Do Vánoc 2021 zhubnu

1177
17.8.21 21:04

Do Vanoc zhubnu 2021

Ahoj holky (kluci klidne taky)!

Je tu nekdo, kdo by se chtel hecnout a jak nazev napovida, neco se sebou taky udelat?

Uz me nebavi ten pohled do zrcadla, motivaci tedy mam (18kg nahore po porodu, a to bohuzel uz 7 mesicu, porad jsem doufala, zr to tim kojenim nejak zacne jit dolu ;) ), ale nemam vuli. Sama pred sebou najdu kazdy den dost vymluv, proc dnes cvicit nebudu a tak si rikam, ze pri sdilenem hubnuti/cviceni by mi bylo aspon trapne :P navic teda jsem se sebou vazne uz nespokojena a odrazi se to na mem celkovem naladeni/protivnosti a to pak i v mem dalsim souziti s muzem/detmi/v pracovnich vecech…coz me teda stve snad jeste vic, nez to, ze mam haldu obleceni, co nenatahnu ani pres kolena :zed:

Tak co, jdete nekdo do toho se mnou? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65302
17.8.21 21:10
@JednaPrazacka píše:
Ahoj holky (kluci klidne taky)!

Je tu nekdo, kdo by se chtel hecnout a jak nazev napovida, neco se sebou taky udelat?

Uz me nebavi ten pohled do zrcadla, motivaci tedy mam (18kg nahore po porodu, a to bohuzel uz 7 mesicu, porad jsem doufala, zr to tim kojenim nejak zacne jit dolu ;) ), ale nemam vuli. Sama pred sebou najdu kazdy den dost vymluv, proc dnes cvicit nebudu a tak si rikam, ze pri sdilenem hubnuti/cviceni by mi bylo aspon trapne :P navic teda jsem se sebou vazne uz nespokojena a odrazi se to na mem celkovem naladeni/protivnosti a to pak i v mem dalsim souziti s muzem/detmi/v pracovnich vecech…coz me teda stve snad jeste vic, nez to, ze mam haldu obleceni, co nenatahnu ani pres kolena :zed:

Tak co, jdete nekdo do toho se mnou? :srdce:

No název napovídá, že zhubneš 2000 něčeho, těžko říct, čeho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
17.8.21 21:14
@vokishka píše:
No název napovídá, že zhubneš 2000 něčeho, těžko říct, čeho :mrgreen:

Kez by aspon gramu :P

Tak snad to nekdo pochopi :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1377
17.8.21 21:20

Jdu do toho taky, nahoře mám asi 14 kilo. Čtyři jsem zhubla, ale za dva měsíce nehlídání se, je mám zase nahoře. Ideální váha 68kg, momentální 82kg. Věk přes třicet. Děti žádný, zatím bychom rádi chtěli, ale nedaří se. Možná další motivace. Pustila jsem se do toho od minulého týdne. Byla jsem třikrát plavat a každý den dělám 100× sklapovacek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
17.8.21 21:29

Přidávám se. Já chci dolů aspoň 6kg. Tak uvidíme. Držím palce nám všem, ať se nám to povede :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35417
17.8.21 21:34

Tak ať se nám daří :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
17.8.21 21:35

Ahoj holky, muzu k vam taky? Po druhom porode by to chcelo dat dole aspon 10 kil. Moja krasna predstava, ze to behanim za dvomi detmi a kojenim pojde dole samo, sa nejak nechce naplnit :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
17.8.21 22:14
@Shen píše:
Jdu do toho taky, nahoře mám asi 14 kilo. Čtyři jsem zhubla, ale za dva měsíce nehlídání se, je mám zase nahoře. Ideální váha 68kg, momentální 82kg. Věk přes třicet. Děti žádný, zatím bychom rádi chtěli, ale nedaří se. Možná další motivace. Pustila jsem se do toho od minulého týdne. Byla jsem třikrát plavat a každý den dělám 100× sklapovacek.

To je urcite motivace :kytka: ja mela jeste plus 8kg z prvniho porodu (pred 10lety :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ), takze jsem zacala loni v lockdownu, dala jsem dolu asi 4kg a jelikoz druhe dite ne a ne prijit, tak jsem si rikala, ze se aspon naucit cvicit a budu mit dobrej zvyk, a bum, a byla jsem tehotna :mrgreen:

Plavani zavidim!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
17.8.21 22:16
@BMRL píše:
Přidávám se. Já chci dolů aspoň 6kg. Tak uvidíme. Držím palce nám všem, ať se nám to povede :mavam: :kytka:

A vis uz, jak toho chces docilit? :lol:

Ja mam desnej problem se cvicenim…chybi vule, ale hrozne. Navic, jak jsem ted oplacana, tak me trapi klouby. Po sestinedeli jsem cvicila jogu, dpst dynamickou, ale pak jsem jeste pribrala 4kg, tak me to dost demotivovalo….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
17.8.21 22:17
@Fiducia píše:
Tak ať se nám daří :pankac:

Pridavas se jo? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10899
17.8.21 22:20

Tak ja vám pomůžu. Mám v planu do konce roku tak 8 kilo přibrat. Takže v ramci zachování rovnovahy vesmíru vám ty kila uberu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
17.8.21 22:24
@jaia00 píše:
Ahoj holky, muzu k vam taky? Po druhom porode by to chcelo dat dole aspon 10 kil. Moja krasna predstava, ze to behanim za dvomi detmi a kojenim pojde dole samo, sa nejak nechce naplnit :?

To vis ze jo :srdce: tak presne tuhle predstavu jsem mela taky! A taky nic :P jenze ja mam u toho kojeni hlavne neskutecnou chut na sladky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
17.8.21 22:25

Já už jedu asi dva měsíce podle jídelníčku od poradkyně a kila jdou dolů. Už to jde vidět, ale nevím kolik přesně.
Na mě nemáte - chci dolů ještě tak 25kg 😁
Ale teď už konečně po několika pokusech hubnutí (byly i úspěšné, ale zpět jsem to nabrala) a vyřešení si vazby k jídlu, věřím to půjde ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
17.8.21 22:26

Já už dnes 8.den, pravidelně zapisují to tabulek, nejim pečivo, sladké, pijí jen vodu.. a dole 0,5kg, mám 2letou dceru 🐥 a od zítra chci obden na stepper, a cvicit podle YouTube 😊 mužů se k Vám přidat? 😎

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
17.8.21 22:26

@Ladein já chci 30kg ale i s 20kg budu spoko… 😁 cvicis k tomu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková