Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, jak jste pousteli miminku hudbu? Pokladaly jste na brisko sluchatka pripadne mobil? Jsem 28tt a prilozila jsem na par minutek mobil k brisku tk nevim jestli mobil neni skodlivy? Dekuji ![]()
@Nikuša96 píše:
Ahoj holky, jak jste pousteli miminku hudbu? Pokladaly jste na brisko sluchatka pripadne mobil? Jsem 28tt a prilozila jsem na par minutek mobil k brisku tk nevim jestli mobil neni skodlivy? Dekuji
Nic takovýho jsem nedělala.
@Nikuša96 píše:
Ahoj holky, jak jste pousteli miminku hudbu? Pokladaly jste na brisko sluchatka pripadne mobil? Jsem 28tt a prilozila jsem na par minutek mobil k brisku tk nevim jestli mobil neni skodlivy? Dekuji
K břichu jsem nic nepřikládala…jsou to blbosti…
@Nikuša96 píše:
Moje si užívá grind v autě.. když je chvilka klidu a jedu sama
a že si to fakt osolím. Jinak nepoustim, tohle šlo vždy mimo mou osobu ![]()
Vyloženě břichu sem hudbu nepostela ale pouštěla sem si hudbu normálně buď doma a nebo v autě..zvlášť když sem jela sama, to sem si ji dávala i dost nahlas takže mimčo určitě něco slyselo
@Nikuša96 píše:
Tohle jako fakt myslíš vážně? ![]()
Mobil bych fakt nepřikládala, to záření fakt není zdravé. Hudbu pouštím normálně;)
Tak to me nenapadlo
..ale jako furt jsem si zpivala a furt dokola poslouchala les miserables a dceru to teda nejak neovlivnilo ![]()
My pouštěli „břichu“ každý večer stejnou ukolébavku jako experiment, jestli na to bude mimino nějak reagovat, až bude na světě.
Odpověd je ne ![]()
Mobil bych neprikladala, ani sluchátka. Ale je prokazane, ze pokud budes například každý den uz v těhotenství číst, zpívat to samé, dítě to po porodu zná. Ublížit to nemůže, když je to první a máš na to čas, do toho, na techniku bych se ale vykaslala
Jsem poslouchala v autě. Rammsteiny a AC/DC. Mimino pak při jejich puštění v autě spalo
K břichu jsem nic nedávala ani jsem na něj nemluvila, přišlo mi to střelené.
Delala jsem to pouštěla jsem ukolébavku kterou jsem měla v kolotoči nad postýlku ( doufala jsem že by to mincí teoreticky mohlo pomoct usnout) pokud to pomáhalo tak prvních pár dní co jsme přijely z porodnice to ještě mincí úplně nervalo non stop…
Já osobně bych si být tebou hudbu klidně pouštěla ale je to spíš pro tebe pusť si takovou která tě uklidní a ten klid pak bude dělat mimcu dobře.
Prokazatelně když jsme měli stresující směnu tak bylo dítě v břicho neklidné.
Mě by zajímalo, co jsi mu poustela takového? Baby shark?
Přijde mi to zbytečné pouštět nějakou extra hudbu do břicha
pust si něco sama, když mas náladu něco poslouchat ![]()