Do Vánoc 2021 zhubnu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35417
18.8.21 11:05
@JednaPrazacka píše:
Pridavas se jo? :kytka:

Jasně :dance: Jestli mě berete? Já už hubnu půl roku :palec: Už zase :oops:
Jedu Kalorické tabulky, hubnu po porodu. 164/70/35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35417
18.8.21 11:25

@Eliška taky mám reflux a žlučník a další zažívací obtíže. No, co chci říct. Já jím skoro furt :mrgreen: Rozdělila jsem si jídlo do 5 6 klidně 7 porcí. Jím tak, aby bylo malé množství do břicha, ale výživné potraviny. Třeba k svačině hrst mandlí, Jablko. Malé, nebo půlka. Kafe a oplatku, půl raw, nebo proteinový tyčinky… Postupně se mi žaludek zmenšil, a nemám hlad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
18.8.21 11:44

Super držím moc palce! Důležitá je pevná vůle:) já držím dietu od března kdy k nám přišel covid a nemohli jsem nic moc dělat, tak jsem začala pomaloučku běhat. Dole mám -15 kg a stále bojuji :) V listopadu jsem si pomohla i reduxilem, který také dost pomohl a nastartoval organismus :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17988
18.8.21 11:54
@Fiducia píše:
@Eliška taky mám reflux a žlučník a další zažívací obtíže. No, co chci říct. Já jím skoro furt :mrgreen: Rozdělila jsem si jídlo do 5 6 klidně 7 porcí. Jím tak, aby bylo malé množství do břicha, ale výživné potraviny. Třeba k svačině hrst mandlí, Jablko. Malé, nebo půlka. Kafe a oplatku, půl raw, nebo proteinový tyčinky… Postupně se mi žaludek zmenšil, a nemám hlad.

Supr, treba si poradime :)
Ja toho dost nemuzu - napr. jablko, syrova mrkev a dalsi mi delaji zle. V cervenci me chytl zlucnik, takze ani orechy ted nejim. Souhlasim - male porce a casto. Ale hlad pri omezeni jidelnicku mam :(
Jo, podle kalor. tabulek se mi tam fakt zadna oplatka nevejde. Kdyz jsem jela poctive podle nich, hubla jsem, ale veslo se max. bobulovite ovoce, jinak sladky nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24190
18.8.21 12:17

Ahoj holky, přidám se k vám. Motivaci mám, jen mi chybí vůle a vytrvalost. Nejvíce mě po zhubnutí zradily chutě na čokoládu, které mi pak rozjely chutě na sladké všeobecně a už jsem se vezla :(

Mate nějaký tip na to, jak si váhu/ postavu udržet? Jak případně zapracovat čokoládu do jidelnicku?

Zatím jsem začala pracovat s cca 75% čokoládou, kterou si dávám na kaši, do bílého jogurtu (a delam si z toho stracatela jogurt :mrgreen: ) apod. Také zkouším si dělat zdravou “nutelu” z mandloveho másla, ale po přidání kakaa je to takové hořké, to ještě nemám vychytane.

Jinak pohyb zkouším zpravidelnit, od května jsem začala trénovat běh s max. délkou 5 km. Také sem tam cvicim videa od fitfab. Přiznám se, že pro mě jsou zatím top, Jani jich celkem dost v různých stylech a obtížnosti a pro mě asi nejvíc, že jdou v češtině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
18.8.21 13:00

Ty jo, tady se to rychle rozrostlo :palec:

@Ladein ako si si v hlave spracovala to emocne jedenie? mala si nejaky kurz, knizku, ci len nejake samouvedomenie? Ja som emocny jedlik tiez, ale nejak s tym neviem nalozit :think:

@JednaPrazacka ja som pred snad uz nejakymi 6 rokmi cvicila program Insanity od Shauna a musim povedat, ze taku postavicku som nemala ani ako nactka… Totalna pecka. Tak som sa do toho pustila aj po prvom porode a na poporodne telo u mna bieda. Nepomohlo vobec, stred tela mizerny, necvicila som to vobec kvalitne a nic nezhubla :? :,( Teraz sa zameriavam na cviky pre zeny po porode, oproti Shaunovi nuda na umretie, ale na moje telo to ma podstatne lepsi ucinok. A ani sa tak nenadriem. Len pri dvoch detoch sa mi da cvicit len na ukor spanku a to sa malokedy presvedcim :roll:

A vsetky, co zapisujete do kalorickych tabuliek, mate moj obdiv :potlesk:
Skusala som snad tyzden a ani jeden den sa mi nepodarilo zapisat vsetko. Uplne neschopna v tomto smere :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
18.8.21 13:26

Já se taky přidávám, m dvě malé děti a asi 10 kg přebytečných tuku. ;) Od září budou obě chodit do školky, tak snad budu mít cs i na cvičení. Zatím ho moc není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
18.8.21 13:59

Sakra, nestíhám ani docitat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35417
18.8.21 19:22

@Eliška tyjo a já si právě díky tabulkám tu oplatku můžu dát :think:
A zhubla jsem 15 kilo a teď zas 10 z těch 13 v těhotenství nabraných zpátky :oops:
@elen-ka já si čokoládu normálně dám. Občas a kousek. Jak píšu výš, používám tabulky a vždycky se kousek vejde :dance: A někdy si dám víc :oops: :roll: A nehrotím se, prostě jedu dál, i když to hodí třeba kilo, nebo pár dnů hřešení.
Mám to napořád, a nikdy si už nedat, to nejde. Tak se holt hlídám hlídám, újezdu a pak se zase hlídám, nutím se cvičit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
18.8.21 19:47

Já se zítra nehnu… dneska rano 20minut stepper, a za cely den v nohách 15tis kroku 😩

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24190
18.8.21 19:53
@Fiducia píše:
@Eliška tyjo a já si právě díky tabulkám tu oplatku můžu dát :think:
A zhubla jsem 15 kilo a teď zas 10 z těch 13 v těhotenství nabraných zpátky :oops:
@elen-ka já si čokoládu normálně dám. Občas a kousek. Jak píšu výš, používám tabulky a vždycky se kousek vejde :dance: A někdy si dám víc :oops: :roll: A nehrotím se, prostě jedu dál, i když to hodí třeba kilo, nebo pár dnů hřešení.
Mám to napořád, a nikdy si už nedat, to nejde. Tak se holt hlídám hlídám, újezdu a pak se zase hlídám, nutím se cvičit.

No právě, chci si najít nějaký režim, který bude na pořad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
18.8.21 20:53
@Eliška píše:
Ahoj, pridavam se, chci tak 5 kg dolu. Uz se mi podarilo nekolikrat par kg shodit, ale vzdycky se zas vratim a k tomu se plizive vzdycky prida jedno dve kila.
Muj hlavni problem je pocit hladu pri omezeni jidelnicku - mam reflux, a kdyz mam prazdny zaludek, tak me boli.

Ahoj, mam taky reflux plus vredy. Akorat, zr ja chci dolu aspon 20kg :pocitac:
Jen nevim, jak to spojit s zaludecni setrici dietou, ptz dost potravin, co je v redukcnim jidelnicku, se v zaludecni setrici diete nesmi :zed:
Jak to praktikujes ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
18.8.21 21:00

@Fiducia a @Eliška Tak s refluxem a dalsimi travicima potizema jsme tu uz tri :mrgreen:

Ale teda @Fiducia zavidim, ze muzes orechy 8o Me na reflux (a vredy a zanet zaludku a jicnu) prisli loni na podzim a teda treba oloupane jablko jsem si poprve dovolila (odvazila) zkusit az pred mesicem nebo kdy :lol:
Doted drzim zaludecni setrici dietu celkwm dost prisne, ptz me ten zaludek fakt boli, kdyz jako neco zkusim :roll:
Az tak mesic dva pomalounku zkousim. Treba to jablko nebo okurek jsem zkusila a dobry. Ale treba domaci suchy cliboch, to byly bolesti horsi jak porod :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35417
18.8.21 21:48

@Spendlicek vředy jsou nepříjemný, to je dobře, že jsi opatrná :hug: Jinak mi není co závidět. Já jsem zejména příšerně neukázněný pacient :roll: Ořechy teda opravdu snáším, ale já si občas něco dám, i když vím, že mě bude bolet žaludek, pálit žáha, ceně žlučník a stihne průjem :oops:
Nevím, co je cliboch? Ani Google si neporadil. Ale jestli je to kynuté, tak to chápu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
18.8.21 22:33
@negra píše:
Sakra, nestíhám ani docitat

Tak to ja taky ne, uf, jdu na to, ted jsem teprve dorazila se smeckou domu. Pocita se do cviceni 5km chuze s ditetem v nositku? :lol: No a presne proto ja proste nikdy nezacnu snad :zed: zasekla jsem se v praci a jestli se premluvim aspon na 15min cviceni, budu stastna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková