Hubnutí

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
b22
273
2.8.19 08:17

@zuzkap píšu zprávu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.8.19 17:27

@zuzkap Čau! Mě strašně pomohly funkční nápoje co mi poradila kamarádka z Anglie. Přibrala jsem se Sophie 25kg 😳 Dáš si - nejlépe na lačno - 30 minut před jídlem drink, máš na výběr kafe, horkou čokoládu nebo juice. Mě se teda po tom na lačno dělalo blbě, takže jsem to upravila na půl hodky před obědem místo před snídaní 🤷‍♀️ Potlačuje to chuť k jídlu, metabolizije tuk díky termogenní složce, takže to zároveň funguje jako spalovač. Zase se vejdou do 26 džín 🙏. Je to americká společnost a dá se to normálně objednat online.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33441
26.8.19 17:34

@IvaTheDiva No, ono stačí zapojit mozek a dát tělu co potřebuje, pravidelně jíst a hodně pít + pohyb. Pak není třeba žádný funkční nápoj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
26.8.19 18:08

@IvaTheDiva Se „spalovači“ bych ale byla poměrně opatrná, protože např. často používaný kofein ve vyšších dávkách, které obsahují některé produkty, může také způsobit závažné zdravotní problémy. ;) A čerstvé potraviny prostě nenahradí nikdy nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.3.21 20:08

Ahoj, chci se zeptat, jestli někdo neví, jestli při hubnutí můžu jíst nakládané okurky a zeleninu, mam je moc ráda. Dik

:)
  • Citovat
  • Upravit
4164
15.3.21 20:32
@Anonymní píše:
Ahoj, chci se zeptat, jestli někdo neví, jestli při hubnutí můžu jíst nakládané okurky a zeleninu, mam je moc ráda. Dik:)

Jasně že můžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5072
15.3.21 20:58
@Karamba2020 píše:
Jasně že můžeš.

To záleží na dietě. Existuje taková, kdy se nesmí jíst zelené věci např.: špenát, brokolice, hrášek a právě okurky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
17.11.21 18:23

Zítra začnu ????

Ahoj 🙂 od zítra už chci opravdu začít. Tak mě napadlo jestli se některá nechcete přidat a navzájem se povzbuzovat 😊.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
17.11.21 18:41
@Kik96 píše:
Ahoj 🙂 od zítra už chci opravdu začít. Tak mě napadlo jestli se některá nechcete přidat a navzájem se povzbuzovat 😊.

Já už těch zítřku měla :( uplně mě to už se.re…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
17.11.21 18:46

@Veru1987 to znám.. a bohužel dost dobře :( ale kdybys měla zájem byla bych ráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
17.11.21 18:55
@Kik96 píše:
@Veru1987 to znám.. a bohužel dost dobře :( ale kdybys měla zájem byla bych ráda

joo můžeme to zkusit, třeba nás to nakopne, klidně napiš do zprávy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.1.22 15:56

Hubnutí nabízím jakekoli navod navod na hubnuti zhubnul jsem 69kg za 1rok bez cvičení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
8.7.22 12:01

Ahoj, nemáte prosím někdo zkušenost s tímto kurzem na hubnutí? Je to Centrum Radosti dělají teda co jsem pochopila jak fyzicky tak online, ty výsledky klientů a celkově prezentace mi přijde důvěryhodná https://centrumradosti.cz/kurz/ budu ráda, za info pokud máte zkušenosti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
11.5.23 07:22

Diskuze je už trošku starší, ale řešily se tady různé druhy diet, máte někdo zkušenost s nějakou keto dietou a keto produkty? Nejím moc sacharidy, dráždí mi žaludek a rozhazují tlak, tak spíš bych chtěla něco s minimem sacharidů. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
naty9697
17.5.23 15:04

@AttyTiria
Ona obecně nízkosacharidová strava a keto je zaměřena na minimum sacharidů, takže je vlastně na tobě, kolik si jich do diety a jaké zařadíš. Já si kupuju balíčky z ketofit, kdy ty produkty právě obsahují minimum sacharidů a jsou chuťově dobrý.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex