Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lucenka píše:
Pokud vydrží na trojce, tak to už bude celkem běžná síla
ehm ale ono to má sílu 5..nevím kde jsi vzala trojku? ![]()
@Ellusa píše:
@jdukolem Píší to na cnn.com, že oslabila na trojku.
tak já ted četla zprávy z 21:49 ten časosběr a tam je tedy furt 5, ale upřímně bych těm lidem tu 3 přála.. bylo by to lepší pro ně ![]()
@Ellusa píše:
Oni píší, že bohužel očekávají, že to zase zesílí, někde uvádí na 4, jinde dokonce zpět na 5. Ale že to nad tou Kubou trochu zesláblo a večer to spadlo na 3. Každopádně nic moc.
ach kéžby ta 3… i tak je to šílený..
@terinka4444 Mám kamarádku na Key west a druhou kousek od Miami, obě odjely již ve čtvrtek, neměly problém.
Takhle to dopadá, když člověk jde proti přírodě, tahle místa neměla být vůbec obydlena…
Mám na Floridě část rodiny na západním pobřeží..ještě včera to vypadalo, že se jim Irma vyhne, bohužel nyní to vypadá, že půjde přímo přes ně
modlíme se, aby to ve zdraví přežili…
Mám pod Tampou kamaráda na polopracovní dovolené. Co říct.. mám strach, jaký jsem asi nikdy neměla. Pořád kontroluji zprávy, jsme v kontaktu přes Fb. Bere to sportovně, ale čím víc se to blíží, tím víc cítím, že už to tak sportovní není. Jsem vděčná, že bude v domě s nějakými sousedy a ne sám, jak to zpočátku vypadalo. Strašně moc si přeju, aby byl už zpátky doma, nebo alespoň tam, ale v pořádku.
@jdukolem píše:
ehm ale ono to má sílu 5..nevím kde jsi vzala trojku?
třeba na stránkách, které se speciálně zabývají sledováním tropických bouří
a třeba teď už ani nepředpokládají, že by na Floridu doputoval jako 5. Bude tam jako 3 nebo 4.
@lucenka modle modelů to vypadá, že se to Miami úplně vyhne, jen okrajově, a neodnese to Tampa, podle CNN to stále vypadá na trojku. Obávají se, že nad teplýma vodama znovu zesílí. Jo a svátek má dnes u nás Irma.
Taky se teď dívám na seznam… svátek má Irma a pod tím Hurikán Irma zpustošil Kubu. Věřím, že se hurikán stočí. Oko má prý 50 km ![]()
Moc pěkně to nevypadá, Florida asi nic moc
na Kubě tak silná nebyla a kolik je toho zničené ![]()
@ZuzkaCvrček píše:
Jak to vypadá na floridě teď?
Sleduju to od rána na CNN. Pořád 4 kategorie. Fakt mazec, někteří ty reportéři mají co dělat, aby dokázali stát na místě
Nechtěl bych to u nás…
Teď byla reportáž z Miami Beach a ta reportérka se musela držet, táhlo ji to pryč od kamery. Je tam 130 mil za hodinu. ![]()