Hudební nástroj, tanec, výtvarka - odkdy chodily vaše děti?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Denis11 - nevím o jak starém dítěti píšeš že se má věnovat 1 kroužku a naplno. U dcery to bylo tak že se ce školce vrhala do každého kroužku s radostí a bylo by pro ní zklamání že by do nějakého nebyla prihlasena. Takže najednou po celou dobu školky měla tanečky, keramiku, anglictinu a flétnu. Poslední rok školky chodila ještě odpoledne 1× týdně na šikovné ruce (taková všeobecná výtvarka) a 2× týdně na aerobic. Jenomže ten kroužek aerobiku je zrovna u této skupiny braný hodně vážně, vím že mají dobré výsledky na soutěžích ale trenérka nám neakceptovala jarní únavu při alergii a tím že by to prý brzdilo celý tým tak nás pro další rok nepřijala. Tak jsme našli jiný, tam to nevadilo a dcera to dělá už 9 let. Do ZUŠ chodila od 10 let a nejednou na zpěv, klavír a hudební nauku, která byla povinná ke klavíru, chodila tam 2 roky a skončila, také ji šlo jen o to naučit se hrát a pak končila. Se sborem končila protože by to nestihala se školou a sportem.
Syn ve školce chodil také všude, protože chtěl být jako sestra.Pak začal s klavírem, ale nebavila ho hudební nauka a spíš ho bavilo hrát klasické písničky a ne vážnou hudbu a na to nebyla ZUŠ pripravená. Takže proto skončil. A pak ho baví cokoliv se sportem ale také ne na závodní úrovni, takže ve škole chodil na florbal, teď rok na tenis, ve kterém se chtěl jen zdokonalit, tak si na rok vybral tento kroužek.
Takže mě nepřijde že bylo nutné vybrat 1 kroužek který podporovat, protože vidím že i střídání různých aktivit není na škodu a dítě to podporuje ve vsestranne činnosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Evka73 mluvim o skoro 13ti lete, ktera ma treninky 4× tydne a dela to na vysoke urovni. Jezdi po svete na MS, ME a pod. Nemluvim o malych detech a uz vubec nerikam, ze je to spatne kdyz toho delaji vic. Precti si odzacatku me prispevky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@elis_an3 píše:
doufala jsem, ze existuje neco, kde ty prcky nekdo povede, nekdo odborny, zkousely jsme neco, co se tady zminovalo, pro maminky s prcky, ale prislo mi to takove…no to co ji doma nabidnu i ja…
Tak ono je právě problém v tom, že s takovými mrňaty se toho o moc víc dělat nedá - maximálně se to dá dělat zábavnější formou než svede maminka, pokud ta to dělá z povinnosti a samotnou ji to nebaví - ale ta obsahová náplň je prakticky stejná.
Neuvažovala jsi třeba o keramice? To si spolu doma vyzkoušíte těžko a většinou to baví i maminky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BohunkaP my jsme dochazely do takoveho toho,,krouzku" kde maminky s prcky zpivaji pisnicky, pak tvori a fakt se mi nelibi, ze vsichni delaje jeden stejny vyrobek, me neslo o to, nutne mit veledilo na lednici, tak tam uz nechodime, to zvladame doma, tak si na neco odborneho pockame dyl nez jsem cekala a treba ji to nebude ani tak brat, jak si ted myslim
ta keramika je dobry napad
po tom kouknu ![]()
- Citovat
- Upravit
@Denis11 - těžko se mi to čte, mám připojení jen z mini mobilu, tak jsem reagovala jen na ten poslední. Ale nemyslela jsem to zle, jen jsem psala o naší zkušenosti 1 kroužek a víc kroužků ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Evka73 taky znam deti, kterym vyhovuje vice cinnosti
a pak jsou deri, kterym vyhovuje jedno
ja tak nejak pocitam s druhou variantou
ale jak bude chtit chodit vsude mozne, tak pokud to nebude flakat, tak bude chodit, kam bude chtit
je fajn mit vsestranne deti
ja treba byla netrpeliva, takze toho mam nacnuteho vice a nic poradne
literarne dramaticky obor na ZUS, fletna, klavir, kytara, nejake sporty ![]()
- Citovat
- Upravit
@Kaczenka píše:
@elis_an3, nemám zkušenosti s Yamahou - hudební školou. Ale myslím si, že je pro děti už od jednoho roku… Docela by mě zajímaly zkušenosti ostatních maminek.
My se synem chodíme od jeho 10m (tzn. téměř 2 roky) a jsem naprosto spokojená. Máme výbornou lektorku a myslím, že i malého to pořád baví
Takže doporučuji!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kaczenka ooo tak to me taky
o tom jsem vubec nevedela, napadla me jen ZUS, centra volneho casu jsou casto (ne vzdy) o nicem a proto jsem zalozila tuto diskusi, abych vedela, jak to kdo ma