Hudba miminku v tehotenstvi

8
5.12.22 17:10

Hudba miminku v tehotenstvi

Ahoj holky, jak jste pousteli miminku hudbu? Pokladaly jste na brisko sluchatka pripadne mobil? Jsem 28tt a prilozila jsem na par minutek mobil k brisku tk nevim jestli mobil neni skodlivy? Dekuji :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35930
5.12.22 17:13
@Nikuša96 píše:
Ahoj holky, jak jste pousteli miminku hudbu? Pokladaly jste na brisko sluchatka pripadne mobil? Jsem 28tt a prilozila jsem na par minutek mobil k brisku tk nevim jestli mobil neni skodlivy? Dekuji :*

Nic takovýho jsem nedělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1699
5.12.22 17:24

Ani já jsem nic takovyho nedělala. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
5.12.22 17:30
@Nikuša96 píše:
Ahoj holky, jak jste pousteli miminku hudbu? Pokladaly jste na brisko sluchatka pripadne mobil? Jsem 28tt a prilozila jsem na par minutek mobil k brisku tk nevim jestli mobil neni skodlivy? Dekuji :*

K břichu jsem nic nepřikládala…jsou to blbosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.12.22 17:33
@Nikuša96 píše:

Moje si užívá grind v autě.. když je chvilka klidu a jedu sama :mrgreen: :lol: a že si to fakt osolím. Jinak nepoustim, tohle šlo vždy mimo mou osobu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11845
5.12.22 17:45

Vyloženě břichu sem hudbu nepostela ale pouštěla sem si hudbu normálně buď doma a nebo v autě..zvlášť když sem jela sama, to sem si ji dávala i dost nahlas takže mimčo určitě něco slyselo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15517
5.12.22 17:53
@Nikuša96 píše:

Tohle jako fakt myslíš vážně? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
5.12.22 18:09

Mobil bych fakt nepřikládala, to záření fakt není zdravé. Hudbu pouštím normálně;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
5.12.22 18:22

Tak to me nenapadlo :lol:..ale jako furt jsem si zpivala a furt dokola poslouchala les miserables a dceru to teda nejak neovlivnilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3027
5.12.22 18:29

My pouštěli „břichu“ každý večer stejnou ukolébavku jako experiment, jestli na to bude mimino nějak reagovat, až bude na světě.
Odpověd je ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
5.12.22 18:32

Mobil bych neprikladala, ani sluchátka. Ale je prokazane, ze pokud budes například každý den uz v těhotenství číst, zpívat to samé, dítě to po porodu zná. Ublížit to nemůže, když je to první a máš na to čas, do toho, na techniku bych se ale vykaslala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9779
5.12.22 18:34

Jsem poslouchala v autě. Rammsteiny a AC/DC. Mimino pak při jejich puštění v autě spalo :mrgreen: K břichu jsem nic nedávala ani jsem na něj nemluvila, přišlo mi to střelené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
5.12.22 18:40

Delala jsem to pouštěla jsem ukolébavku kterou jsem měla v kolotoči nad postýlku ( doufala jsem že by to mincí teoreticky mohlo pomoct usnout) pokud to pomáhalo tak prvních pár dní co jsme přijely z porodnice to ještě mincí úplně nervalo non stop…

Já osobně bych si být tebou hudbu klidně pouštěla ale je to spíš pro tebe pusť si takovou která tě uklidní a ten klid pak bude dělat mimcu dobře.

Prokazatelně když jsme měli stresující směnu tak bylo dítě v břicho neklidné.

• Citovat
  • Upravit
14630
6.12.22 09:01

Mě by zajímalo, co jsi mu poustela takového? Baby shark? :P Přijde mi to zbytečné pouštět nějakou extra hudbu do břicha :lol: pust si něco sama, když mas náladu něco poslouchat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
6.12.22 09:38

@Šmoulice Pravděpodobně paní čeká první mimo no…😉

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie