraďte :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.12.22 07:41
@Takco píše: Údajně se pod 47 kg ztrácí menses, nevím, nemám to ověřené. Zkus si o tom něco zjistit. Dík.

Potvrzuji, hubla jsem (ppp) a jakmile jsem dosáhla 46 kg, ztratila jsem ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.12.22 07:42
@Anonymní píše:
@Takco A co je Menses?

Pokud nevíš, c9 je menses, tzn nemáš menstruaci, nehubni!!! Ve 13 jsem měla 50 kg, byla jsem hubená (165 cm cca) a abych dostala menstruaci, musela jsem jít ještě o kilo výš (řekla mi to dr)

• Citovat
  • Upravit
1
14.3.23 20:12

Dobrý den je mi 13 let a vážím okolo 70 kg neustále mě to štve a chtěla bych zhubnout. Potřebovala bych poradit jak zhubnout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
18.3.23 21:19
@barca326 píše:
Dobrý den je mi 13 let a vážím okolo 70 kg neustále mě to štve a chtěla bych zhubnout. Potřebovala bych poradit jak zhubnout :)

Ahoj, možná jsi to už slyšela hodněkrát, ale z mojí zkušenosti nejvíc pomáhá vyvážený jídelníček. Zařadit víc zeleniny a ubrat z příloh. Omezit sladký a pohyb. Třeba zkus místo MHD dojít někam pěšky. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5757
18.3.23 22:10
@barca326 píše:
Dobrý den je mi 13 let a vážím okolo 70 kg neustále mě to štve a chtěla bych zhubnout. Potřebovala bych poradit jak zhubnout :)

Zalezi na vysve, dcera ma ve 13 178cm a na to je 70kg naprosto ok… pokud mas 150cm tak jde o to zda mas uz menstruaci, kdyz ne zhubnes az ji dostanes a podporit to jedine pohybem a zdravejsim jidlem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková