Do Vánoc 2021 zhubnu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10726
20.8.21 09:10

Myslíte, holky, že se dá zhubnout i na elektrokotle? Že zase dál dojedu než na manuálu. jasne, že si nezapnu total bezovladač.

A kdo z vás je přes jógu? Je nějaká hubnoucí? Jeden tip už jsem tu dostala.

A kdo z vás cvičí večer? Jsem tu koukala na studiový hodiny, dobrý, ale od půl 8 večer, to už bývám tuhá… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
20.8.21 09:12
@FlorenceF Jenkins píše:
Ja v procesu taky. Ale co si budeme povidat, najednou -2kilka, huraaa, zhubla jsem, pak sežeru rohlik a kilko je zpatky. :roll:Dala bych patek, at je kdyztak o vikendu prostor pro sacharidovou vlnku a cloveka to nedemotivuje, což? Pak tu muzeme hromadne jasat

Jak vypadá v praxi 1 sacharidová vlnka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
20.8.21 09:14
@negra píše:
No jo, jedině, že bych si psa půjčila…kolik jsi psovi denně dávala? To totiž vůbec není marný, :srdce: to je - 2 kg za měsíc.

No ja ho mam 2 mesice a myslim, ze mi s tema 4 kilcama dost pomohl :P cca hodku denne, 5× v tydnu, vzdycky jsem zpocena, i kdyz jenom jdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
20.8.21 09:16
@negra píše:
Myslíte, holky, že se dá zhubnout i na elektrokotle? Že zase dál dojedu než na manuálu. jasne, že si nezapnu total bezovladač.

A kdo z vás cvičí večer? Jsem tu koukala na studiový hodiny, dobrý, ale od půl 8 večer, to už bývám tuhá… :roll:

Ja chodim vecer ven s tim čoklem, jinak jsem cvicila, po uspani prcka. Dej si v 6 kafe, v 8 budes jeste cajk a zaroven se do tech 11 stihnes uklidnit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
20.8.21 09:18
@negra píše:
Jak vypadá v praxi 1 sacharidová vlnka?

Ehm…no, tak to na tebe prijde krize (nebo oslava nebo nejakej vylet, kam si neprichystas krabicky nebo tak neco), das si sladke nebo pivko nebo tak neco…a hned kilo a pul nahore, ze. Takze deprese, zmar, slzy v ocich, ze ja krava…ale kdyz se pokracuje v rezimu, tak do 3 dnu je clovek na svym, ten vykyv se normalne vstreba :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24190
20.8.21 09:20
@Eliška píše:
Jedla jsem tak v zimě a hubla jsem. Ale vydržím to pár měsíců, pak už jsem unavená a rozjím se a kila jsou zpátky.
Ty snídaně (kaše) mám stejné/podobné. Sacharidy ale musím mít dost omezené (určitě nemůžu jíst třeba 200 g brambor a pak ještě jiné sacharidy), jinak nehubnu.

Já bych taky ani 200 g brambor nedala, tolik bych toho nesnedla. Plus tedy ještě maso a zeleninu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24190
20.8.21 09:28
@Lily-of-the-valley píše: :lol: to abych si pořídila váhu. :lol:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24190
20.8.21 09:33
@negra píše:

A kdo z vás cvičí večer? Jsem tu koukala na studiový hodiny, dobrý, ale od půl 8 večer, to už bývám tuhá… :roll:

Chodím na jogu, nebo spíše chodila. Od září pokud bude, tak budu chodit znovu.

Jinak já většinou cvicim odpoledne či večer, jóga mi začínala v 19 hodin. Jen teď na ty vedra jsem běh přesunula na rano či dopoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24190
20.8.21 09:35
@FlorenceF Jenkins píše:
Ehm…no, tak to na tebe prijde krize (nebo oslava nebo nejakej vylet, kam si neprichystas krabicky nebo tak neco), das si sladke nebo pivko nebo tak neco…a hned kilo a pul nahore, ze. Takze deprese, zmar, slzy v ocich, ze ja krava…ale kdyz se pokracuje v rezimu, tak do 3 dnu je clovek na svym, ten vykyv se normalne vstreba :P

Tak tyto “sacharidove vlnky” jsem měla teď o prázdninách nějak často :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24190
20.8.21 09:36

Jinak já se zvazim v sobotu rano, dnes jsem to nějak nezvládla. Ale nemyslím si, že ta hodnota bude nějak jiná než dnes. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13990
20.8.21 09:38
@elen-ka píše:
Já bych taky ani 200 g brambor nedala, tolik bych toho nesnedla. Plus tedy ještě maso a zeleninu.

Já potřebovala dohnat sacharidy v tabulkách, měla jsem k tomu jen trochu šunky a cibulku, prostě ty čerstvé nakopany brambory jsou pro mě jedlý na max.

Jinak hlásím 81 kilo :oops: jsem na návštěvě u mamky a tahle vaha mi před pár týdny hlásila 83, ale nevím nakolik se ji dá věřit. :lol: navíc to bylo po nedělním obědě, tak těžko soudit, uvidíme příští týden. Ale asi si fakt váhu koupím i domů, nevím jak bych se sem nenápadně sáčkovala každý pátek. :lol:

Merim 168 cm. Když jsem kolem 20 měla 55 kg (sportem), bylo to už docela moc. Fakt dobře jsem vypadala kolem 60-62 kg, momentální cíl je dostat se pod 70. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24190
20.8.21 09:39
@Lily-of-the-valley píše:
Já potřebovala dohnat sacharidy v tabulkách, měla jsem k tomu jen trochu šunky a cibulku, prostě ty čerstvé nakopany brambory jsou pro mě jedlý na max.Jinak hlásím 81 kilo :oops: jsem na návštěvě u mamky a tahle vaha mi před pár týdny hlásila 83, ale nevím nakolik se ji dá věřit. :lol: navíc to bylo po nedělním obědě, tak těžko soudit, uvidíme příští týden. Ale asi si fakt váhu koupím i domů, nevím jak bych se sem nenápadně sáčkovala každý pátek. :lol:

Aha. Já právě tolik brambor nedam ani normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13990
20.8.21 10:17

@elen-ka jo dodám že to bylo v uvarenem stavu. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
20.8.21 10:20
@elen-ka píše:
Tak tyto “sacharidove vlnky” jsem měla teď o prázdninách nějak často :oops:

No, ne ze bych to neznala🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
20.8.21 10:21
@Lily-of-the-valley píše:
Já potřebovala dohnat sacharidy v tabulkách, měla jsem k tomu jen trochu šunky a cibulku, prostě ty čerstvé nakopany brambory jsou pro mě jedlý na max.

Jinak hlásím 81 kilo :oops: jsem na návštěvě u mamky a tahle vaha mi před pár týdny hlásila 83, ale nevím nakolik se ji dá věřit. :lol: navíc to bylo po nedělním obědě, tak těžko soudit, uvidíme příští týden. Ale asi si fakt váhu koupím i domů, nevím jak bych se sem nenápadně sáčkovala každý pátek. :lol:

Merim 168 cm. Když jsem kolem 20 měla 55 kg (sportem), bylo to už docela moc. Fakt dobře jsem vypadala kolem 60-62 kg, momentální cíl je dostat se pod 70. :oops:

To dáš :hug: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková