Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Obloukem bych se vyhla vsem dietam. Jez zdrave. Primerene sportuj. Podle toho, co te bavi. Moc to neres. 50kg je krasna vaha. Naposledy jsem ji mela asi ve 12 letech a to jsem byla furt zdrave hubena(tak do druheho tehotenstvi). Bud spokojena sama se sebou. Uzivej zivot.
@Anonymní píše:
Dobrý den je mi 13 let a chci zhubnout mám 50 kg co mám dělat?
Záleží, zda jsi holka/kluk a kolik měříš. Ale na tvůj věk je to fakt krásná váha. Já ve tvým věku vážila 55 a postavu jsem měla hezkou, takže mi prosím napiš výšku ![]()
Netrap se, kolik vážíš, užívej života a neřeš takové věci, jsi krásná ![]()
Tak záleží na výšce, stavbě těla.. Já třeba měla ve 13 asi 56/168, a fakt jsem
byla brána za hodně tlustou a nosila jsem velikost 40/42 (některé kalhoty z té doby jsem pak nosila ještě po porodu).
Při mé výšce měly holky tak o 5 kg míň, většina holek kolem 160-165 měla 40-45 kg. Já teda nehubla, prostě jsem počkala, až z toho vyrostu, a do 20 jsem přidala ještě 8 cm (a 8 kg
) a dostala se menší velikosti. Ale jedna moje spolužačka fakt hubla - v primě měla 172/65, v sextě 181/59 a ta si psala stravovací deníky a chodila běhat…
Údajně se pod 47 kg ztrácí menses, nevím, nemám to ověřené. Zkus si o tom něco zjistit. Dík.
@Anonymní píše:
@Takco A co je Menses?
Mam na mysli menstruaci.
@Oriseka píše:
Obloukem bych se vyhla vsem dietam. Jez zdrave. Primerene sportuj. Podle toho, co te bavi. Moc to neres. 50kg je krasna vaha. Naposledy jsem ji mela asi ve 12 letech a to jsem byla furt zdrave hubena(tak do druheho tehotenstvi). Bud spokojena sama se sebou. Uzivej zivot.
Přesně tak, zatím má čas hubnout..
@Anonymní píše:
@Kacabama Ale chtěla bych mít alespoň 45 kg
Proc? 50 kg je uplne v pohode. Podle BMI mas optimalni vahu.
Dobrý den je mi 13 let a chci zhubnout mám 50 kg co mám dělat?