Hubnutí po Metforminu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
19.6.24 17:37

Hubnuti po Metforminu

Jiz vyreseno

Příspěvek upraven 19.06.24 v 20:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7948
19.6.24 18:08

Po metforminu se nehubne, nebo třeba jen minimálně. Výraznější váhový úbytek bych nečekala. Doufám, že si kamarádka alespoň zjistila zda nemá nějakou kontraindikaci užívání metforminu, protože pak může být i nebezpečný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6914
19.6.24 19:06

Jsi padlá na hlavu? Opravdu tohle může napadnout příčetného člověka?
Začala bych psychoterapií, potřebuješ ji jako sůl.
PS: Metformin jsem brala 2 roky a nezhubla ani deko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6914
19.6.24 19:08
@Lucka1111 píše: Více

Je to lék předepisovaný lékařem a není určen jen diabetikům. Předpokládám, že ona kamarádka ho brala řádně dle indikace lékaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7948
19.6.24 20:09
@Lojzísek píše: Více

no mě z toho dotazu přijde, že ho snad i ta kamarádka brala bez indikace. A metformin je hlavně antidiabetikum, v SPC je jedinou indikací diabetes mellitus 2.typu. Ale jsou i některé off label indikace kde se používá (syndrom polycystických ovarií a nealkoholická jaterní steatosa). Ještě se doporučuje i u prediabetiků, takže na předepsání vlastně stačí jen lehce zvýšená glykemie, hlavně u pacienta s nadváhou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6914
19.6.24 20:42
@Lucka1111 píše: Více

Jj, vím, ale nechce se mi věřit, že by byl někdo tak na palici, aby si ho načerno sehnal a užíval místo toho, aby nežral a hýbal se (v případě nezdarů oslovil odborníky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21509
19.6.24 21:07
@Lojzísek píše: Více

Tak to jsi nečetla tu diskusi, kde si zakladatelka sehnala adipex pochybného původu a složení, zobala to jak lentilky a ještě to kombinovala s dalšími léky se stejnou účinnou látkou. A strašně si pochvalovala, jak krásně hubne. Akorát pak začala kolabovat a krvácet a strašně řešila, jestli umírá nebo ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková