Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky, není tu někdo z Písku a okolí, kdo má v plánu hubnout? Já sama mám v plánu 30 kilo. Nenajde se tu někdo, kdo by si rád s někým popovídal a poreferoval třeba u kávy své zkušenosti a sdílel své postupné úspěchy?
@poirot HUBNUTÍ V PÍSKU
super název diskuze… otvírám v domnění, že se dozvím nějakou novou metodu a už si představuji, že se zahrabu do písku a zhubnu
a on je to prachobyčejný český Písek ![]()
@birma no přesně Říkám si jak se hubne kdyz se zahrabu do písku ![]()
Tak to je nás víc co by se nechaly zahrabat do písku a zhubly by
![]()
@birma
diskuzi jsem otevřela ze stejného důvodu. Chtěla jsem vědět, co je to zase za novou metodu, o které jsem nevěděla. Jsem ráda, že teď nemohu jezdit na dovolenou někam k moři či někam do pouště. Mrzelo by mne, že nemám šanci zhubnout bez této nové metody. ![]()
Jéé holky, to mě vůbec nenapadlo, že může dojít k takové záměně.
Moc se omlouvám těm, které jsem tak napálila
Když tak mi poraďte, jak mám změnit název diskuse, aby nedocházelo ke zbytečným záměnám. Díky a nezlobte se.
@Eveelin píše:
Ráda bych se přidala… Ale jsem od Prahy
Myslím, že to asi nevadí, ne?
Cíl máme stejný a třeba by to vedlo i k tomu, že by sis výlet do Písku (mimochodem - není prachobyčejný, jak tu někdo psal
) uděláš. A alespoň se budeme moci nějak povzbuzovat a dávat tipy a předávat zkušenosti. Už jsem 14 dní vydržela, ale už mám pár dní na hlavu doma s manželem
, tak jsem dnes hřešila od rána. Ale jsem ještě víc naštvaná, než jsem byla předtím, takže jsem si řekla, že mi nikdo moje úsilí kazit nebude. Ráda bych to zhubla do Vánoc, pokud to půjde nějakou rozumnou cestou. Ani ta váha nemusí být přesně 30 kilo. Jde mi o to, abych se zase mohla navléknout do svých starých riflí. To bude pro mě priorita. Jak jsi na tom ty Eveelin?
Ahoj, jsem u Písku. Rada bych se pridala. Muj cil mim.10 kilo
Akorad nemam tušení kde zacit
No vim co mam jist, ale nejak js to moc neresila
Az ted co mi váha ukazala o 4 kg vic. Premyslela jsem o o nějaký poradne
Co ty?
Dobré ráno děvčata
, to se máte, že nepotřebujete zhubnout tolik. @AjaPol O poradně jsem nepřemýšlela. Za ta léta, co se snažím se sebou něco udělat a už se mi to párkrát povedlo (ale pak jsem začala zase žrát), načetla jsem toho taky dost, tak mi přijde zbytečné chodit a hlavně platit nehorázné sumy výživovým poradcům. Ještě navíc nutí klienty, aby si kupovali jejich produkty, které také nejsou laciné. A i když nepotřebuješ zhubnout @rigousek, tak třeba bys chtěla postavu zpevnit. Co kdybychom stanovili tedy nějaký datum za 14 dní, třeba se ještě někdo od Písku ozve a přidá se k nám. Odkud holky jste? Já jsem v Písku vyrostla a teď bydlím u Kestřan.
@Eveelin nechtěla by sis také udělat výlet do Písku, že bychom udělali úvodní setkání všichni společně, a pak bychom se spolu mohli třeba za nějakou dobu opět sejít a vidět na sobě úspěchy
Třeba by nás i toto motivovalo. Protože změny jsou vidět na někom vždy, když ho nějaký čas nevidíš.
Co vy na to?
Tak bychom stanovili datum na 31. 7. nebo 1. 8. (čtvrtek, pátek, jak se to bude ostatním hodit). Rovnou by nám to vycházelo i od začátku měsíce. Uvidíme, co ještě na to ostatní. Ale už teď se těším. Co na Moravě, jedete na dovču?
To je hrozny holky… chcete hubnout, nebo o tom kecat u kavy? Nejde mit oboji ![]()
@mirka76 píše:
To je hrozny holky… chcete hubnout, nebo o tom kecat u kavy? Nejde mit oboji
Chceme hubnout. Ale myslím, že je to lepší ve více lidech. Jednak si můžeme vyměnit nějaké zkušenosti a hlavně to může být pro nás (nebo alespoň tedy pro mě určitě) motivace, když uvidím, jak někdo v mém okolí zhubl. Povzbudí mě to v tom, jít dál a vydržet.