Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@FlorenceF Jenkins píše:
To je diky tomu čoklovi, kolikrat bych se fakt nedonutilaTak dame nejaky vážící den? At je motivace hejbnout zadkem?
@FlorenceF Jenkins píše:
To je diky tomu čoklovi, kolikrat bych se fakt nedonutilaTak dame nejaky vážící den? At je motivace hejbnout zadkem?
Kdykoli, vážím se denně ![]()
@Fiducia píše:
Kdykoli, vážím se denně
Ja v procesu taky. Ale co si budeme povidat, najednou -2kilka, huraaa, zhubla jsem, pak sežeru rohlik a kilko je zpatky. ![]()
Dala bych patek, at je kdyztak o vikendu prostor pro sacharidovou vlnku a cloveka to nedemotivuje, což? Pak tu muzeme hromadne jasat
@FlorenceF Jenkins to znám
Přesně proto se vážím denně, vím, jak se váha chová ![]()
Pátek je fajn. Hlásím 70,1
@Fiducia píše:
@FlorenceF Jenkins to známPřesně proto se vážím denně, vím, jak se váha chová
Pátek je fajn. Hlásím 70,1
Mrcho
hlasim 77,5 ![]()
Jo, cil je 70
@Fiducia píše:
Kdykoli, vážím se denně
To se mi neosvědčilo, vážila jsem se denně, ale nic vic jsem nedělala… ![]()
@FlorenceF Jenkins píše:
Jj, moje babu rika, ze kdo si chce udrzet postavu, ten kazdy den růčo a hezky rytmicky (ve stoje ohnuta) vytre podlahy v celem barakutak si to obcas hazu a je to teda kostitřas a hezky se zapotim
Na tom dost bude, ale my bydlíme v bytě, že bych ho vytrela dvakrát? ![]()
@Fiducia píše:Taky měřím 164
Cíl 65
To by se mi taky libilo, ale to jsem mela naposledy asi v 17 a pak jednou po sileny drine po prvnim porodu. Ale to jsem teda drela jak vul a neudrzela
takze ted bych to rada uvedla do souladu s realitou. Jdu teda hnout zadkem ![]()
@negra píše:
Na tom dost bude, ale my bydlíme v bytě, že bych ho vytrela dvakrát?
@FlorenceF Jenkins píše:
No jo, jedině, že bych si psa půjčila…kolik jsi psovi denně dávala? To totiž vůbec není marný,
to je - 2 kg za měsíc.
@negra píše:
To se mi neosvědčilo, vážila jsem se denně, ale nic vic jsem nedělala…
Mě to vyhovuje
Stíhám vážení ráno, večer a mezi tím kompletní péči o domácnost i rodinu ![]()
@FlorenceF Jenkins píše:
To by se mi taky libilo, ale to jsem mela naposledy asi v 17 a pak jednou po sileny drine po prvnim porodu. Ale to jsem teda drela jak vul a neudrzelatakze ted bych to rada uvedla do souladu s realitou. Jdu teda hnout zadkem
Vsadím se, že jsi taky vysoká
S mojí výškou je každý kilo znát. Nutno říct, že to beru, jak to je ![]()
@Lily-of-the-valley píše:to abych si pořídila váhu.
Mě se rozbila, elektronická, na manuální nějak blbě vidím a když se pohnu, váží jinak. nemate nekdo tip na tu el.vahu?