Humanic - zkušenosti s prací
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
humáč
Na Vaš názor-samozřejmě že je základní povinnost prodavače pozdravit ale néééé do 1 min a ještě Vám to stopnou jděte se podívat na větší prodejnu humanic jak to vubec vypadá pro Vaši názornost. porovnat pár kabelek a jinak celý den sedět je něco jiného než kmitat splavená celou směnu a večer Vás bolí pusa od usmívání a necítíte nohy. a když jste na přední časti sama a máte obskakovat i 5 lidí najednou, hledat zboží na skladě a hlídat zloděje…vemte brigádu a mužu Vám řict že při tržbě denně kolem 180 tis nebudete vědět kde máte hlavu co komu říkáte a zda jste udělala všech 5 kroků co MUSíTE jinak prachy doluuu.ale komu se líbí já mu to neberu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak teda o Humanicu můžu sama povídat dlouhé dny byla jsem tam 5,5roku a je pravda že jsem s toho 3 roky byla na MD, ale stále jsem docházela brigádně, když bylo potřeba tak na skoro všech pobočkách v Praze jsem byla, jelikož nadřízená byla pěkná mrcha a o zástupu nemluvím a tudiž kolektiv se pomalu a jistě rozpadal:-(((( no a podstata je vrácení z MD na jinou prodejnu a více hodin a to 37,5 ve smlouvě a pak ve skutečnosti 65h docela záhul po víkendu CD a pondělí ranní v ut ranní a tak jsem jela od středy do středy 1den volno no prostě, když se chtějí dotyčného zbavit tak vědí jak.
Hnus a doufám že mlýny melou pomalu a jistě a na každého dojde ![]()
- Citovat
- Upravit
práce v humanic
Ahoj holky chci se zeptat na práci v humanic jestli je možný že se tam chtěj před skončením zkušebky zbavit lidí, pomocí nenápadné šikany? ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahoj holky chci se zeptat na práci v humanic jestli je možný že se tam chtěj před skončením zkušebky zbavit lidí, pomocí nenápadné šikany?
tak to se může stát všude.. pokud jde o nadřízené, tak ve zkušební době se nemusí člověka zbavovat nenápadnou šikanou, prostě mu řeknou ať už příští týden nechodí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Humanic
Děvčata, znovu otevírám toto téma..nevíte, jaké jsou plastové podmínky v této době? Konkrétně Mladá Boleslav a okolí. Je pravda, že se dává pití na směnu, očkování.. A v jakém poměru jsou stravenky? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Věra53 plat ti nepovím a stravenky taky ne, pracovala jsem konkrétně v MB asi před 5ti lety, ještě za bývalé vedoucí která tedy byla mrcha…
Teď je tam fajn vedoucí co tu prodejnu kdysi otevírala, kolektiv se trošku prostřídal, ale býval fajn.
K pití, v kuchyňce býval barel s vodou a očkování proti chřipce vždycky nabízeli, nicméně nikdo jsme ho nevyužil.
- Citovat
- Upravit
Jasně, tak že, od toho, že byla vedoucí potvora, se odvijel plat..male prémie, že?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mejdylko píše:
@Krisotka jsem tam dělala 9 měsíců a jsem ráda, že jsem pryč. Ale to bylo před 3ma lety, třeba je to tam už jiný. Kamarádka nastoupila do té samé prodejny po mě a teď je zástupkyně vedoucího.
Není
horší!!!Mám vysokou školu a nemohu sehnat zaměstnání ani jako prodavačka
![]()
- Citovat
- Upravit
@Věra53 píše:
Děvčata, znovu otevírám toto téma..nevíte, jaké jsou plastové podmínky v této době? Konkrétně Mladá Boleslav a okolí. Je pravda, že se dává pití na směnu, očkování.. A v jakém poměru jsou stravenky?
No v Mladé Boleslavi žádné očkování na pití je tam sodobar takže čistá voda. Plat no děs kolektiv jak kdo. Odešla jsem a jsem ráda.
- Citovat
- Upravit