Do Vánoc 2021 zhubnu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10726
19.8.21 18:55
@Pupenka píše:
A co se tyce cviceni, tak nevim, cim zacit. Do niceho se mi nechce :mrgreen:

Začátek je nejhorší, pak už to jde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
19.8.21 18:56
@Altavista píše:
Oni to neustále vyvíjí a jsou ok, vychází to stejně jako můj ruční výpočet, odpovídá to kalkulačce od Totha. Za sebe jen mohu doporučit předělat jednotlivá makra, třeba já si strhnu vždy sacharidy a navýším tuky.Ale co je perfektní, je moje jídlo. Když vaříš navazis jednotlivé suroviny a zapiaes, zvážíš výsledek jako počet porcí a pak si zapises část co jsi snědla a ono se to rozpocita. V jídlech to zůstane, jak to vaříš znovu jen upravis v jídlech suroviny a hmotnost, ale už je to dost rychlé. Za mě nejlepší přehled kolik si hotového jídla mohu dát.

Myslíš záložku Moje jídlo v KT?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
19.8.21 18:58

Zkoušely jste hot jógu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Altavista
19.8.21 19:09
@Eliška píše:
To je spočítané podle Totha :nevim: Zkus tam zadat věk 47, výška 158, váha 62, tuk 35 a minimální aktivita. Vyjede bazál 1240.

A nechceš si zajít třeba na inbody na změření bazalu? Protože mi tohle přijde jako hrozně málo. Minimální aktivita aspoň v tabulkách je jen sezení, už úklid, nákupy a tak se bere o kus výš. Já byť necvicim, tak jsem si tam hodila myslím trénink 2-3× a až to mi v té kalkulačce vyšlo (beru to z hlavy, bylo to to druhé, ne nejméně).

Ono u rozumného jídla je to opravdu strašně malinko.

• Citovat
  • Upravit
351
19.8.21 19:35
@negra píše:
Zkoušely jste hot jógu?

Ja som chodila na bigram jogu, co sa tiez cvici vo vysokych teplotach, ale je presne stanoveny sled cvikov, kazda hodina je teda rovnaka. A mne ta teplota fakt sadla, cvicilo sa mi v tom velmi dobre a bola som z toho plna energie a pozitivne naladena. Ale neschudla som tym.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35417
19.8.21 19:37

@negra jógu podle Stillontheway
@Eliška i tak je to skoro hladomor :oops: Podle toho, co píšeš, hlad, únava, nevydržíš a zas nebereš to není ideální :think: A jako 50 gramů brambor, to bych zdechla hlady :oops:
Já měla zpočátku taky hlad a chutě :oops: Ale dobrý, dojížděla jsem to zeleninou a už to není potřeba, hlad mezi jídly nemívám. A ani chutě, pokud doma není otevřená čokoláda, tak si nevzpomenu :lol: Jedu teď půl roku. Předtím přes rok, hubnutí a udržování. Pak jsem otěhotněla, a přibrala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17983
19.8.21 20:06
@Altavista píše:
A nechceš si zajít třeba na inbody na změření bazalu? Protože mi tohle přijde jako hrozně málo. Minimální aktivita aspoň v tabulkách je jen sezení, už úklid, nákupy a tak se bere o kus výš. Já byť necvicim, tak jsem si tam hodila myslím trénink 2-3× a až to mi v té kalkulačce vyšlo (beru to z hlavy, bylo to to druhé, ne nejméně).Ono u rozumného jídla je to opravdu strašně malinko.

Mně to takhle vyšlo jak u Totha, tak v kalor. tabulkach, ten bazál a příjem pro redukci. A hubla jsem přitom rozumně, cca 0,5 kg týdně. Aktivity si přidávám v kalor, tabulkách, takže to mi přijde se stejným výsledkem - z příjmu se pak odečte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17983
19.8.21 20:07
@Fiducia píše:
@Eliška i tak je to skoro hladomor :oops: Podle toho, co píšeš, hlad, únava, nevydržíš a zas nebereš to není ideální :think: A jako 50 gramů brambor, to bych zdechla hlady :oops:
Já měla zpočátku taky hlad a chutě :oops: Ale dobrý, dojížděla jsem to zeleninou a už to není potřeba, hlad mezi jídly nemívám. A ani chutě, pokud doma není otevřená čokoláda, tak si nevzpomenu :lol: Jedu teď půl roku. Předtím přes rok, hubnutí a udržování. Pak jsem otěhotněla, a přibrala :roll:

Já myslím, že na větším příjmu nehubnu taky proto, že potřebuju zhubnout jen těch 5 kg, ten rozdíl je malý (ale je na mně vidět). Kdybych šla z vyšší váhy, myslím, že to půjde snadněji :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35417
19.8.21 20:10

@Eliška to rozhodně :palec: Možná je to prostě tvoje zdravá váha ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17983
19.8.21 20:18
@Fiducia píše:
@Eliška to rozhodně :palec: Možná je to prostě tvoje zdravá váha ;)

možná je zdravá, ale ty špeky na břiše a bocích se mi fakt nelíbí :cert:
Dneska jsem dala nějakou chůzi, to je obecně tak můj veškerý pohyb.

Takže tu není nikdo, kdo by měl příjem pod 1500 kCal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35417
19.8.21 20:30

@Eliška nechci bejt to, ale nemáš lepší spíš nějaký cvičení přidat, a tom se ti jednak zpevní postava a zároveň zvýší příjem?
Nízký číslo na váze neznamená jednoduše hezkou figuru. Bohužel, mě cvičení ukrutně nebaví :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17983
19.8.21 20:36
@Fiducia píše:
@Eliška nechci bejt to, ale nemáš lepší spíš nějaký cvičení přidat, a tom se ti jednak zpevní postava a zároveň zvýší příjem?
Nízký číslo na váze neznamená jednoduše hezkou figuru. Bohužel, mě cvičení ukrutně nebaví :roll:
úplně souhlasím, ale prostě se mi to moc do života nevejde :? Ne že bych některý druhy pohybu neměla ráda.
Jinak u mě je fakt na pohled pěkných 55 kilo, ale těch 58 a víc už ne.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
19.8.21 21:30
@jaia00 píše:
Ja som chodila na bigram jogu, co sa tiez cvici vo vysokych teplotach, ale je presne stanoveny sled cvikov, kazda hodina je teda rovnaka. A mne ta teplota fakt sadla, cvicilo sa mi v tom velmi dobre a bola som z toho plna energie a pozitivne naladena. Ale neschudla som tym.

Nezhubla? To mě překvapuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
19.8.21 21:32
@Fiducia píše:
Já měla zpočátku taky hlad a chutě :oops: Ale dobrý, dojížděla jsem to zeleninou a už to není potřeba, hlad mezi jídly nemívám. A ani chutě, pokud doma není otevřená čokoláda, tak si nevzpomenu :lol: Jedu teď půl roku. Předtím přes rok, hubnutí a udržování. Pak jsem otěhotněla, a přibrala :roll:

Kouknu na tu Tvou jógu. melo to výsledky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1455
19.8.21 21:37

Jdu do toho! Potrebuju tak 8kg :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie