Humana

Anonymni
4.8.08 09:42

Humana

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli máte některá zkušenosti s UM Humana 1. Hledala jsem na internetu, ale nikde nic moc není. :(
Předem děkuju za odpovědi Markéta

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
347
4.8.08 12:15

Ahoj, nemam zkusenost s Humana 1, ale zkouseli jsme Humana 2 od 4. mesice a malemu moc nechutnala. Nevim to tedy jiste, mozna mel jen nepapaci obdobi, ale vymenila jsem ji za Sunar a ten bych rekla mu chutna vic. Jinak se mi Humana libila, konzistence i chut byla jako Nutrilon Comfort a za tu cenu vic nez prijatelnou… Akorat byla horsi rozpustnost.Nicmene Vitecek si oblibil Sunar, tak ted pijeme Sunar Premium a Sunar Premium bananovy.
Toz tak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
4.8.08 12:31

Ahoj,

nekoukala jsem na slozeni, ale dceri taky Humana nechutnala. Jinak vypila cokoliv od Nutrilonu ( i pepti - a to doktorka rikala, ze ji to chutnat nebude) az po Sunar, ktery pije dodnes…

Takze spis bych koupila mensi baleni, aby to nebyly vyhozene penize. Nebo jestli nekdo znamy Humanu pouziva, nechat si jednu davku a vyzkouset.

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
4.8.08 15:31

My zkoušely až dvojku nebo trojku? Zkrátka pokračovací. Mě teda nechutnala vůbec, Bára ji pila:D Ale kaše maj výborný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
8.8.08 12:22

nebo zkuste napsat o vzorek. mě vždycky poslali, hami i hipp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
22.8.08 09:46

Humana

Zdravím :D Musím říct, že já mám s Humanou jenom dobré zkušenosti. Můj cvrček si ji oblíbil i když je pravda, že přímo UM Huana 1 jsme moc často neaplikovali:P Ale myslim, že neni problém si někam zkusit napsat o vzorky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
18.11.12 18:03

Ahoj ja tedy pouzivam humanu pro 1 a mala me ji tedy pekne papka! Od porodnice me papkala Bebu, hipp a ted humanu, ale u te zatim zustaneme, protoze je nejlevnsi! Mala je hodna a tak spapka vse!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.12.12 20:53

Ahoj, taky máme teď Humanu 1 a bez problémů. Malému chutná, bříško nebolí, stolička pravidelně a normální. Je levná, kvalitní, ale strašně blbě se shání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
6.12.12 20:59

Ji ji kupuji za 79kc coz je krasna cena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.12.12 23:19

Taky jsem si ji za stejnou cenu objednala na netu a přidala jsem k tomu kaše za 49,– 250g od 4 a 6 měsíce a pár krabic mléka 2 za 128,– 500g takže jsem se dostala na částku za kterou už se neplatí poštovné a vše mi pěkně přivezou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
8.12.12 19:27

Tak to je super a budes pokracovat z 2?Ja mam holcicku 2mesicni a jeste jse me zda brzo nakupovat 2!Ale uz jse tesim na prikrmy az budu moc davat.Zas na druho stranu je dobre davat od 4mesicu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.12.12 10:22

Já ty kaše a mléko 2 koupila protože na to byla akce, ono se to doma nestratí ;) Každopádně budu už jen u Humany, malému to vyhovuje, mě finančně taky ;) Střídat značky by se prý neměli. Nám budou 2 měsíce v neděli. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
12.12.12 13:08

Ale co kdyz maly nebude vyhovovat 2 tak to budu muset zmenit! Ale ja jsi myslim kdyz zmenis znacku ze to taky nevadi, hlavne ze detem to vyhovuje to je dulezite!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.12.12 09:39

Jo to když ti nějaká značka nevyhovuje tak musíš zkusit jinou. Já to myslela tak, že není dobré střídat značky které mu vyhovují, tzn.,že chvíli používat jednu, pak pro zmnu druhou a tak. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
13.12.12 12:31

Ale ja kdyz jsem zkousela asi 3 znacky tak to mymu prckovi vubec nevadilo.Ja bych rekla ze je to vse stejny slozeni jenom jako vzdy platis za znascku, ale to je muj nazor. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová