Hurikán Irma

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10844
10.9.17 22:16

Nechápu, proč, když koukám na CNN jsou ty reportéři pořád na dešti. Kameraman je schovanej a on tam stojí ve větru. 8o

Jinak je tam teď „už“ trojka, ale ty vody padá fakt neskutečně 8o.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10844
10.9.17 22:17
@vokishka píše:
@Lumius @terinka4444 bylo to i v jednom díle Bones, ta doktorka právě jela na Floridu po nějakém hurikánu identifikovat ty dávněji mrtvé. Taky nechápu, jak se to stane. Jedině, že se tam nepohřbívá tak hluboko, takže to třeba ta velká voda vyplaví a vítr odnese.

Možná je zvedne podzemní voda. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
11.9.17 02:58
@terinka4444 píše:
Já četla článek( zdroj novinky, nakolik to může být fakt nevím), že se obávají, že to bude vyrvávat rakve s nebožtíkama ze země, že ty jim pak vidí na stromě a různě plavou a špatně se to vrací zpět kvůli identifikaci. No to mi jako řekněte 8o jak jako vyrve rakve z podzemí? 8o

Ten déšť je dost silný, díky větru dopadá pod různým úhlem. Takže pokud pohřbívají relativně melko, tak bych se nedivila, že je to vyplaví - tedy spíš podemele okolo a tím je vynese ven.

• Citovat
  • Upravit
69235
11.9.17 07:09
@lucenka píše:
Ten déšť je dost silný, díky větru dopadá pod různým úhlem. Takže pokud pohřbívají relativně melko, tak bych se nedivila, že je to vyplaví - tedy spíš podemele okolo a tím je vynese ven.

představa jako hrozná, že se kolem povalují rakve s rozkládajícíma se nebožtíkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
11.9.17 07:11

Už je prý na druhém stupni. Podle fotek to tam vypadá děsivě. Snad už mají to nejhorší za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10844
11.9.17 10:58
@terinka4444 píše:
Už je prý na druhém stupni. Podle fotek to tam vypadá děsivě. Snad už mají to nejhorší za sebou.

Kolik je druhý stupeň? 100 mil? To je dost, ale asi už dobrý. Myslím že tam s těma jejich domeckama bude asi planina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
11.9.17 11:07
@Lumius píše:
Kolik je druhý stupeň? 100 mil? To je dost, ale asi už dobrý. Myslím že tam s těma jejich domeckama bude asi planina.

no mě spíš překvapilo na těch fotkách z měst, že všechny ty vysoké domy, u nich to asi nejde nazvat panelákama :mrgreen:, jako stojí, jo městem se žene voda, palmy polámané, ale budovy vapadají netknutě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
11.9.17 11:28

@Ellusa jo, mrakodrap bude ten správný výraz :mrgreen:, se mi nechtělo psát panelák :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10844
11.9.17 17:18
@terinka4444 píše:
@Ellusa jo, mrakodrap bude ten správný výraz :mrgreen:, se mi nechtělo psát panelák :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová